Ateinu su savo atsiliepimais
Galiu lyginti tik su EM. Oda riebi. Esu šviesiaodė. Viskas bandyta kelis kartus, tad atsiliepimai tik pirminiai...
Natural Origin Loose Powder
Dar neapsisprendžiau ar ji man patinka. Kažkaip EM gražiau pasidengia. Ir dar kvapas
Man kažkodėl actu "atsiduoda". Dar bandysiu ją prisijaukinti. Bet pirmasis įspūdis gana vidutiniškas. Spalva - pati šviesiausia ir atitaikyta. Aij dar, labai nepatogi pakuotė, kažkaip sudėtinga man ją atsidaryti ir išgauti reikiamą kiekį pudros. Dešimt kartų kratyt reikia...
Natural Origin Tinted Moisturizer
Šis daiktas turbūt geriau savo funkciją atliktų žiemą. Dabar gana greitai pradeda blizgėti oda. Nėra super malonus tepti, lieka toks lipnumo pojūtis. Maskuoja vidutiniškai, bet kitaip ir neturėtų.
Natural Origin Pressed Powder
Ši patiko
Patogi pakuotė. Gražiai dengiasi. Žymiai subtilesnis "nuostabusis" kvapas. Gal šiek tiek mažai maskuoja, bet naudojant daugiau galima išgauti gerą efektą.
Mineral Correcting Powder
Iš pradžių išgąsdino tai, jog atrodo lyg būtų sudaryta iš stambių grūdelių. Net sunku paaiškinti
Bet atlieka savo darbą. Nesuteikia tokio akivaizdaus baltumo, kaip kitos, tokios paskirties pudros. Gana gerai išlaiko matiškumą. Ne visą dieną, bet pusdieniui sulaiko.
P.S. Bendras įspūdis - neblogai. Gal tikėjausi šiek tiek geriau, bet čia yra dar ir pripratimo reikalas. Metus naudojau EM. Prieš tai buvusi patirtis su pudrom lygi 0. Tad reikia šiek tiek laiko, kad suprasčiau kaip man čia patinka ar nepatinka. Dar
Galėtų jie geriau tų šepetėlių iš viso nedėti, nes mano manymu jie beverčiai. Bandžiau naudoti kaip kaukės nuplovėją, tai išplovus jį vaizdelis buvo dar prastesnis. Kai kurios pakuotės yra nelabai patogios...Bandysiu parašyti nuomonę panaudojus ilgiau, jei bus įdomu