Isigijau 3 (na relaiai 4, bet pagal kategorijas butu 3
) naujus PF dalykus - seselius, pudra ir koreguojancia pudra.
-
'smoky hazel eyes' ir
'brown eyes' seseliai
-koreguojantys akmenukai-pudra (sulygina veiduko spalva, duoda svytejimo), spalva '
creamy natural'-
'airbrushing' biri pudra, spalvyte
'creamy natural'---------------------------------------------------------
Vienus siuos seselius nusipirkau sekmadieni, tai iskart neiskenciau ir pabandziau, o ir reikejo zinot kaip jie, kad zinociau reikia daugiau ar ne ir pan - visgi nuolaidos ne amzinai parduotuvej.
Tai patiko ju konsistencija, nors neiprasta: lyg kreminiu, lyg dregnu seseliu, bet nera nei vieni is ju, bet tuo paciu ir nera miltiskai birus. Tepasi labai lygiai ir lengvai, gerai skirstosi, puikiai pigmentuoti.
vakar su jais prabuvau kazkur 11 valandu ir nei subego, nei nusitryne - spalvos buvo kaip katik pasidazius, nors siuo metu sirgineju, tai akys megsta paasarot, o ir siaip darbe tenka susilt.
Koreguojanti pudra (pebbles) turetu sulygint veido spalva, pamaskuot trukumus, suteikt veidukui skaistumo. Esu turejus tokio tipo presuota (
TOKIA) tik takart turejau 'translucent' spalvyte, tai man ji pabalindavo ir taip balta veida, nors tikrai pamaskuodavo ir sulygindavo spalvyte. Sikart emiau 'creamy natural' spalva tikedamasi, kad nebus balinimo. Tai aisku nekantri as ir iskart isbandziau, o kaip tik siandien nesidazius buvau, tai idealus variantas testavimui.
Tepiau EcoTools bronzato sepeteliu, o jis koncentruotas, tvirtokas, tai daug tepliot nereikejo, kad pamatyciau rezultata, kuris man nepatiko.
Blizgu ir net labai!
Nu grynai kaip buciau kokiu highlighter'iu visa veida padengus
Bet padeti isgelbejo biri pudra (ne siandien pirkta, o jau n kartu mano girta 'organic wear' serijos) - uztepus jos ant virsaus veidukas tapo labai grazus - toks skaistus, gyvas, bet nebeblizgantis (nors kur riebiau patepiau tos koreguojancios pudros, tai labiau svyti). Bet nesakau, kad visai nevykes produktas - pasiima smagiai, pagal paskirti nekoks, bet kaip svytejimo priemone viena arba po pudra tikrai naudosiu ir megsiu