Įkraunama...
Įkraunama...

Physicians formula

QUOTE(shopingas @ 2011 04 07, 13:01)
As trio irgi 'light' naudoju, o sia biria 'creamy natural'.

o beige organics spalvyte labai skiriasi nuo creamy natural?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Juoko ašara: 08 balandžio 2011 - 16:08
QUOTE(Juoko ašara @ 2011 04 08, 17:08)
o beige organics spalvyte labai skiriasi nuo creamy natural?

Nepasakysiu tiksliai, nes spalvas senokai macius/lyginus esu. Man rodos 'beige' daugiau i pilkuma butu, o del spalvos nezinau. Nors SM'e kosmetikos isparduotvej ja maciau pardavineja ir raso, kad sviesiai odai...
Atsakyti
QUOTE(shopingas @ 2011 04 08, 17:26)
Nepasakysiu tiksliai, nes spalvas senokai macius/lyginus esu. Man rodos 'beige' daugiau i pilkuma butu, o del spalvos nezinau. Nors SM'e kosmetikos isparduotvej ja maciau pardavineja ir raso, kad sviesiai odai...

susirasinejau su ta mergina, atsiunte man nuotraukytes, bet niekaip nesupratau spalvytes, nes buteliuke tikrai sviesi atrodo, o kur papilta gana tamsoka g.gif
Atsakyti
dar papasakokit su kokiais sepeteliais tepat trio, kad vienodai visos spalvytes naudotusi blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Terezza @ 2011 04 06, 20:58)
Koks būtent šepetėlis?

Naudoju dabar Mary Kay sepeteli skirta mineralinia pudrai, jis sakyciau toks prie siurkstesniu.
Pries tai bandziau TBS didiji sepeteli ir kabuki bei ELF sepetelius, visi sie pasirode per minksti, nes kabino praktiskai tik pudra.

QUOTE(shemsa @ 2011 04 07, 10:35)
drinks_cheers.gif
o gal turi ta sculping trio? su ja ta pati problema? mastau apie ja, nors naudociau ne visam veidukui, bet po trilapessusilaikiau biskiuka  g.gif
o gal kokias kitas dar pudras naudoji is organic wear? o kazin kaip ta matine biri  g.gif gal kas isbande esat  4u.gif

Turiu trio, su ja blizgeti pradedu dar greiciau biggrin.gif
Dar turiu abidvi birias:
Mineral Loose Powder
http://www.physician...ders/02450.html sita is visu bandytu PF pudru matiskuma islaiko ilgiausiai - mazdaug 4-5 val. Ir tik pasidazius pati sau graziai su ja atrodau, toks gaivus veidukas. Tai jei zinau, kad dazausi trumpam, tai lieku patenkinta rezultatu.
Natural Origin Loose Powder http://www.physician...ders/02141.html sita patinka kur kas maziau uz pries tai ideta. Kazkoks veidas kaip negyvas pradzioje gaunasi ir blizgejimas labai greitai islenda.
Bamboo Silk Face Powder http://www.physician...wder/07033.html su sita blizgesys taipogi greitai pasirodo.

Kitu PF pudru nesu naudojusi smile.gif
Atsakyti
Vis tingejau parasyti atsiliepimus apie sculpting trio pudras,turiu dvieju atspalviu "sunkissed" ir "tan". Siaip mano naturali odos spalva sviesi,bet neperbalusi kaip popierius,naudoju savaiminio idegio priemones tai praktiskai visada esu "idegusi" biggrin.gif "Tan" naudoju kai esu rudesne,nes ji pakankamai nurudina,bet grazi spalva gaunasi,be jokiu ryzumu,o "sunkissed" dazausi kai jau idegis pasiploves ir esu sviesesne,ji svelnesne ir duoda sveika,vos saulytes pabuciuota atspalvi rolleyes.gif Man tik keista,kad skiriasi kvapai ir struktura - "sunkissed" kvepia kazkokiu pasenusiu aliejumi,bet ne stipriai taip ir yra kietesne,reikia daugiau bruzinti sepeteliu,o "tan" praktiskai bekvape ir sepeteliu lengviau uzkabinama,tai net nzn kodel cia taip,pirkau is amazon.com. Bet netrukdo man tas kvapas ir abi pudrytes labai patinka,tiesa makaluoju tik dvi spalvas,highliterio neuzkabinu,nes dabar kai sauleta per daug blizguciu ant veido tai pasitepu juo tik skruostikualius ir veidas labai graziai atrodo,neperkrautas,truputi uzmaskuotas (spuogeliu,demeliu neturiu,tik zandukai nuo vejo truputi rausta) bet sios pudros sulygina odos spalva,zodziu uz tokia kaina tai thumbup.gif Ir dar vienas didelis pliusas,kad sudetis naturali cool.gif
Atsakyti
Isigijau 3 (na relaiai 4, bet pagal kategorijas butu 3 biggrin.gif ) naujus PF dalykus - seselius, pudra ir koreguojancia pudra.

-'smoky hazel eyes' ir 'brown eyes' seseliai
user posted image
user posted image

-koreguojantys akmenukai-pudra (sulygina veiduko spalva, duoda svytejimo), spalva 'creamy natural'
user posted image

-'airbrushing' biri pudra, spalvyte 'creamy natural'
user posted image

---------------------------------------------------------

Vienus siuos seselius nusipirkau sekmadieni, tai iskart neiskenciau ir pabandziau, o ir reikejo zinot kaip jie, kad zinociau reikia daugiau ar ne ir pan - visgi nuolaidos ne amzinai parduotuvej. lotuliukas.gif Tai patiko ju konsistencija, nors neiprasta: lyg kreminiu, lyg dregnu seseliu, bet nera nei vieni is ju, bet tuo paciu ir nera miltiskai birus. Tepasi labai lygiai ir lengvai, gerai skirstosi, puikiai pigmentuoti. drinks_cheers.gif vakar su jais prabuvau kazkur 11 valandu ir nei subego, nei nusitryne - spalvos buvo kaip katik pasidazius, nors siuo metu sirgineju, tai akys megsta paasarot, o ir siaip darbe tenka susilt.

Koreguojanti pudra (pebbles) turetu sulygint veido spalva, pamaskuot trukumus, suteikt veidukui skaistumo. Esu turejus tokio tipo presuota (TOKIA) tik takart turejau 'translucent' spalvyte, tai man ji pabalindavo ir taip balta veida, nors tikrai pamaskuodavo ir sulygindavo spalvyte. Sikart emiau 'creamy natural' spalva tikedamasi, kad nebus balinimo. Tai aisku nekantri as ir iskart isbandziau, o kaip tik siandien nesidazius buvau, tai idealus variantas testavimui. ax.gif Tepiau EcoTools bronzato sepeteliu, o jis koncentruotas, tvirtokas, tai daug tepliot nereikejo, kad pamatyciau rezultata, kuris man nepatiko. blush2.gif Blizgu ir net labai! lotuliukas.gif Nu grynai kaip buciau kokiu highlighter'iu visa veida padengus doh.gif Bet padeti isgelbejo biri pudra (ne siandien pirkta, o jau n kartu mano girta 'organic wear' serijos) - uztepus jos ant virsaus veidukas tapo labai grazus - toks skaistus, gyvas, bet nebeblizgantis (nors kur riebiau patepiau tos koreguojancios pudros, tai labiau svyti). Bet nesakau, kad visai nevykes produktas - pasiima smagiai, pagal paskirti nekoks, bet kaip svytejimo priemone viena arba po pudra tikrai naudosiu ir megsiu 4u.gif
Atsakyti
Mergytes, visos temukes nesinori skaityt, tagi gal galit i kelis klausimukus atsakyti ax.gif

Face Tinted Moisturizers, del spalvu, ar light to natural nera labai tamsi spalvyte g.gif Ir ar taas kremukas naturaliai atrodo? 4u.gif

Sios tas teptukas kartu perkant ieina ar ne? Ir ar neblogas tas teptukas, ar jus su kitu kokiu tepat? ax.gif 4u.gif sculpting trio
user posted image

Ir del sios, kuria rinktumetes naudojusios BE ir sia, kuri labiau patiko? 4u.gif Natural Origin Loose Powder
user posted image
Atsakyti
QUOTE(*perlyte* @ 2011 04 24, 20:59)
Sios tas teptukas kartu perkant ieina ar ne? Ir ar neblogas tas teptukas, ar jus su kitu kokiu tepat?  ax.gif  4u.gif sculpting trio

Ir del sios, kuria rinktumetes naudojusios BE ir sia, kuri labiau patiko?  4u.gif Natural Origin Loose Powder

Prie pirmosios sepetelis ieina - virsuje dezutes pudra, o is apacios yra veidrodelis ir skyrelis sepeteliui. Bet realiai labai nekoks sepetelis, o ir siaip pati forma bei dydis tikrai ne normaliam dazymuisi. Nezinau kaip kitoms, bet man isvis prie produktu pridedami sepeteliai yra blogis, kur jau visiskai nieko aplink neturint tik galima bandyt dazytis (net visokie Givenchy ir pan, ne tik pigesniu firmu) - turiu vos viena toki nuo produkto sepeteli, kuris man patinka ir tai jis ne paciam produkte pridetas, o salia buvo, tai ir nera toks kudas bei blogas. 4u.gif

Del antrosios pudros, tai man ji labiau patinka uz BE. Na ir kaina/kiekis geresni nei BE, bet cia turbut tik isbandzius galima sprest kuri geresne. BE pries pora metu naudojau, kazkada nelabai seniai megineli vel turejau, bet vistiek man atrodo, kad si PF graziau gula, o ir komplimentu odai su ja daugiau sulaukiau. Na bet viskas priklauso ir nuo odos atspalvio, kaip ta pudra atrodo ir pan - juk kiekvienai vaizdas gali skirtis. Siaip pati nebeeksperimentuosiu kuri laika su pudrom ir apsistoju ties PF.
Atsakyti
Siandien isbandziau nauja PF pudryte (ta prasme nera ji nauja, bet as traukiu ja is sandeliuko ir bandau pirmakart) 'Mineral Wear® Talc-Free Mineral Illuminating Powder Duo SPF 16', maniske 'creamy light/creamy natural' spalvos. Sepetelis kugio formos, idomus, bet velgi kaip ir visi PF sepeteliai niekines vertes - na is bedos galima dazytis, bet siaip nerekomenduotinas (smalsumo vedina pabandziau ir visgi savo normalu sepeteli pasiemiau testi darba). Pudryte is dvieju daliu - galima tept atskirai (viena puse svytejima duoda, kita konturavimui labiau) arba maisyt abi. Ant rankos bandziau abi spalvytes atskirai, bet ant veiduko tepant sumaisiau abi. Maskavimo mazai duoda, bet siaip gana svytinti ji yra ir matosi tas svytejimas akivaizdziai (ne taip kaip neseniai aprasytos koreguojancios pudros rutuliuku, bet matosi). unsure.gif Siaip nerekomenduociau sios pudros riebiaodems tikrai, sausiaodems pagal paciu apsisprendima. As butent sausiaode esu, tai svytejimas nelabai trukdo is esmes, bet siuo atveju ir man jo daugoka.... ax.gif Arba naudot sia pudryte tik prasieinant per veiduka ant kitos pudros (t.y. taip suteikiant lengvo, svlenaus, gaivaus svytejimo), arba ant virsaus dar kazkokios kitos pudrytes uztepant, arba viena, bet tada jau nieko kito blizgaus/svytincio ant veido netept (t.y. matiskesnis lupdazis, tusas, +-matiniai seseliai ir skaistalai).
user posted image
Atsakyti
Ir del sios, kuria rinktumetes naudojusios BE ir sia, kuri labiau patiko?  4u.gif Natural Origin Loose Powder
user posted image

As rinkciaui BE, nes si mano odai visai netinka - pradeda labai greitai blizgeti ir negraziai gula. Bet, kaip sake shoppingas, kas tinka vienai gali netikti kitai, tik isbandzius suzinosi wink.gif
Atsakyti
Face Tinted Moisturizers, del spalvu, ar light to natural nera labai tamsi spalvyte  g.gif Ir ar taas kremukas naturaliai atrodo?  4u.gif

Na žiūrint kokio šviesumo Jūsų oda, man ji - pats tas, nei šviesi, nei tamsi, o ir spalvos juk minimaliai duoda, nes ne pudra jo, o kremukas su atspalviu tik biggrin.gif Ji man sulygina vos vos veido spalvos nelygumus, bet kad kažkokio akivaizdaus atspalvio duotų - nepasakyčiau.... unsure.gif
Ir šiaip nelikau ja sužavėta, kvapas erzina, konsistencija keistoka, man paprasčiausias NIVEA labiau patiko... Na nepeikiu ir šio, nenurašau, bet antrą kart įtariu - nekartosiu.... ax.gif
Atsakyti