Įkraunama...
Įkraunama...

Physicians formula

QUOTE(naaringiux @ 2010 06 27, 12:41)
niu va...  biggrin.gif tai tada jaučiu aš greičiau savo išbandysiu, kaip spėju šią savaitę jau gal ir turėčiau gauti  g.gif

ka dar uzsisakei? as pudros dar neskubu bandyti,turiu bare x - labai ja patenkinta wub.gif

QUOTE(shopingas @ 2010 06 27, 12:53)
Net issitraukiau saviski pauostyt - as dezuteje laikau, tai tik dezutes kvapa (medzio) vos uzuodziu, o pacio bronzato nieko neuzuodziu. Nors visokiems kvapams super jautri esu g.gif

nu man tas kvapas - nu smirdaline siaubinga doh.gif nzn,kas cia man del to kvapo ax.gif
Papildyta:
pas mane bronzantas - refill toj plastmacinej tokioj dezutej, nepirkau medines, bet man ne ta plastmase smirda,o butent bronzantas pats is saves,toks kazkoks kvapas schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(charisma2121 @ 2010 06 27, 11:57)
nu man tas kvapas - nu smirdaline siaubinga doh.gif  nzn,kas cia man del to kvapo ax.gif
Papildyta:
pas mane bronzantas - refill toj plastmacinej tokioj dezutej, nepirkau medines, bet man ne ta plastmase smirda,o butent bronzantas pats is saves,toks kazkoks kvapas  schmoll.gif

Man tai ir biri mineralinė turi tokį keistą ir nepasakyčiau, kad malonų kvapą...Aš šiandien vakare jau parašysiu atsiliepimus apie savo gautas priemones...dar noriu išbandyt šiandien vieną būdą naudojimo biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(smaggiuke @ 2010 06 27, 13:08)
Man tai ir biri mineralinė turi tokį keistą ir nepasakyčiau, kad malonų kvapą...Aš šiandien vakare jau parašysiu atsiliepimus apie savo gautas priemones...dar noriu išbandyt šiandien vieną būdą naudojimo biggrin.gif

vat ir man tas kvapas doh.gif kokias priemones gavai?

QUOTE(naaringiux @ 2010 06 27, 13:16)
kadangi pirmą kartą sakiausi iš PF, tai pirmam bandymui jamiau tik tą birią pudrą  smile.gif
kas do per būdas  bigsmile.gif

as anksciau tik 1 mozaikine pudra turejau, bet jos net neatidariau, kazkaip ji man klaikiai atrode biggrin.gif tai pabandymui tas 3 priemones paemiau, 1 is ju jau patenkinta wub.gif
Atsakyti
Reikia daugiau atsiliepimu apie Organic biria pudra biggrin.gif Svarbiausia man kaip laikosi ir maskuoja bigsmile.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(smaggiuke @ 2010 06 27, 13:08)
Man tai ir biri mineralinė turi tokį keistą ir nepasakyčiau, kad malonų kvapą...

Biri is Organic serijos tai man nekvepia, bet ir nera, kad smirdetu, nors kvapas nera labai malonus, bet jauciasi tik labai arti nosi prikisus. O kvapas man primena krakmola ar miltus - toks 'padusintas', prigesintas, tvankokas. ax.gif Nors daznatis, tai visai nieko nesijaucia.
Atsakyti
QUOTE(shopingas @ 2010 06 27, 13:48)
'padusintas', prigesintas, tvankokas.  ax.gif Nors daznatis, tai visai nieko nesijaucia.

jooooo, uz naturaluma ir fragrance free reikia moketi kitu kvapu doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
as ir pries kelias dienas pasiemiau savo Bamboo Wear Light Bronzer wub.gif tai jokiu priekaistu ir as neturiu biggrin.gif graziai dengia ir si spalvyte thumbup.gif emiau su mediniu dekliuku, tai man jis ir nesmirda schmoll.gif bet va Face Sculpting Trio doh.gif tai kazkoks kosmaras kaip man ji smirda swoon.gif bet ant veidelio labai graziai atrodo mano spalvyte Sunkissed. As jas kaip ir Schopingas rolleyes.gif maisau ir tada tepu veiduka, po to tik su ta tamsiausia pamodeliuoju veiduka. Labai superinis daikciukas vasara nes trys reikalingiausi makijazui daiktai vienoj vietoj mirksiukas.gif
Atsakyti
ziuriu cia kazkas pas juos su tais kvapais rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(charisma2121 @ 2010 06 27, 23:34)

biggrin.gif nu jau galejo koki kvapiuka nekalta pamaisyt lotuliukas.gif bet, kad graziai dengia tai pakentesiu biggrin.gif dabar labai noriu ta koreguojancia isbandyti wub.gif labai laukiu charisma2121 jusu atsiliepimu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(gudre755 @ 2010 06 27, 22:13)
bet va Face Sculpting Trio doh.gif tai kazkoks kosmaras kaip man ji smirda swoon.gif

Dabar jau as po kiekvieno komentaro apie smirdanti produkta einu saviskius uostyt lotuliukas.gif Nu man 'face scultping trio' nesmirda, turi savo vos vos juntama kvapa (turiu laaabai prikist nosi, kad kazka uzuosciau), bet nera jis nemalonus (birios pudros man nemalonesnis).

QUOTE(charisma2121 @ 2010 06 27, 22:34)

Man visu ju bandytu priemoniu kvapai nera nemalonus - o ir juntami tik laabai prisikisus ir uostant. Nekreipiant demesio i kvapa, tai jo visiskai neuzuodziu.
Atsakyti
Ateinu su savo atsiliepimais biggrin.gif Galiu lyginti tik su EM. Oda riebi. Esu šviesiaodė. Viskas bandyta kelis kartus, tad atsiliepimai tik pirminiai...

Natural Origin Loose Powder
user posted image
Dar neapsisprendžiau ar ji man patinka. Kažkaip EM gražiau pasidengia. Ir dar kvapas doh.gif Man kažkodėl actu "atsiduoda". Dar bandysiu ją prisijaukinti. Bet pirmasis įspūdis gana vidutiniškas. Spalva - pati šviesiausia ir atitaikyta. Aij dar, labai nepatogi pakuotė, kažkaip sudėtinga man ją atsidaryti ir išgauti reikiamą kiekį pudros. Dešimt kartų kratyt reikia...

Natural Origin Tinted Moisturizer
user posted image
Šis daiktas turbūt geriau savo funkciją atliktų žiemą. Dabar gana greitai pradeda blizgėti oda. Nėra super malonus tepti, lieka toks lipnumo pojūtis. Maskuoja vidutiniškai, bet kitaip ir neturėtų.

Natural Origin Pressed Powder
user posted image
Ši patiko thumbup.gif Patogi pakuotė. Gražiai dengiasi. Žymiai subtilesnis "nuostabusis" kvapas. Gal šiek tiek mažai maskuoja, bet naudojant daugiau galima išgauti gerą efektą.

Mineral Correcting Powder
user posted image
Iš pradžių išgąsdino tai, jog atrodo lyg būtų sudaryta iš stambių grūdelių. Net sunku paaiškinti biggrin.gif Bet atlieka savo darbą. Nesuteikia tokio akivaizdaus baltumo, kaip kitos, tokios paskirties pudros. Gana gerai išlaiko matiškumą. Ne visą dieną, bet pusdieniui sulaiko.

P.S. Bendras įspūdis - neblogai. Gal tikėjausi šiek tiek geriau, bet čia yra dar ir pripratimo reikalas. Metus naudojau EM. Prieš tai buvusi patirtis su pudrom lygi 0. Tad reikia šiek tiek laiko, kad suprasčiau kaip man čia patinka ar nepatinka. Dar biggrin.gif Galėtų jie geriau tų šepetėlių iš viso nedėti, nes mano manymu jie beverčiai. Bandžiau naudoti kaip kaukės nuplovėją, tai išplovus jį vaizdelis buvo dar prastesnis. Kai kurios pakuotės yra nelabai patogios...Bandysiu parašyti nuomonę panaudojus ilgiau, jei bus įdomu mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vitulka: 01 vasario 2011 - 18:08
QUOTE(smaggiuke @ 2010 06 28, 00:36)
Mineral Correcting Powder
[http://www.physiciansformula.com/Upload/en-US/ProductFeature/07038.jpg
...Bandysiu parašyti nuomonę panaudojus ilgiau, jei bus įdomu  mirksiukas.gif

zinoma bus bigsmile.gif ypac del sio grozio biggrin.gif nes labai jau knieti ja isigyti, o pas jus koks atspalvis, nes ten du berods buvo g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vitulka: 01 vasario 2011 - 18:09