aciu, merginos gal pradziai bandysiu ieskotis trilapes, nors ir labai minimalus tas svytejimas, bet vasarai ir nereikia intensyvaus, nes labai jau pries saule zeri visas veidas. o jei jau labai truks to svytejimo, tai shimerio uzsimesiu
QUOTE(Estela_ @ 2011 06 08, 17:23)
duoda trilapė švytėjimą, tik labai subtilų ir gražų, gražesnį nei Guerlain meteoritų, nematyti jokių atskirų blizgučių ir maskuoja neblogai ji
Turiu trilape, bet svytejimo nepastebejau
QUOTE(Deimantuke33 @ 2011 05 01, 17:16)
gavau Mineral wear loose powder ir likau labai patenkinta labai naturaliai atrodo,suteikia matiskumo naudoti kasdieniniam makiazui bus labai super emiau sand beige,bet nepasakyciau,kad labai tamsi
aisku sepetelis tai nekoks bet gero ir nesitikejau
aisku sepetelis tai nekoks bet gero ir nesitikejau
o koks jusu odos tipas?
Papildyta:
QUOTE(shopingas @ 2011 04 19, 23:23)
Vienus siuos seselius nusipirkau sekmadieni, tai iskart neiskenciau ir pabandziau, o ir reikejo zinot kaip jie,
o ar jie labai blizgus? is nuotraukos panasu i naked palete.
QUOTE(B.r.i.u.n.e.t.e @ 2011 06 08, 19:31)
Turiu trilape, bet svytejimo nepastebejau
Nuo spalvos priklauso...
Pries pora dienu subaigiau 'face sculpting' pudryte ir tik tada susigriebiau, kad gi reikia kazko i jos vieta Na aisku cia pagelbejo sandeliukas, bet jame jau visko stipriai apmazeje, o is pudru turiu tik vel ta pacia 'face sculpting trio' ir 'mineral wear' serijos 'airbrushing loose powder spf30'. Aisku, kad norisi naujoviu, tai butent pastaraja ir traukiau is sandeliuko Na kaip visada nusiteikiau nevykusiam sepeteliui, bet tiesa sakant, sikart man jis visai patiko - dydis tai laaabai nedekingas, nepatogus rankoje laikyt ir laabai per mazas normaliai uzsitept pudra, bet bent jau forma gera, pakankamai svelnus (odos nesujautrino man ir neniezejo tepant), tik neiskentus to mazumo meciau ji i sali ir pasiemiau savo normaluji kabuki (maniskis ELF firmos, nera labai standus - manau siai pudrai geriau standesnis tiktu, nes geriau itrintu i oda ir geriau maskuotu). Ta diena pasitepiau ir isejau i darba labai neapziurinedama rezultato, tai darbe i veidrodi ziurint nebuvau labai patenkinta, o ir pudra blizgoka atrode. Bet dabar kelias dienas ja tepuosi ir visai grazu man, nebera to tokio blizgejimo/svytejimo. Galvoju gal del to, kad bandziau tuo pridetu sepeteliu pradzioj dazytis, tai daugiau pudros ir koncentruociau pasidenge nei kai siaip iprastu sepeteliu lengviau perbraukiu. Pati pudra lengva, maskuoja sakyciau nedaug (nors nezinau ar eitu su ja uzdet keleta pudros sluoksniu ir padaryt 'buildable' maskavima), svytinti. Man grazu ji ant odos ir nera per didelio blizgejimo, bet as sausiaode, tai toms, kam odos blizgejimas problema, manau pudra nelabai tiktu, nes ta pabreztu.
Siaip dabar mini bandymuka palyginimui padariau su dvidale 'mineral wear' pudra: api perbraukiau pirstu ir palyginau kaip ant pirsto atrodo bei kaip atrodo nuo pirsto perbraukta per ranka. Spalvos grynai vienodos ('duo' 'creamy light/creamy natural' spalvos, maisau abi, o 'airbrushing' 'creamy natural'), ant pirsto 'duo' lyg ir turi keleta pavieniu blizguciu, bet perbraukus per ranka abiem pudromis, skirtumo tarp rezultato nematau (laaabai prisikisus ir atidziai ziurint eina iziuret 'duo' pudroje keleta smulkiu blizguciu) - abi svyti, abi vienodai atrodo, spalva ta pati.
Tiesa, tik pakuotes man uzkliuvo savo nepatogumu - tie gaubti dangteliai nepatogus del aukstumo ir del gaubtumo, t.y. man labai patogu birias pudras isikratyt i dangteli ir is jo sepeteliu makaluot, o jei per daug pribyra, tai uzsuki taip aukstyn kojom indeli ir palieki ant dangtelio stovet (cia negalioja jei tas sietukas, per kuri bega pudra, be jokio uzsukimo/uzdengimo, kad nebyretu apversta - zr. foto zemiau). PF tie gaubti dangeliai padaro neimanoma pudra laikyt apversta, o ir del gilumo nepatogu is dangelio dazytis.... O juk butu taip patogu visas sis reikalas, nes PF turi puikias apsaugeles-dangtelius ant sieteliu.... Na as turiu atskirai pirkus indeli tam reikalui, tai daznai is nepatogiu PF pakuociu isiberiu mazesni kieki i ta indeli, ir patogiai naudoju (o ir veziotis ne taip gremezdiska kaip PF dideles pakuotes).
Siaip dabar mini bandymuka palyginimui padariau su dvidale 'mineral wear' pudra: api perbraukiau pirstu ir palyginau kaip ant pirsto atrodo bei kaip atrodo nuo pirsto perbraukta per ranka. Spalvos grynai vienodos ('duo' 'creamy light/creamy natural' spalvos, maisau abi, o 'airbrushing' 'creamy natural'), ant pirsto 'duo' lyg ir turi keleta pavieniu blizguciu, bet perbraukus per ranka abiem pudromis, skirtumo tarp rezultato nematau (laaabai prisikisus ir atidziai ziurint eina iziuret 'duo' pudroje keleta smulkiu blizguciu) - abi svyti, abi vienodai atrodo, spalva ta pati.
Tiesa, tik pakuotes man uzkliuvo savo nepatogumu - tie gaubti dangteliai nepatogus del aukstumo ir del gaubtumo, t.y. man labai patogu birias pudras isikratyt i dangteli ir is jo sepeteliu makaluot, o jei per daug pribyra, tai uzsuki taip aukstyn kojom indeli ir palieki ant dangtelio stovet (cia negalioja jei tas sietukas, per kuri bega pudra, be jokio uzsukimo/uzdengimo, kad nebyretu apversta - zr. foto zemiau). PF tie gaubti dangeliai padaro neimanoma pudra laikyt apversta, o ir del gilumo nepatogu is dangelio dazytis.... O juk butu taip patogu visas sis reikalas, nes PF turi puikias apsaugeles-dangtelius ant sieteliu.... Na as turiu atskirai pirkus indeli tam reikalui, tai daznai is nepatogiu PF pakuociu isiberiu mazesni kieki i ta indeli, ir patogiai naudoju (o ir veziotis ne taip gremezdiska kaip PF dideles pakuotes).
Akims pravedima naudoju retai ir tik apacioje - man rodos, kad taip labiau tinka. Ir siaip kiek bandzius pravedima darytis virsuj, tai nelabai ranka klauso, as jautri labai prisilietimams prie akiu, tai mirkscioju, vokai uzkrite, tai dar apsiteplioja visas vokas ir pan. - is esmes turiu viena piestuka, kuriuo galiu pravedima ir virsuje pasidaryt, o kazkada bandzius su skystu, tai man tragedija buvo, o markeris (na kaip tusinuko formos) labai jau neryskiai tepe... Zodziu, man pravedimas nera butinas, puikiai apsieinu ir be jo. Nu bet kazkas uzejo, kad prisireike man dabar pravedimu ivairiu, eksperimentu ir pan, tai isbandziau kelias priemones is PF.
Issukami 'shimmer strips' serijos pravedimai - bandziau rudoms akims skirta rinkinuka. Isisuka/susisuka lengvai, gale yra droztukas, jei norisi pasmailint. Brezia lengvai, gal net trapoki pasirode, nes apacioj prabreziau, o virsuje tik prilietus iskart nuluzo galiukas. Siaip minksti, smagus ir tikrai verti demesio.
Geliniai 'shimmer strips' prevedimai - rinkinys buvo zalioms akims, tai pravedimai juodas, pilksvas/sidabrinis ir alyvinis/sidabrinis. Pridetas yra ir sepetelis - turiu pasakyt, kad jis labai puikus. Gelini pravedima bandziau pirmakart, bet viskas pavyko super iskart, pats geliukas ne per kieta,s lengvai pasiima, sepetelis patogus, graziai braukiasi linija. Bandziau juoda ir alyvine spalvas, tai visgi alyvine tokia pasirode be rysio - lyg yra, lyg nera spalvos (gal daugiau reikejo pritept), o juoda tai sodri, pigmentuota.
Dar isbandziau 'baked' serijos seseliu paletyte 'baked smokes' - na turiu kitu spalvu palete, tai viskas taip pat: spalvos grazios, lengvia tepasi, gerai laiko.
Bet galiausiai su vyru priejom prie isvados, kad juodas pravedimas per visa aki man visai netinka ir netgi sendina (kaip ir pilki-juodi seseliai). Tikiuosiu isikreciau proto sitais pazaidimais ir nebeeksperimentuosiu kuri laika, o ramiai dziaugsiuosiu turimom tinkamom spalvom.
Issukami 'shimmer strips' serijos pravedimai - bandziau rudoms akims skirta rinkinuka. Isisuka/susisuka lengvai, gale yra droztukas, jei norisi pasmailint. Brezia lengvai, gal net trapoki pasirode, nes apacioj prabreziau, o virsuje tik prilietus iskart nuluzo galiukas. Siaip minksti, smagus ir tikrai verti demesio.
Geliniai 'shimmer strips' prevedimai - rinkinys buvo zalioms akims, tai pravedimai juodas, pilksvas/sidabrinis ir alyvinis/sidabrinis. Pridetas yra ir sepetelis - turiu pasakyt, kad jis labai puikus. Gelini pravedima bandziau pirmakart, bet viskas pavyko super iskart, pats geliukas ne per kieta,s lengvai pasiima, sepetelis patogus, graziai braukiasi linija. Bandziau juoda ir alyvine spalvas, tai visgi alyvine tokia pasirode be rysio - lyg yra, lyg nera spalvos (gal daugiau reikejo pritept), o juoda tai sodri, pigmentuota.
Dar isbandziau 'baked' serijos seseliu paletyte 'baked smokes' - na turiu kitu spalvu palete, tai viskas taip pat: spalvos grazios, lengvia tepasi, gerai laiko.
Bet galiausiai su vyru priejom prie isvados, kad juodas pravedimas per visa aki man visai netinka ir netgi sendina (kaip ir pilki-juodi seseliai). Tikiuosiu isikreciau proto sitais pazaidimais ir nebeeksperimentuosiu kuri laika, o ramiai dziaugsiuosiu turimom tinkamom spalvom.
o sculpting trio dar gaminama ar jau nebe?
QUOTE(jearmaine @ 2011 08 18, 11:51)
o sculpting trio dar gaminama ar jau nebe?
Vakar kaip tik drugstore'e buvau, tai atkreipiau demesi ir nebuvo jokios 'face sculpting trio' spalvos, net vietos stende jai nera.... Isvis mazai belike is 'organic wear' serijos produktu. Bet ar tik ten, ar isvis nutraukta gamyba, tai nepasakysiu..... As dar viena sandeliuke turiu, tik nezinau parduot noriu ar pasilikt.
ebay dar irgi like. gaila, jeigu nutrauke gamyba, tik neseniai ja atradau
Labai sudomino ši kosmetika, daug naudingų atsiliepimų pateikusi shopingas, ačiū tau
Gaila, kad nusipirkti pakankamai sudėtinga, tai atspalvių reikiamų nėra, tai kitame psl. tik vienas kitas daiktas. Buvau išsigandusi, kad daug kartų aptartas ir girtas trio dingo, bet drugstore.com lyg ir aptikau.
Gaila, kad nusipirkti pakankamai sudėtinga, tai atspalvių reikiamų nėra, tai kitame psl. tik vienas kitas daiktas. Buvau išsigandusi, kad daug kartų aptartas ir girtas trio dingo, bet drugstore.com lyg ir aptikau.
Mergaitės, kur visos prapuolėte? Patarkite, kuri spalvytė panašesnė birios Organic wear 100% Natural Origin Loose Powder pudros į 3in1 sunkessed ?
QUOTE(Adera777 @ 2011 09 22, 10:21)
Mergaitės, kur visos prapuolėte? Patarkite, kuri spalvytė panašesnė birios Organic wear 100% Natural Origin Loose Powder pudros į 3in1 sunkessed ?
Sakyciau 'beige' arba 'buff beige', bet negarnatuoju abieju salia neturedama. 'Sand beige' biria teko turet ir man per geltona ji buvo, o presuota 'sunkissed' esu naudojus ir geltonumo nebuvo, nors man ir per tamsi siaip spalva.