Įkraunama...
Įkraunama...

Physicians formula

QUOTE(naaringiux @ 2010 06 01, 21:07)
tai kokią visgi spalvytę išsirinkai?  bigsmile.gif

As iskart ir emiau light smile.gif
Atsakyti
QUOTE(charisma2121 @ 2010 06 01, 19:18)

beje,gal kuri bandete?

Norėjau imt, bet sudėtis neypatinga, nemanau, kad kremas bus veiksmingas ax.gif
Atsakyti
Bamboo Silk Bronzer
user posted image

Ar čia bronzantas? Iš kur pirkote?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vitulka: 01 vasario 2011 - 13:34
QUOTE(myself @ 2010 06 01, 21:23)
Ar čia bronzantas? Iš kur pirkote?

http://www.physician...wder/07033.html

Atsakyti
nors pati is ju turejau toki daikta,tai net nebandziau, nes is isvaizdos nepatiko,kazkokios nublukusios, "negyvos" spalvos buvo (ar cia man po guerlain meteoru taip atrode g.gif
user posted image

tikiuosi, tai,kas atvaziuos nenuvils ax.gif
oho,kiek tusas su lapeliu pelenes apdovanojimu wub.gif jauciu reikes jamti g.gif
http://www.physician...-us/awards.html

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vitulka: 01 vasario 2011 - 13:39
QUOTE(charisma2121 @ 2010 06 01, 22:12)
oho,kiek tusas su lapeliu pelenes apdovanojimu wub.gif  jauciu reikes jamti g.gif

Kaip tik šiandien išbandžiau tą tušą su žaliu lapeliu 4u.gif
Nežinau geras, ar blogas, nes po apačia dėjau gana skystoką CARGO aktyvatorių ir nelaukus užmozojau tuo tušu, na išdažė blakstienas gana sodria juoda spalva, užrietė neblogai, bet ryt bandysiu be to aktyvatoriaus, tepsiu tiesiai ant švarių blakstučių ir bus matyt kaip ir kas.... biggrin.gif

O biri Mineral pudra išsilaikė visą dieną kuo puikiausiai, į vakarą vos vos barzda pablizgėjo, bet perbraukiau su paprasta tašėj esama presuota pdra ir vėl kaip nauja thumbup.gif Patiko man ji, net i.d. pudros išbandyt nebesinori biggrin.gif

Dabar dar labiau laukiu kitų užsisakytų dalykiukų 4u.gif
Atsakyti
na vat ir man svarbu,kad tusas sodriai dazytu,butu gerai,jeigu ir pailgintu,uzriestu, manau reikes isbandyti biggrin.gif
uoj laukiu - laukiu pudros ir kitu geriu ax.gif o jeigu dar laikysis visa diena,tai isvis bus super,ypac vasarai artejant,nesman EM vis tiek,kad ir ka deciau - nuplaukia po keliu val bash.gif o BE nepatinka mano odai bismutas rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo charisma2121: 01 birželio 2010 - 22:38
QUOTE(charisma2121 @ 2010 06 01, 18:56)
sitos emei light ar translucent?

'Translucent' pas mane - tai veiduka pabalina. Ant jo ir bronzatas kaip pudra gaunasi - bet man visai patinka. Tik antrakart turbut nepirksiu.

QUOTE(NORIKA @ 2010 06 01, 23:32)
Kaip tik šiandien išbandžiau tą tušą su žaliu lapeliu  4u.gif
Nežinau geras, ar blogas, nes po apačia dėjau gana skystoką CARGO aktyvatorių ir nelaukus užmozojau tuo tušu, na išdažė blakstienas gana sodria juoda spalva, užrietė neblogai, bet ryt bandysiu be to aktyvatoriaus, tepsiu tiesiai ant švarių blakstučių ir bus matyt kaip ir kas.... biggrin.gif 

Man tusas nieko ypatingo - bet as tik kelis kartus naudojau, tai nezinau kaip butu buve veliau. Blogiausia kas su juo buvo, kad labai lengvai nusiplauna, tai tik apsiasaroji ir nuplaukia.
Atsakyti
QUOTE(shopingas @ 2010 06 02, 01:52)
'Translucent' pas mane - tai veiduka pabalina. Ant jo ir bronzatas kaip pudra gaunasi - bet man visai patinka. Tik antrakart turbut nepirksiu.

as paemiau creamy natural,nenoriu,kad man balintu schmoll.gif 2kart nepirktum translucent ar to daikto nepirktum?
Atsakyti
Vakar isbandžiau tuša, tai pora kart pertepus labai naturaliai atrodo, bet ilgiau pažaidus, blakstienas storas, tankias, labai juodas padaro, pailgina ir neblogai, bet man vistiek ant voku jis antras balstienas padaro doh.gif bet man visi taip tusai, liečiasi su voku oda ir teplioja. O nusiplaut tikrai labai lengvai nusiplauna, man patinka, kad nereikia daug trynt.
Dabar lauksiu kompaktinės pudros ir sklulptoriaus, ar kaip jis ten, emiau tamsiausias spalvas, nes vasara.
Turiu Tined Mousturizer labai patinka, labai lengvai dengia, maskuot per daug nemaskuoja.
Atsakyti
QUOTE(shopingas @ 2010 06 02, 01:52)
Man tusas nieko ypatingo - bet as tik kelis kartus naudojau, tai nezinau kaip butu buve veliau. Blogiausia kas su juo buvo, kad labai lengvai nusiplauna, tai tik apsiasaroji ir nuplaukia.

Man svarbu, kad šepetukas tas kietas, silikoninis būtų, o daugiau savaime man riečiasi ir tankinasi lotuliukas.gif Todėl galiu naudot ir už 5Lt tušą, bile silikoniniu teptuku biggrin.gif
Kitom gal aišku ir nepatiks, jei blakstienom reikia daugiau vargo, kad jas gražiai padažyt g.gif
Atsakyti
QUOTE(charisma2121 @ 2010 06 02, 09:40)
as paemiau creamy natural,nenoriu,kad man balintu  schmoll.gif 2kart nepirktum translucent ar to daikto nepirktum?

Isvis to daikto nebepirkciau. Pamaskuoja jis, bet kaip sakiau erzina kartais, kad nubalina, tai po jo jei pudra naudoju, tai perbalus atrodau, o jei bronzata, tai normaliai. Bet kartais gi norisi rudziau nei normaliai (bet jau tada reikia kitkuo maskuot) smile.gif

Dar yra tos pacios serijos skysti dalykeliai - 3 indeliai vienoje pakuoteje (berods zalias, rozinis ir geltonas), bet nepasiryztu kolkas pirkt ir bandyt.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo shopingas: 02 birželio 2010 - 13:14