Įkraunama...
Įkraunama...

Physicians formula

QUOTE(gudre755 @ 2010 06 27, 22:41)
zinoma bus bigsmile.gif ypac del sio grozio biggrin.gif nes labai jau knieti ja isigyti, o pas jus koks atspalvis, nes ten du berods buvo g.gif

Pas mane tas su atspalviu. Nes yra dar tiesiog translucent. Gal dėl to ir nėra tokio ryškaus baltinimo efekto biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(smaggiuke @ 2010 06 27, 23:54)
Pas mane tas su atspalviu. Nes yra dar tiesiog translucent. Gal dėl to ir nėra tokio ryškaus baltinimo efekto  biggrin.gif

Tikriausiai del to, nes as baltaode, bet pas mane 'translucent' spalvyte, tai akivaizdziai nubalina veiduka.
Atsakyti
QUOTE(shopingas @ 2010 06 27, 23:08)
Tikriausiai del to, nes as baltaode, bet pas mane 'translucent' spalvyte, tai akivaizdziai nubalina veiduka.

Manoji irgi šiek tiek pabalina, bet tai matau tik aš biggrin.gif Net akylos mamos ir draugės akys nieko nepastebėjo. Lyginant pvz su ELF tai tikrai minimaliai balina...Be to, ši kažkaip susilygina gana greitai ir lengvai pasiskirsto.
Atsakyti
o ji turi koki svytejima ar visai matine yra g.gif ir kokia pas jus odyte smaggiuke 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(gudre755 @ 2010 06 27, 23:20)
o ji turi koki svytejima ar visai matine yra g.gif ir kokia pas jus odyte smaggiuke 4u.gif

Matinė. Riebi, jautroka ir šviesi mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(smaggiuke @ 2010 06 28, 01:22)
Matinė. Riebi, jautroka ir šviesi  mirksiukas.gif

o jus ja kaip tepat na eiliskuma ka po ko mastau.gif bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(gudre755 @ 2010 06 27, 23:25)
o jus ja kaip tepat na eiliskuma ka po ko mastau.gif  bigsmile.gif

Aš ją naudoju pačią paskutinę ir tepu tik tas vietas, kurios linkę labiausiai riebaluotis - kakta, nosis ir smakras. Esu girdėjusi, kad galima naudoti ir kaip pagrindą mineralinei pudrai, bet nesu bandžiusi.
Atsakyti
Aciu uz atsakymus 4u.gif 4u.gif
Parasykite ka toliau manysit apie biria pudra. Mano oda misri, T zona riebi, tai reikia matiskumo blush2.gif
Papildyta:
O visas tris spalvas sumaisius sio gaunasi svytejimas? Ar labiau matinis jis? blush2.gif

Organic wear® 100% Natural Origin Face Sculpting Trio
http://www.physician...duct/01092.html
Atsakyti
QUOTE(smaggiuke @ 2010 06 28, 00:15)
Manoji irgi šiek tiek pabalina, bet tai matau tik aš  biggrin.gif  Net akylos mamos ir draugės akys nieko nepastebėjo.

Su mano turima spalva, tai visi pastebi - ant jos privaloma tept kazka (pudra arba bronzata). As dazniausiai tepu bronzata, nes vistiek jis neduoda tokio rudumo, koki duoda paprastai tepant.
Papildyta:
QUOTE(smaggiuke @ 2010 06 28, 00:28)
Aš ją naudoju pačią paskutinę ir tepu tik tas vietas, kurios linkę labiausiai riebaluotis - kakta, nosis ir smakras. Esu girdėjusi, kad galima naudoti ir kaip pagrindą mineralinei pudrai, bet nesu bandžiusi.

As ja kaip tik pirma tepu - aisku savo duoda ir mano turimas atspalvis. O siaip ji koreguojanti pudra skaitosi (maskuoja, sulygina ir tt), tai kaip suprantu turetu but tepama pirmiausiai ant odos.

QUOTE(Tulpelyte @ 2010 06 28, 00:41)
O visas tris spalvas sumaisius sio gaunasi svytejimas? Ar labiau matinis jis? blush2.gif

Organic wear® 100% Natural Origin Face Sculpting Trio
http://www.physician...duct/01092.html

Gaunasi svytejimas - man sita pudra pati pati paciausia: jokio blizgejimo nesimato ja pasitepus, bet veidukas labai gyvai atrodo, svytejimas eina is vidaus. wub.gif Nors po visa atrodo makaluoju sepeteli vienodai, bet pati pudra (vidurine dalis) labiau naudojasi nei kitos dvi: bronzatas ir highlighter'is kietesni.

O kur praeitam puslapyje yra ideta 'organic' serijos pudra su tais 3 lapeliais, tai ji duoda visiskai matini rezultata - patinka man ir ji, bet nera tokio gyvumo kaip su 'face sculpting trio'.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo shopingas: 27 birželio 2010 - 23:51
hi.gif smaggiuke aciukas uz atsakymus 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(shopingas @ 2010 06 28, 01:49)

As ja kaip tik pirma tepu - aisku savo duoda ir mano turimas atspalvis. O siaip ji koreguojanti pudra skaitosi (maskuoja, sulygina ir tt), tai kaip suprantu turetu but tepama pirmiausiai ant odos.

nu ir as taip galvojau, kad ja reikia tepti g.gif bet kaip kas isgalvoja hihihi.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(shopingas @ 2010 06 27, 23:49)

Pažiūrėjau, kad tikrai taip rekomenduojama naudoti...reikia išbandyt biggrin.gif kažkodėl man buvo užsifiksavę, kad reikia naudoti paskutinę, kad viską užfiksuotų. Gyveni ir mokaisi biggrin.gif
Atsakyti
merginos, jau man kablys su ta kosmetika doh.gif
dabar noriu tokiu dalyku:
user posted image - skaiciau,kad si mineraline pudra rimtai gali konkuruoti su be, gal kuri bandet?
ir noriu tokio pat bronzanto:
Talc-Free Mineral Face Powder
user posted image
dar domina tas bronzantas, ji galima tepti tiek sausa,tiek dregna wub.gif
user posted image
dar labai domina tokia mozaika:
Multi-Colored Custom Pressed Powder
user posted image
ir,zinoma,jau prireike ir trio:
Natural Origin Face Sculpting Trio
user posted image
dar idomus toks daiktas (bronzantassu svytejimu), jeigu kuri bandet - prisipazinkit biggrin.gif
user posted image

atrodo tiek smile.gif shoping, prisipazink,ka is situ isbandei, isskyrus trio, ir pasakyk,kad ten nieko gero,kol neprisipirkau biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vitulka: 01 vasario 2011 - 18:16