QUOTE(smaggiuke @ 2010 06 28, 00:15)
Manoji irgi šiek tiek pabalina, bet tai matau tik aš
Net akylos mamos ir draugės akys nieko nepastebėjo.
Su mano turima spalva, tai visi pastebi - ant jos privaloma tept kazka (pudra arba bronzata). As dazniausiai tepu bronzata, nes vistiek jis neduoda tokio rudumo, koki duoda paprastai tepant.
Papildyta:
QUOTE(smaggiuke @ 2010 06 28, 00:28)
Aš ją naudoju pačią paskutinę ir tepu tik tas vietas, kurios linkę labiausiai riebaluotis - kakta, nosis ir smakras. Esu girdėjusi, kad galima naudoti ir kaip pagrindą mineralinei pudrai, bet nesu bandžiusi.
As ja kaip tik pirma tepu - aisku savo duoda ir mano turimas atspalvis. O siaip ji koreguojanti pudra skaitosi (maskuoja, sulygina ir tt), tai kaip suprantu turetu but tepama pirmiausiai ant odos.
QUOTE(Tulpelyte @ 2010 06 28, 00:41)
O visas tris spalvas sumaisius sio gaunasi svytejimas? Ar labiau matinis jis?
Organic wear® 100% Natural Origin Face Sculpting Trio
http://www.physician...duct/01092.html
Gaunasi svytejimas - man sita pudra pati pati paciausia: jokio blizgejimo nesimato ja pasitepus, bet veidukas labai gyvai atrodo, svytejimas eina is vidaus.
Nors po visa atrodo makaluoju sepeteli vienodai, bet pati pudra (vidurine dalis) labiau naudojasi nei kitos dvi: bronzatas ir highlighter'is kietesni.
O kur praeitam puslapyje yra ideta 'organic' serijos pudra su tais 3 lapeliais, tai ji duoda visiskai matini rezultata - patinka man ir ji, bet nera tokio gyvumo kaip su 'face sculpting trio'.