Įkraunama...
Įkraunama...

Physicians formula

QUOTE(shopingas @ 2011 09 22, 16:02)
Sakyciau 'beige' arba 'buff beige', bet negarnatuoju abieju salia neturedama. 'Sand beige' biria teko turet ir man per geltona ji buvo, o presuota 'sunkissed' esu naudojus ir geltonumo nebuvo, nors man ir per tamsi siaip spalva.

Ačiū, Shopingai 4u.gif Gal esi bandžiusi jų skaistalus, ar buvo kurie patiktų, ar neverti dėmesio?
Atsakyti
QUOTE(Adera777 @ 2011 09 23, 09:44)
Gal esi bandžiusi jų skaistalus, ar buvo kurie patiktų, ar neverti dėmesio?

Tu vieninteliu is PF neatradau, nors ir nelabai ieskojau. skaistalu turiu vos kelis ir man uztenka - pas mane universaliausios spalvos, tinka praktiskai visos prie bet kokio makiazo, tai labai ir nebandziau PF skaistalu.

Paskutiniai bandyti is PF yra 'happy booster' serijos - esu aprasisu sioj temoj juos, man nepatiko, nes per daug blizgesio ir per roziniai. 'Mineral glow pearls' serijos skaistalu nebandziau, nes man jie irgi per roziniai ir manau per blizgus, nes sios serijos bandziau bronzata, tai vienas blizgesis, kaip bronzato naudot tikrai neimanoma. Na ir 'shimmer strips' esu bandzius - velgi sie blizga, bet kitaip ir spalvu daug. Jei rinktis, tai siuos rinkciausi.
Atsakyti
Turiu skaistalus shimmer strips - labai patiko, nes duoda odai sveiko spindesio, lyg perlamutriniai skruostai, na kam nepatinka tokie, kas mėgsta matinius, tai netiks, bet aš turiu matinių, tai norėjau blizgesnių wub.gif Dedu jiems dyyyydelį pliusą thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(NORIKA @ 2011 09 24, 14:14)
Turiu skaistalus shimmer strips - labai patiko, nes duoda odai sveiko spindesio, lyg perlamutriniai skruostai, na kam nepatinka tokie, kas mėgsta matinius, tai netiks, bet aš turiu matinių, tai norėjau blizgesnių  wub.gif  Dedu jiems dyyyydelį pliusą  thumbup.gif

Gal jie panasus i BB shimmer bricks? Arba i TBS bangeles? Gal gali palygint... ax.gif
Atsakyti
Pagal vaizdą ir esmę - labai panašu biggrin.gif
Na BB gal kokybiškesni, esu tik pabandžius, bet turėjus nesu, o su TBS aplamai draugystės nepalaikau, nesužavėjo ji manęs.... blush2.gif
Atsakyti
merginos,
o ar kas siuntesi sios kosmetikos i LT be tarpininkiu bet ne is eBay ???
gal galima nuorodele is kur siuntetes 4u.gif
ir kaip su mokesciais? Ar mokejot tik ta kaina kaip puslapyje ar dar ka nors priskaiciavo papildomai?

ar per eBay visgi pigaiusiai gaunasi?
Atsakyti
QUOTE(Jasminete @ 2012 01 06, 17:52)

Kai ką šio gamintojo galima parsisųsti iš iherb., tik gaila, kad ten vis dar nėra ekologiškosios linijos su žaliu lapeliu.
Apie siuntimąsi viską detaliau galima rasti čia 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Selga @ 2012 01 06, 19:00)
Kai ką šio gamintojo galima parsisųsti iš iherb., tik gaila, kad ten vis dar nėra ekologiškosios linijos su žaliu lapeliu.
Apie siuntimąsi viską detaliau galima rasti čia  4u.gif

Bet ten nieko beveik nera is PHYSICIANS FORMULA verysad.gif
Prisiskaiciau pagyru siai kosmetikai, tai dabar laaaaabai prireike. doh.gif

O kur dar galima be iherb atsisiusti i Lietuva?
Nagi pasidalinkit merginos blush2.gif
ebay pvz niekas net nesiulo sios pudros 100% Natural Origin Loose Powder
Atsakyti
QUOTE(Jasminete @ 2012 01 13, 18:04)

ebay pvz niekas net nesiulo sios pudros 100% Natural Origin Loose Powder

Ebay.com siulo, bet tai nera konkretus pudros pavadinimas ir gal del to jums neranda. Taip irasius, suranda 2 skelbimus, o irasius 'organic wear loose powder' randa visa kruva. Tiesiog ne visi pardavejai viska nurasineja nuo pakuotes, o pudra yra is organic wear serijos ir yra biri pudra, t.y. loose powder - tiek irasius pilnai pakanka. Net pagal firma ieskot galit, tai viska mes, bet jau tikrai nepraziopsosit skelbimu 4u.gif
Atsakyti
Labas vakaras.
Turiu klausima. Zadu pirkti Organic wear™ 100% Natural Origin Loose Powder
(turejau beige organics - buvo per sviesi)
user posted image

tik niekur internete nerandu sios pudros spalvu pavyzdziu. ax.gif
Gal man kas galetu padeti, kuri spalva man labiau tiktu...
Dabar naudoju BARE ESCENTUALS BareMinerals Original SPF 15 Foundation # Medium Beige.

Aciu. 4u.gif
Atsakyti
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
Atsakyti