Įkraunama...
Įkraunama...

Physicians formula

QUOTE(shopingas @ 2010 06 04, 04:07)
Jei apibendrintai, tai man mylimiausia yra 'face sculpting trio' (turiu 'light' ir 'sunkissed' spalvytes - antrosios kolkas dar nebandzius). Tik ji ne biri.... Bet man su ja veidukas gyviausiai atrodo, nes yra ir bronzato, ir highlighter'io joje.  wub.gif

O is biriu, tai kolkas cia placiai aptarinejama SI - ir pagal sudeti ji pati geriausia.

aij, as maniau kad apie http://www.physician...ctFeature/02451 sia kalbat.. ax.gif

tai geresne butu si http://www.physician...ctFeature/02140 ?

man kaip zirafai ilgai kol "daeina" blush2.gif
turejau BM fairly light, si spalva tiko, tai noreciau Pf kuria nors isbandyt, kuri butu panasiausia i BM
Atsakyti
[quote=shopingas,2010 06 03, 14:43]
Kuris bronzatas?
O skulptorius, tai ta apacioj kur idejau? As ja viena naudoju, t.y. cia mano pagrindine pudra - kreminiu isvis nenaudoju, o jei naudoju biria ar kita kompaktine, tai velgi tik ta viena. Nebent jus sita naudosit tik konturavimui veido. (Siaubas kaip sunku rasyt kai suniukas ant keliu ir ant vienos rankos pasiremes per langa ziuret - ciuckis gal 15kg, bet save laiko lap dog's biggrin.gif )

Organic Wear bronzantas man smirdejo.
Papildyta:
[quote=shopingas,2010 06 04, 04:07]
Jei apibendrintai, tai man mylimiausia yra 'face sculpting trio' (turiu 'light' ir 'sunkissed' spalvytes - antrosios kolkas dar nebandzius). Tik ji ne biri.... Bet man su ja veidukas gyviausiai atrodo, nes yra ir bronzato, ir highlighter'io joje. wub.gif

o realiai 'face sculpting trio' ligt ir ta sunkissed labai skiriasi tamsumu? ta prasme ligt turetu but sviesi, o jau sunkissed gerokai tamsesne. Man Organic wear linijoje labai sviesios splavos pasirode, va kremine pudra turiu Tan spalva (pati tamsiausia), tai man ji tikrai sviesi, su nemazu kiekiu bronzanto ant virsaus tik man veido spalva su kuno dera, nors soliariume tikrai nesu perskrudus g.gif
Atsakyti
QUOTE(Melajja @ 2010 06 04, 10:41)
o realiai 'face sculpting trio' ligt ir ta sunkissed labai skiriasi tamsumu? ta prasme ligt turetu but sviesi, o jau sunkissed gerokai tamsesne. Man Organic wear linijoje labai sviesios splavos pasirode, va kremine pudra turiu Tan spalva (pati tamsiausia), tai man ji tikrai sviesi, su nemazu kiekiu bronzanto ant virsaus tik man veido spalva su kuno dera, nors soliariume tikrai nesu perskrudus g.gif

Senokas postas, bet anksciau neuzmaciau jo... blush2.gif 'sunkissed' spalvyte tik neseniai isbandziau: siaip paemus, tai abi (sunkissed ir light) atrodo labai panasios indelyje. Taciau ant veiduko uztepus skiriasi: 'light' man puikiai tinka atspalvis, o 'sunkissed' net vasara (nors dar nelabai ir idegiau) kiek tamsoka, atrodau kaip idegus su ja. Bet vienas tikrai geras dalykas, kad 'sunkissed' neduoda tokio netikro idegio, viskas su ja atrodo naturaliai.
Atsakyti
Kuria pudra geriau rekomenduotumete?
Sia:
Organic wear™ 100% Natural Origin Loose Powder
http://www.physician...duct/02140.html

Ar sia:
Mineral Wear® Talc-Free Mineral Loose Powder
http://www.physician...wder/02449.html

Naudojau Bare minerals kuris laikas. ptinka man ji, bet galvoju sia isbandyti, juk daug pigesne. Noriu naudoti kaip pudra, kad neblogai maskuotu, laikytusi ant veido 4u.gif Ar jos abi naudojamos kaip pudros ar ta Organic labiau kaip baigiamoji? blush2.gif blush2.gif
Papildyta:
Dar tiesa kuri spalva labiausiai tiktu naudojusiai Bare Minerals Medium Beige? 4u.gif 4u.gif

Papildyta priemonių pavadinimais, nes nuorodos į priemones turi savybę "dingt"
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vitulka: 20 birželio 2010 - 22:54
Aš turiu tą paprastą, tai labai patinka (nors neturiu su kuo daugiau lygint, BE nesu turėjus), bet mano veidą užmaskuoja puikiausiai, kitokios ir nebenoriu, o rytoj gausiu Organic pudrą, kažkaip manau neperdaug jos gal ir skirsis, tiek viena tike kita biri ir maskuojanti.... 4u.gif
Tik Organic kiekis didesnis, ilgiau užtekt turėtų.... biggrin.gif
Atsakyti
O visgi kurioj svetainej gaunasi pigiausia sitos firmos kosmetika parsisiusti?
Atsakyti
QUOTE(Dezdemona* @ 2010 06 20, 21:07)
O visgi kurioj svetainej gaunasi pigiausia sitos firmos kosmetika parsisiusti?

Iš patirties galiu atsakyti, jog vieno, pigiausio puslapio nėra. Reikia sekti nuolaidas. Pvz.: DrugStore būna kažkiek procentų, aš iš Ulta užsisakiau, kai buvo akcija vieną perki, kitas nemokamai ir t.t.
Atsakyti
QUOTE(NORIKA @ 2010 06 20, 21:50)
Aš turiu tą paprastą, tai labai patinka (nors neturiu su kuo daugiau lygint, BE nesu turėjus), bet mano veidą užmaskuoja puikiausiai, kitokios ir nebenoriu, o rytoj gausiu Organic pudrą, kažkaip manau neperdaug jos gal ir skirsis, tiek viena tike kita biri ir maskuojanti....  4u.gif
Tik Organic kiekis didesnis, ilgiau užtekt turėtų.... biggrin.gif

Aciu 4u.gif Parasysite skirtumus? Laaabai laaabai domina biggrin.gif
Atsakyti
nu ka,siandien gavau 3 uzsakytus gerius: biria organic serijos pudra, bamboo bronzanta, ir 3-in-1 correcting powder bigsmile.gif labai noriu viska kuo greiciau isbandyti. bet kadangi dabar kaip tik atvaziavo dar ir bare x mineral pudra, tai organic is PF dar negreitai isbadysiu biggrin.gif
uztat greitu metu surasysiu atsiliepimus apie bamboo bronzanta ir 3-in-1 ax.gif
Papildyta:
katik isbandziau bamboo bronzanta, rasau dideli pliusa. labai graziai, naturaliai be jokiu oranziniu ruozu parudina veiduka, veidukas atrodo lengvai saules pabuciuotas, tikrai uzskaitau, tik yra vienas minusas: nu jau kvapelis... doh.gif siaubingas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo charisma2121: 27 birželio 2010 - 10:55
QUOTE(charisma2121 @ 2010 06 27, 11:24)

Kokią spalvą bamboo bronzanto pirkote?
Atsakyti
QUOTE(myself @ 2010 06 27, 12:04)
Kokią spalvą bamboo bronzanto pirkote?

light bronzer smile.gif
Atsakyti
QUOTE(charisma2121 @ 2010 06 27, 11:24)
..tik yra vienas minusas: nu jau kvapelis... doh.gif  siaubingas.

Net issitraukiau saviski pauostyt - as dezuteje laikau, tai tik dezutes kvapa (medzio) vos uzuodziu, o pacio bronzato nieko neuzuodziu. Nors visokiems kvapams super jautri esu g.gif
Atsakyti