Įkraunama...
Įkraunama...

Physicians formula

shopingai- dekui uz issamu atsakyma 4u.gif O koki sepeteli naudojat tam scultping trio? 4u.gif

B.r.i.u.n.e.t.e- dekui 4u.gif BE tik dabar pradejau naudot, bet kazkaip, kad super butu nera ji man g.gif Reiks gal ir sia ismegint 4u.gif

Norika- supratau, dekui 4u.gif nes ispradziu buvau issirinkus Laura Mercier kremuka su spalvyte, nes labai jau geru atsiliepimu girdejau, bet ir kainyte zyymiai didesne uz si, po to si pamaciau, bet kaip sakot nekoks, o skaiciau, kad ir lipnokas jis, tai tikriausiai prie LM apsistosiu 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *perlyte*: 25 balandžio 2011 - 10:27
Jo lipnokas jis, bet susigeria gerai ir lipnumo nelieka, tik tepant toks jausmas keistas, lys klijum tepliotumeis biggrin.gif
Šiaip kaina jo nedidelė, manau neprašausit jei ir šį nusipirkus išbandysit, mano mama juo patenkinta ir naudoja išsijuosus - va kaip skirtingai kiekvienai... smile.gif
Atsakyti
QUOTE(*perlyte* @ 2011 04 25, 11:26)
shopingai- dekui uz issamu atsakyma  4u.gif O koki sepeteli naudojat tam scultping trio?  4u.gif

Turiu 3 mylimiausius sepetelius: ELF kabuki, SEPHORA #45, ECOTOOLS bronzer. Nors dazniausiai naudoju ELF vien del to, kad didelis, greitai pasidengia pudryte ir man uztneka lengvo padengimo, bet tuo paciu jis minkstas ir labiausiai kabina pudros dali is 'face sculpting trio'. EcoTools bronzato sepetelis labiausiai islaikantis forma, standziausias, bet svelnus, puikiai kabina visas dlais, graziai dengia pudryte ant veido. O Sephora sepetelis kiek mazokas kaip pudrai, bet labai graziai dengia ir siaip smagus.

Del kremo su spalva ('tinted moisturizer'), tai PF turi dar ir kitoki is 'healthy wear' serijos, as ji tik ant rankos bandzius, tai normalus pasirode, skystokas, bet siaip nieko.
Atsakyti
Ir dar mergiukai, gal bandet kuri si kremuka su spalvyte? ax.gif Kokie atsiliepimai butu? 4u.gif
talc free Mineral Tinted Moisturizer SPF 15
user posted image
Atsakyti
gavau Mineral wear loose powder ir likau labai patenkinta wub.gif thumbup.gif labai naturaliai atrodo,suteikia matiskumo bigsmile.gif naudoti kasdieniniam makiazui bus labai super thumbup.gif emiau sand beige,bet nepasakyciau,kad labai tamsi g.gif
aisku sepetelis tai nekoks schmoll.gif doh.gif bet gero ir nesitikejau blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Deimantuke33: 01 gegužės 2011 - 17:17
QUOTE(Deimantuke33 @ 2011 05 01, 18:16)
aisku sepetelis tai nekoks  schmoll.gif  doh.gif  bet gero ir nesitikejau  blush2.gif

Pas mane, tai jau automatiskai buna, kad pradarai PF produkta ir sepeteli pirmu taikymu i siuksline biggrin.gif Na nebent koks naujas produktas su kitaip atrodanciu sepeteliu, tai apziuriu ir ji bei patestuoju (nors vistiek nuvilia).
Atsakyti

'airbrushing' biri pudra, spalvyte 'creamy natural'
user posted image

O si nuo Organic Wears labai skiriasi savo maskavimu, laikymusi? Shopingas, lyg ir raset, bet nelabai supratau ar ten apraset sia pudryte ar tuos akmenukus spalvotus? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(shopingas @ 2011 05 01, 18:42)
Pas mane, tai jau automatiskai buna, kad pradarai PF produkta ir sepeteli pirmu taikymu i siuksline  biggrin.gif Na nebent koks naujas produktas su kitaip atrodanciu sepeteliu, tai apziuriu ir ji bei patestuoju (nors vistiek nuvilia).

as PF tik pirma karta dar pirkau,bet labai likau patenkinta ax.gif o tie sepeteliai,tai kiek teke susidurti,tai tie pridetiniai niekad geri nebuna,kad ir kokios firmos unsure.gif
Papildyta:
QUOTE(Tulpelyte @ 2011 05 01, 18:46)
user posted image

O si nuo Organic Wears labai skiriasi savo maskavimu, laikymusi? Shopingas, lyg ir raset, bet  nelabai supratau ar ten apraset sia pudryte ar tuos akmenukus spalvotus?   blush2.gif

drinks_cheers.gif man irgi idomu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Tulpelyte @ 2011 05 01, 18:46)
user posted image

O si nuo Organic Wears labai skiriasi savo maskavimu, laikymusi? Shopingas, lyg ir raset, bet nelabai supratau ar ten apraset sia pudryte ar tuos akmenukus spalvotus?  blush2.gif

Sios nebandziau kolkas, tai nieko nepasakysiu. Praeitam puslapyje kur esu dejus foto ir aprasyma, tai rasiau apie akmenukus (pebbles), o po to kitam poste rasiau apie dvieju daliu pudryte (bet jos foto irgi idejus).
Atsakyti
Shopingas, zinau, kad jums maskavimo nereikia, bet ar Organic biri pudra ir BE maskuoja panasiai? Nenoriu vel pirkti ir nusivilti, bet vis gundo ji mane biggrin.gif
Atsakyti
Kokie atsiliepimai apie ,,perlus" - ar nėra perdaug blizgūs? g.gif
mineral glow pearls
user posted image
ačiū už nuomonę iš anksto
Atsakyti
QUOTE(Tulpelyte @ 2011 05 08, 20:07)
Shopingas, zinau, kad jums maskavimo nereikia, bet ar Organic biri pudra ir BE maskuoja panasiai? Nenoriu vel pirkti ir nusivilti, bet vis gundo ji mane biggrin.gif

Man Organic biri maskuoja labai nedaug. Sakyciau panasiai kaip BE arba net kiek maziau.

QUOTE(lidusia @ 2011 05 09, 09:56)
Kokie atsiliepimai apie ,,perlus" - ar nėra perdaug blizgūs?  g.gif
mineral glow pearls
user posted image
ačiū už nuomonę iš anksto

As turiu sviesiausia atspalvi, tai laaabai blizgus.
Atsakyti