Įkraunama...
Įkraunama...

Physicians formula

QUOTE(charisma2121 @ 2011 03 25, 17:24)
man ju ir veidrodeliai be rysio, ir sepeteliai biggrin.gif  ir dar smarve nuo pudru rolleyes.gif

o r buna ju padelku? nu man kvapas sioks toks yra, bet nepasakyciau, kad baisiai smirda, normaliai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(shemsa @ 2011 03 25, 15:54)
o sakykit, o tas veidrodelis ir turi but toks nevykes  g.gif ?nu bet turbut padelku nelabai buna sito gamintojo  g.gif

o kas jam negerai?mano gerai rodo g.gif

QUOTE(charisma2121 @ 2011 03 25, 16:24)
ir dar smarve nuo pudru rolleyes.gif

biggrin.gif o ką primena jums jis g.gif
Atsakyti
QUOTE(*Barakuda* @ 2011 03 25, 17:49)
o kas jam negerai?mano gerai rodo  g.gif
biggrin.gif  o ką primena jums jis  g.gif

nu kazkaip visai netoks kaip tikras veidrodis, toks daugiau zaislini primena g.gif
Atsakyti
QUOTE(shemsa @ 2011 03 25, 17:38)
o r buna ju padelku? nu man kvapas sioks toks yra, bet nepasakyciau, kad baisiai smirda, normaliai  4u.gif

nemanau, nes ir taip pigi kosmetika. nors kokiam ebejuj ko tik neparduoda biggrin.gif man kvapas neintensyvus, bet labai ikyrus, lyg kokios dregmes, salsvumo ir velnias zino ko kvapas smile.gif

QUOTE(*Barakuda* @ 2011 03 25, 17:49)
biggrin.gif  o ką primena jums jis  g.gif

auksciau parasiau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(shemsa @ 2011 03 25, 16:54)
o sakykit, o tas veidrodelis ir turi but toks nevykes  g.gif ?nu bet turbut padelku nelabai buna sito gamintojo  g.gif

Na as niekad nesinaudoju ju veidrodeliu, tai tik dabar paziurejau - nevykes, kazkoks kreivas, paskausta akis beziurint doh.gif Sepeteliai irgi nevyke, bet ne tik su PF ta pastebejau - daznai tie pridedami nekokie buna (esu tik viena vieninteli tobula is pridetu radus, bet ne prie paties produkto jo pakuoteje buvo, o salia - ten rinkinys buvo).

Padielku nera - bent neteko girdet. Na nuolat buna siaip kosmetikai akcija, kad 1 produktas perki, antras puse kainos (buna ir pvz 40% nuolaida viskam, buna 1 perki kitas nemokamai ir pan, bet cia reciau), tai ne tas lygis, kad padirbinet....
Atsakyti
QUOTE(charisma2121 @ 2011 03 25, 17:24)
man ju ir veidrodeliai be rysio, ir sepeteliai biggrin.gif  ir dar smarve nuo pudru rolleyes.gif

o man nieko nesijaucia, bent jau nesmirda tai tikrai rolleyes.gif
Atsakyti
O paneles, kaip Physicians formula skaistalai? rolleyes.gif
Atsakyti
Nusipirkau bronzeri, tai visai patiko, duoda toki kaip ir svytejima veido
Natural Origin Bronzer
user posted image
Atsakyti
omani visdelto nepatiko ta pudra su trim lapukais schmoll.gif , seip visai patiktu ji man, spalva kaip tik man, veidukas istikro graziai atrodo pasidazius su ja, bet problema , kad jau taip greit blizgesys islenda, dar nesu tokios pudros turejus, kad taip greit blizget pradetu, jau vos ne po valandos atrodau kaip taukuota doh.gif
Atsakyti
man labai patiko ta trio pudryte, bet dar neilgai naudoju, o jau vidurines spalvytes dugnas matosi, nors kitu (bronzines ir shimerio) dar daug yra g.gif gal pas mane sepetelis blogas, todel labiau viduri kabina? g.gif
Atsakyti
sakykit, merginos, o gal be trio yra kokia kita pudryte, kuri suteiktu svytejimo ir tiktu visam veidui?
Atsakyti
QUOTE(Juoko ašara @ 2011 04 06, 16:05)
man labai patiko ta trio pudryte, bet dar neilgai naudoju, o jau vidurines spalvytes dugnas matosi, nors kitu (bronzines ir shimerio) dar daug yra g.gif gal pas mane sepetelis blogas, todel labiau viduri kabina? g.gif

Gal sepetelis per minkstas? As dabar ja dazniausiai ELF kabuki sepeteliu tepu, zinau, kad jis minkstokas ir matau, kad nelygiai naudojasi (pudra labiausiai), bet nera labai didelio skirtumo. Nors turbut ipusejus pasimatys, nes dar ne tiek daug naudota. Geriausiai man ji kabinasi su tokiu sepeteliu, kuris buna svelnus, bet pakankamai standus.

QUOTE(Juoko ašara @ 2011 04 06, 16:53)
sakykit, merginos, o gal be trio yra kokia kita pudryte, kuri suteiktu svytejimo ir tiktu visam veidui?

Man 'organic wear' biri pudra patinka (SI) - neduoda tokio svytejimo kaip 'face sculpting trio', bet bent ant mano odos ji graziausiai ziurisi. Tiek paciai patinka vaizdas, tiek aplinkiniai daznai pagiria del odos. Tik dabar likuti turiu belikusi jos, o parduotuvese nematau - gal isims is prekybos g.gif Turiu dar sia 'mineral wear' serijos dvifaze biria (TOKIA) sandeliuke, tai po to ja bandysiu - tikiuosiu panasaus efekto.

Beje, cia kaip kam, bet man PF pudros labiausiai tinka ir oda graziausiai atrodo - nei su viena kita tiek komplimentu odai nesu sulaukus. wub.gif
Atsakyti