shopingai- dekui uz issamu atsakyma O koki sepeteli naudojat tam scultping trio?
B.r.i.u.n.e.t.e- dekui BE tik dabar pradejau naudot, bet kazkaip, kad super butu nera ji man Reiks gal ir sia ismegint
Norika- supratau, dekui nes ispradziu buvau issirinkus Laura Mercier kremuka su spalvyte, nes labai jau geru atsiliepimu girdejau, bet ir kainyte zyymiai didesne uz si, po to si pamaciau, bet kaip sakot nekoks, o skaiciau, kad ir lipnokas jis, tai tikriausiai prie LM apsistosiu
Jo lipnokas jis, bet susigeria gerai ir lipnumo nelieka, tik tepant toks jausmas keistas, lys klijum tepliotumeis
Šiaip kaina jo nedidelė, manau neprašausit jei ir šį nusipirkus išbandysit, mano mama juo patenkinta ir naudoja išsijuosus - va kaip skirtingai kiekvienai...
Šiaip kaina jo nedidelė, manau neprašausit jei ir šį nusipirkus išbandysit, mano mama juo patenkinta ir naudoja išsijuosus - va kaip skirtingai kiekvienai...
QUOTE(*perlyte* @ 2011 04 25, 11:26)
shopingai- dekui uz issamu atsakyma O koki sepeteli naudojat tam scultping trio?
Turiu 3 mylimiausius sepetelius: ELF kabuki, SEPHORA #45, ECOTOOLS bronzer. Nors dazniausiai naudoju ELF vien del to, kad didelis, greitai pasidengia pudryte ir man uztneka lengvo padengimo, bet tuo paciu jis minkstas ir labiausiai kabina pudros dali is 'face sculpting trio'. EcoTools bronzato sepetelis labiausiai islaikantis forma, standziausias, bet svelnus, puikiai kabina visas dlais, graziai dengia pudryte ant veido. O Sephora sepetelis kiek mazokas kaip pudrai, bet labai graziai dengia ir siaip smagus.
Del kremo su spalva ('tinted moisturizer'), tai PF turi dar ir kitoki is 'healthy wear' serijos, as ji tik ant rankos bandzius, tai normalus pasirode, skystokas, bet siaip nieko.
Ir dar mergiukai, gal bandet kuri si kremuka su spalvyte? Kokie atsiliepimai butu?
talc free Mineral Tinted Moisturizer SPF 15
talc free Mineral Tinted Moisturizer SPF 15
gavau Mineral wear loose powder ir likau labai patenkinta labai naturaliai atrodo,suteikia matiskumo naudoti kasdieniniam makiazui bus labai super emiau sand beige,bet nepasakyciau,kad labai tamsi
aisku sepetelis tai nekoks bet gero ir nesitikejau
QUOTE(Deimantuke33 @ 2011 05 01, 18:16)
Pas mane, tai jau automatiskai buna, kad pradarai PF produkta ir sepeteli pirmu taikymu i siuksline Na nebent koks naujas produktas su kitaip atrodanciu sepeteliu, tai apziuriu ir ji bei patestuoju (nors vistiek nuvilia).
'airbrushing' biri pudra, spalvyte 'creamy natural'
O si nuo Organic Wears labai skiriasi savo maskavimu, laikymusi? Shopingas, lyg ir raset, bet nelabai supratau ar ten apraset sia pudryte ar tuos akmenukus spalvotus?
QUOTE(shopingas @ 2011 05 01, 18:42)
Pas mane, tai jau automatiskai buna, kad pradarai PF produkta ir sepeteli pirmu taikymu i siuksline Na nebent koks naujas produktas su kitaip atrodanciu sepeteliu, tai apziuriu ir ji bei patestuoju (nors vistiek nuvilia).
as PF tik pirma karta dar pirkau,bet labai likau patenkinta o tie sepeteliai,tai kiek teke susidurti,tai tie pridetiniai niekad geri nebuna,kad ir kokios firmos
Papildyta:
QUOTE(Tulpelyte @ 2011 05 01, 18:46)
O si nuo Organic Wears labai skiriasi savo maskavimu, laikymusi? Shopingas, lyg ir raset, bet nelabai supratau ar ten apraset sia pudryte ar tuos akmenukus spalvotus?
man irgi idomu
QUOTE(Tulpelyte @ 2011 05 01, 18:46)
Sios nebandziau kolkas, tai nieko nepasakysiu. Praeitam puslapyje kur esu dejus foto ir aprasyma, tai rasiau apie akmenukus (pebbles), o po to kitam poste rasiau apie dvieju daliu pudryte (bet jos foto irgi idejus).
Shopingas, zinau, kad jums maskavimo nereikia, bet ar Organic biri pudra ir BE maskuoja panasiai? Nenoriu vel pirkti ir nusivilti, bet vis gundo ji mane
Kokie atsiliepimai apie ,,perlus" - ar nėra perdaug blizgūs?
mineral glow pearls
ačiū už nuomonę iš anksto
mineral glow pearls
QUOTE(Tulpelyte @ 2011 05 08, 20:07)
Shopingas, zinau, kad jums maskavimo nereikia, bet ar Organic biri pudra ir BE maskuoja panasiai? Nenoriu vel pirkti ir nusivilti, bet vis gundo ji mane
Man Organic biri maskuoja labai nedaug. Sakyciau panasiai kaip BE arba net kiek maziau.
QUOTE(lidusia @ 2011 05 09, 09:56)
Kokie atsiliepimai apie ,,perlus" - ar nėra perdaug blizgūs?
mineral glow pearls
mineral glow pearls
As turiu sviesiausia atspalvi, tai laaabai blizgus.