Įkraunama...
Įkraunama...

Physicians formula

QUOTE(shopingas @ 2010 06 02, 14:14)
Isvis to daikto nebepirkciau. Pamaskuoja jis, bet kaip sakiau erzina kartais, kad nubalina, tai po jo jei pudra naudoju, tai perbalus atrodau, o jei bronzata, tai normaliai. Bet kartais gi norisi rudziau nei normaliai (bet jau tada reikia kitkuo maskuot) smile.gif

aisku,su cream natural neturetu buti tokios bedos,nes jis su atspalviu biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(naaringiux @ 2010 06 02, 14:48)
bigsmile.gif galima nuorodą

galima biggrin.gif Mineral Correcting Concealer Trio http://www.ulta.com/.....0102 cat80024

tik man atrodo su tais 3 buteliukais terliones bus,as to nemegstu rolleyes.gif tai kol viena uzsitepsi,kol kita, uoj - man geriau 3 in 1 biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vitulka: 01 vasario 2011 - 17:48
Gal kuri turit sia pudryte? Domina atsiliepimai 4u.gif

Mineral Glow Pearls
user posted image user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vitulka: 01 vasario 2011 - 17:49
ir aš susidomėjau šia kosmetika
Natural Origin Loose Powder
user posted image
skaičiau ir mačiau video kur sako kad jos kvapas nemalus, gal shopingas gales atsakyti ir tuo pačiu klausimas kuom biri nuo presuotos skiriasi? Niekad nesu presuotos naudojusi tai ydomu kokie jos pranašumai, o jei jokios, tai kodėl turit ir tokia ir tokia?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vitulka: 01 vasario 2011 - 17:50
QUOTE(naaringiux @ 2010 06 02, 14:48)
bigsmile.gif galima nuorodą

Mineral Correcting Concealer Trio
SITIE

QUOTE(charisma2121 @ 2010 06 02, 15:01)
tik man atrodo su tais 3 buteliukais terliones bus,as to nemegstu rolleyes.gif  tai kol viena uzsitepsi,kol kita, uoj - man geriau 3 in 1 biggrin.gif

Na man irgi perdaug terliones su 3, bet gal ir patogiau, nes tepi ta ka reikia kuo reikia. O cia vistiek tiek vienos spalvytes nepaima, tai tenka visa veiduka mozotis...

QUOTE(mimoza:) @ 2010 06 02, 19:35)
Gal kuri turit sia pudryte? Domina atsiliepimai 4u.gif

Turiu. Pas mane 'Translucent pearl' ir 'Light bronze pearl' spalvytes. Abi labai blizgios, blizgejimas vientisas - zodziu puikus highlighter'iai. Pirmaja riebiau uztepus gaunasi kreminis (balsvas persikinis) atspalvis, bet paskalidzius lieka tik svytejimas-blizgejimas. Antroji bronzinis svytejimas, bet kai daug patepi, tai kiek i ryzuma. Visdar neismokau saikingai jo uztept, tai tenka kitu sepeteliu pasidarbuot, kad ryskumo neliktu (jei tik ant pudros tepu), o jei ant bronzato, tai viskas ok. Siaip abi patinka, o dar ir uztikau prekyboj kai buvo dvigubose pakuotese (sita blizgi pudra ir mozaikine pudra) uz vienos kaina + buvo nuolaidos po 40% ir dar ant pakuotes buvo $4 ar $5 nuolaidos kuponai (cia paerzinimui tongue.gif ). Zodziu, uz 2 pudras pakuoteje sumokejau apie $4-5.

QUOTE(vienintelė @ 2010 06 03, 00:26)
Natural Origin Loose Powder
skaičiau ir mačiau video kur sako kad jos kvapas nemalus, gal shopingas gales atsakyti ir tuo pačiu klausimas kuom biri nuo presuotos skiriasi? Niekad nesu presuotos naudojusi tai ydomu kokie jos pranašumai, o jei jokios, tai kodėl turit ir tokia ir tokia?

Turejot emoeny 'nemalonus'? Na nepasakyciau - labai daug isbandziau PF pudru ir kitu produktu, bet tikrai man jie neturi nemalonaus kvapo (malonaus taipogi). Na tikrai nekvepia kaip pvz Givenchy pudros, bet PF sakyciau isvis vos vos kvapas jauciamas ir toks neutralus. Dabar visas turimas priemones isuosciau, tai laaaabai prisikist reikia, kad kazka uzuost - asmeniskai man tas kvapas nieko nesako (labai paprastas, neutralus), net nezinau i ka panasus, kaip miltus ar krakmola uostant gal. g.gif Tos blizgios pudros (kur visuj ideta foto) kazkiek kitaip kvelia, lyg vos vos saldumo dar yra prie to miltingumo. g.gif Na bet tikrai nei viena neturi stipraus kvapo ir nesmirda.

O biri nuo presuotos skiriasi savo forma. Presuota patogiau kur nors nesiotis, i keliones imti. O visa kita pripratimo ir patikimo reikalas. Vistiek visos sepeteliu naudojasi. Buvo metas, kai tik birias pirkdavau, paskui pabandziau presuotas ir ties jom apsistojau - butent del to, kad kur nors veziotis patogiau. Nors dabar turiu ir biria PF (tokia kaip jus idejot paveikleli).

Kodel turiu tokia ir tokia? g.gif Va cia sunkus klausimas... Nezinau net kodel... Tiesiog nusipirkau ir viskas. Berods buvo akcija, tai emiau isbandyta patikusia biria, pabandymui emiau presuota, paskui dasipirkau presuotu, nes tiko ir patiko. Dabar labiau patinka presuotos, nes patogesnes. Be to, presuota mano mylimiausia yra 'face sculting trio' (joje pudra, highlighter'is ir bronzatas viename - as visas maisau spalvas ir tepu ant veiduko), o biri visu tu funkciju neatliks niekada (nes ji vienspalve, tai nebent svytejima duos). Uztai kiekiu, jusu ideta biri PF pudra yra 22g, presuotos is sios firmos 9g, o kaina apylyge (jei ne ta pati).
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vitulka: 01 vasario 2011 - 17:51
Dėl kvapo tai man bronzantas tikrai smirdėjo, nemalonu buvo ant veido tept, ipusėjus bronzantui dingo tas kvapas, gal pripratau g.gif Vyrui daviau pauostyt, tai nejaute jis jokio blogo kvapo biggrin.gif
O ta skulptoriu naudojat viena? Ar ant kreminės, o gal presuotos/birios pudros jis labiau tinkamas?
Atsakyti
QUOTE(Melajja @ 2010 06 03, 09:30)
Dėl kvapo tai man bronzantas tikrai smirdėjo, nemalonu buvo ant veido tept, ipusėjus bronzantui dingo tas kvapas, gal pripratau  g.gif  Vyrui daviau pauostyt, tai nejaute jis jokio blogo kvapo  biggrin.gif
O ta skulptoriu naudojat viena? Ar ant kreminės, o gal presuotos/birios pudros jis labiau tinkamas?

Kuris bronzatas?
O skulptorius, tai ta apacioj kur idejau? As ja viena naudoju, t.y. cia mano pagrindine pudra - kreminiu isvis nenaudoju, o jei naudoju biria ar kita kompaktine, tai velgi tik ta viena. Nebent jus sita naudosit tik konturavimui veido. (Siaubas kaip sunku rasyt kai suniukas ant keliu ir ant vienos rankos pasiremes per langa ziuret - ciuckis gal 15kg, bet save laiko lap dog's biggrin.gif )

QUOTE(naaringiux @ 2010 06 03, 11:23)
dar šitos nuorodos norėčiau  doh.gif

SITA Siaip ju puslapyje yra viskas. wink.gif
Atsakyti
QUOTE(shopingas @ 2010 06 03, 13:43)
Kuris bronzatas?
O skulptorius, tai ta apacioj kur idejau? As ja viena naudoju, t.y. cia mano pagrindine pudra - kreminiu isvis nenaudoju, o jei naudoju biria ar kita kompaktine, tai velgi tik ta viena. Nebent jus sita naudosit tik konturavimui veido. (Siaubas kaip sunku rasyt kai suniukas ant keliu ir ant vienos rankos pasiremes per langa ziuret - ciuckis gal 15kg, bet save laiko lap dog's biggrin.gif
SITA Siaip ju puslapyje yra viskas. wink.gif

dėkui už išsamų atsakyma, o dėl nepatogumo rašyt pilnai suprantu nes dažnai su mažyliu ant rankų rašau, kol didysis miega smile.gif)))
Kaip manot dėl spalvos kad neapsirikti pvz biria kokia imti, kaip pvz kokia mano maždaug odytes splava tai clinique superbalanced 3numeriukas tinka, nors ciut šviesene galetu, arba lorealio minerals W5 labai tinkanti spalva, nežinau ar ka nors jums tai sako ir patart ar galit, bet nepaklausus nesužinosi ax.gif
Atsakyti
QUOTE(shopingas @ 2010 06 03, 14:43)
O skulptorius, tai ta apacioj kur idejau? As ja viena naudoju, t.y. cia mano pagrindine pudra - kreminiu isvis nenaudoju, o jei naudoju biria ar kita kompaktine, tai velgi tik ta viena.

sveika, tai kaip supratau Sculpting'a dedi ant veiduko pries tai netepi jokia pudryte, tiesiai ant kremuko? ar ji pamaskuoja kiek? 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ramintėlė 25: 03 birželio 2010 - 17:57
QUOTE(vienintelė @ 2010 06 03, 15:59)
Kaip manot dėl spalvos kad neapsirikti pvz biria kokia imti

Aš turiu Cream Natural - esu vidutinio odos atspalvio "savininkė", tikrai nesu baltaodė. Mano odos natūralus atspalvis - lyg kelis kart soliariume buvus biggrin.gif (nors ten nesu lanksiusis)....
Cream Natural tiko idealiai, kažkodėl galvoju, kad ta spalvytė pati neutraliausia 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(vienintelė @ 2010 06 03, 15:59)
Kaip manot dėl spalvos kad neapsirikti pvz biria kokia imti, kaip pvz kokia mano maždaug odytes splava tai clinique superbalanced 3numeriukas tinka, nors ciut šviesene galetu, arba lorealio minerals W5 labai tinkanti spalva, nežinau ar ka nors jums tai sako ir patart ar galit, bet nepaklausus nesužinosi ax.gif

As L'oreal labai seniai turejau - pacia sviesiausia ir berods man ji kiek per tamsi budavo. O su Clinique palyginimas isvis nieko nesako. Gal kuri tamsesne odyte turinti geriau patars del atspalvio. Pati naudoju BE 'fairly light', tai sita 'creamy natural' turiu. Jei odyte jusu i geltonuma (siltas tonas), tai gal 'sand beige' pasirinkti ar ta pries ja esancia... g.gif

QUOTE(Ramintėlė 25 @ 2010 06 03, 18:57)
sveika, tai kaip supratau Sculpting'a dedi ant veiduko pries tai netepi jokia pudryte, tiesiai ant kremuko? ar ji pamaskuoja kiek? 4u.gif

Aha, pakremuoju veiduka ir tepu pudryte. Jau kazkur puse metu jos nenaudojau (noriu subaigt tas su 3 lapeliais PF pudra), tai del maskavimo tiksliai neparasysiu. Man uztenka kiek ji maskuoja (na tos 3 spalvytes susilieja i viena ir padaro puiku veiduka) - tik pas mane nera labai ka maskuot, isskyrus kartais atsirandancius paraudimus ant skruostu, bet kiek pamenu uztenka kiek ji pamaskuoja. Dabar pradejau su maskuokliu zaist, tai jau ipratau reikia nereikia skruostus ir paakius pamaskuot ir tada tept pudryte.

QUOTE(NORIKA @ 2010 06 03, 19:26)
Aš turiu Cream Natural - esu vidutinio odos atspalvio "savininkė", tikrai nesu baltaodė.

Gali but, kad ji tokia universali - as baltaode, bet irgi manau, kad ji man idealiai tinka savo atspalviu 4u.gif
Atsakyti
tiek daug cia visokiu aptarinejat, tai apibendrinant kuri pudryte (mineraline, biri) atstotu BM? spalvyte jei teisingai supratau jei BM fairly light, tai sios turetu tiky creamy natural?
Atsakyti
QUOTE(isdykusS @ 2010 06 04, 03:42)
tiek daug cia visokiu aptarinejat, tai apibendrinant kuri pudryte (mineraline, biri) atstotu BM? spalvyte jei teisingai supratau jei BM fairly light, tai sios turetu tiky creamy natural?

Jei apibendrintai, tai man mylimiausia yra 'face sculpting trio' (turiu 'light' ir 'sunkissed' spalvytes - antrosios kolkas dar nebandzius). Tik ji ne biri.... Bet man su ja veidukas gyviausiai atrodo, nes yra ir bronzato, ir highlighter'io joje. wub.gif

O is biriu, tai kolkas cia placiai aptarinejama SI (Natural Origin Loose Powder) - ir pagal sudeti ji pati geriausia.

PF dar turiu is 'mineral wear' serijos dvi birias pudras, na ir keleta biriu piestukuose (kur su sepeteliu ta tutele pudros yra, pasuki, ji iskrenta ant sereliu ir tepi). Dabar nauja 'mineral wear' serijos yra dvispalve pudryte TOKIA (Talc-Free Mineral Illuminating Powder )- turetu suteikt svytejimo, o kaip realybej yra nezinau. Galima naudot po viena tuos atspalvius, galima maisyt, vienas is atspalviu tinkamas ir konturavimui. Knieti man ja isbandyt paciai, bet kolkas susilaikysiu, nes namai pilni visu kosmetiku.. Reikai naudot ka turiu... ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vitulka: 01 vasario 2011 - 17:54