Įkraunama...
Įkraunama...

Physicians formula

QUOTE(shopingas @ 2011 04 06, 17:35)

Man 'organic wear' biri pudra patinka (SI) - neduoda tokio svytejimo kaip 'face sculpting trio', bet bent ant mano odos ji graziausiai ziurisi. Tiek paciai patinka vaizdas, tiek aplinkiniai daznai pagiria del odos. Tik dabar likuti turiu belikusi jos, o parduotuvese nematau - gal isims is prekybos  g.gif

Beje, cia kaip kam, bet man PF pudros labiausiai tinka ir oda graziausiai atrodo - nei su viena kita tiek komplimentu odai nesu sulaukus.  wub.gif

Man irgi si patinka, bet su ja blizget pradedu siek tiek greiciau nei su trilape ax.gif gal del blizguciu g.gif
o siaip man trilape irgi greit naudojasi, bet tepu ja su TBS kabuki, skirta bronzatui ax.gif
Atsakyti
QUOTE(shopingas @ 2011 04 06, 17:35)
Gal sepetelis per minkstas? As dabar ja dazniausiai ELF kabuki sepeteliu tepu, zinau, kad jis minkstokas ir matau, kad nelygiai naudojasi (pudra labiausiai), bet nera labai didelio skirtumo. Nors turbut ipusejus pasimatys, nes dar ne tiek daug naudota. Geriausiai man ji kabinasi su tokiu sepeteliu, kuris buna svelnus, bet pakankamai standus.

naudoju TBS didiji sepeteli. gal tikrai reikes kito ieskoti. nes ta pudryte tikrai labai graziai ziurisi wub.gif aciu shopingas 4u.gif bet, jauciu, idomumo delei reikes ir ta biria pabandyti nusipirkti, beto ir kiekis didesnis bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(shemsa @ 2011 04 05, 12:11)
omani visdelto nepatiko ta pudra su trim lapukais schmoll.gif , seip visai patiktu ji man, spalva kaip tik man, veidukas istikro graziai atrodo pasidazius su ja, bet problema , kad jau taip greit blizgesys islenda, dar nesu tokios pudros turejus, kad taip greit blizget pradetu, jau vos ne po valandos atrodau kaip taukuota  doh.gif

Man ta pati problema, nors nera oda labai riebi, bet pradeda blizgeti po valandos-dvieju, apie tai kaip atrodo veido oda i dienos pabaiga net nekalbu.
Su kitom pudrom tokiu problemu nera.

QUOTE(Juoko ašara @ 2011 04 06, 16:05)
man labai patiko ta trio pudryte, bet dar neilgai naudoju, o jau vidurines spalvytes dugnas matosi, nors kitu (bronzines ir shimerio) dar daug yra g.gif gal pas mane sepetelis blogas, todel labiau viduri kabina? g.gif

As naudojau gana siurkstu sepeteli, tai pas mane praktiskai vienodai visos spalvos naudojosi.
Atsakyti
QUOTE(B.r.i.u.n.e.t.e @ 2011 04 06, 18:23)
As naudojau gana siurkstu sepeteli, tai pas mane praktiskai vienodai visos spalvos naudojosi.

Koks būtent šepetėlis?
Atsakyti
QUOTE(B.r.i.u.n.e.t.e @ 2011 04 06, 20:23)
Man ta pati problema, nors nera oda labai riebi, bet pradeda blizgeti po valandos-dvieju, apie tai kaip atrodo veido oda i dienos pabaiga net nekalbu.

Mano oda sausa, tai su odos blizgejimu problemu nebuna. Isvis man PF pudros visa diena issilaiko net darbe kai susylu belakstant. thumbup.gif O kitos buna ne taip gerai/graziai po darbo atrodo arba buna ir nuplaukia.
Atsakyti
QUOTE(B.r.i.u.n.e.t.e @ 2011 04 06, 20:23)

drinks_cheers.gif
o gal turi ta sculping trio? su ja ta pati problema? mastau apie ja, nors naudociau ne visam veidukui, bet po trilapessusilaikiau biskiuka g.gif
o gal kokias kitas dar pudras naudoji is organic wear? o kazin kaip ta matine biri g.gif gal kas isbande esat 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(shemsa @ 2011 04 07, 10:35)
drinks_cheers.gif
o gal turi ta sculping trio? su ja ta pati problema? mastau apie ja, nors naudociau ne visam veidukui, bet po trilapessusilaikiau biskiuka  g.gif
o gal kokias kitas dar pudras naudoji is organic wear? o kazin kaip ta matine biri  g.gif gal kas isbande esat  4u.gif

Kuri matine biri? Kur shopingas idejo? Ta ir as turiu, bet jei jei nepatiko trilape kad blizgesis islenda, tas pats bus ir su biria.
Atsakyti
shopingas, labai reikia patarimo del spalvytes blush2.gif jei trio turiu light organics spalvyte, tai kokia man geriau imti sios birios pudros?
Natural Origin Loose Powder
user posted image

dar, sakykit, merginos, o si visiskai matine?
Natural Origin Pressed Powder
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Juoko ašara @ 2011 04 07, 12:47)
shopingas, labai reikia patarimo del spalvytes blush2.gif jei trio turiu light organics spalvyte, tai kokia man geriau imti sios birios pudros?

As trio irgi 'light' naudoju, o sia biria 'creamy natural'.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo shopingas: 07 balandžio 2011 - 12:02
QUOTE(Juoko ašara @ 2011 04 07, 12:47)
user posted image

Na trilape, blizguciu neturi, duoda daugiau matini efekta, bet veidas sveikai ir naturaliai su ja svyti, jei taip galima pavadinti, Green people presuota labiau matini efekta duoda.
Atsakyti
QUOTE(Adrinėja @ 2011 04 07, 11:58)
Kuri matine biri? Kur shopingas idejo? Ta ir as turiu, bet jei jei nepatiko trilape kad blizgesis islenda, tas pats bus ir su biria.

nea sita matine yra Natural Origin Matte Finishing & Bronzing Veils http://www.organicwe...tail/02146.html
Atsakyti
QUOTE(Juoko ašara @ 2011 04 07, 11:47)
user posted image

Man tai ji visai nematinė. Veidas su ja švyti ir skonio reikalas ar tas švytėjimas patiks ar ne. Jis vientisas, bet tikrai matomas.
Atsakyti