QUOTE(naaringiux @ 2010 06 02, 14:48)
galima nuorodą
Mineral Correcting Concealer Trio
SITIE
QUOTE(charisma2121 @ 2010 06 02, 15:01)
tik man atrodo su tais 3 buteliukais terliones bus,as to nemegstu
tai kol viena uzsitepsi,kol kita, uoj - man geriau 3 in 1
Na man irgi perdaug terliones su 3, bet gal ir patogiau, nes tepi ta ka reikia kuo reikia. O cia vistiek tiek vienos spalvytes nepaima, tai tenka visa veiduka mozotis...
QUOTE(mimoza:) @ 2010 06 02, 19:35)
Gal kuri turit sia pudryte? Domina atsiliepimai
Turiu. Pas mane 'Translucent pearl' ir 'Light bronze pearl' spalvytes. Abi labai blizgios, blizgejimas vientisas - zodziu puikus highlighter'iai. Pirmaja riebiau uztepus gaunasi kreminis (balsvas persikinis) atspalvis, bet paskalidzius lieka tik svytejimas-blizgejimas. Antroji bronzinis svytejimas, bet kai daug patepi, tai kiek i ryzuma. Visdar neismokau saikingai jo uztept, tai tenka kitu sepeteliu pasidarbuot, kad ryskumo neliktu (jei tik ant pudros tepu), o jei ant bronzato, tai viskas ok. Siaip abi patinka, o dar ir uztikau prekyboj kai buvo dvigubose pakuotese (sita blizgi pudra ir mozaikine pudra) uz vienos kaina + buvo nuolaidos po 40% ir dar ant pakuotes buvo $4 ar $5 nuolaidos kuponai (cia paerzinimui
). Zodziu, uz 2 pudras pakuoteje sumokejau apie $4-5.
QUOTE(vienintelė @ 2010 06 03, 00:26)
Natural Origin Loose Powder
skaičiau ir mačiau video kur sako kad jos kvapas
nemalus, gal shopingas gales atsakyti ir tuo pačiu klausimas kuom biri nuo presuotos skiriasi? Niekad nesu presuotos naudojusi tai ydomu kokie jos pranašumai, o jei jokios, tai kodėl turit ir tokia ir tokia?
Turejot emoeny 'nemalonus'? Na nepasakyciau - labai daug isbandziau PF pudru ir kitu produktu, bet tikrai man jie neturi nemalonaus kvapo (malonaus taipogi). Na tikrai nekvepia kaip pvz Givenchy pudros, bet PF sakyciau isvis vos vos kvapas jauciamas ir toks neutralus. Dabar visas turimas priemones isuosciau, tai laaaabai prisikist reikia, kad kazka uzuost - asmeniskai man tas kvapas nieko nesako (labai paprastas, neutralus), net nezinau i ka panasus, kaip miltus ar krakmola uostant gal.
Tos blizgios pudros (kur visuj ideta foto) kazkiek kitaip kvelia, lyg vos vos saldumo dar yra prie to miltingumo.
Na bet tikrai nei viena neturi stipraus kvapo ir nesmirda.
O biri nuo presuotos skiriasi savo forma. Presuota patogiau kur nors nesiotis, i keliones imti. O visa kita pripratimo ir patikimo reikalas. Vistiek visos sepeteliu naudojasi. Buvo metas, kai tik birias pirkdavau, paskui pabandziau presuotas ir ties jom apsistojau - butent del to, kad kur nors veziotis patogiau. Nors dabar turiu ir biria PF (tokia kaip jus idejot paveikleli).
Kodel turiu tokia ir tokia?
Va cia sunkus klausimas... Nezinau net kodel... Tiesiog nusipirkau ir viskas. Berods buvo akcija, tai emiau isbandyta patikusia biria, pabandymui emiau presuota, paskui dasipirkau presuotu, nes tiko ir patiko. Dabar labiau patinka presuotos, nes patogesnes. Be to, presuota mano mylimiausia yra 'face sculting trio' (joje pudra, highlighter'is ir bronzatas viename - as visas maisau spalvas ir tepu ant veiduko), o biri visu tu funkciju neatliks niekada (nes ji vienspalve, tai nebent svytejima duos). Uztai kiekiu, jusu ideta biri PF pudra yra 22g, presuotos is sios firmos 9g, o kaina apylyge (jei ne ta pati).