Įkraunama...
Įkraunama...

Physicians formula

QUOTE(Roberta-z @ 2011 03 22, 14:25)
Gal yra bandziusiu PF koki tusa...kazin kaip ju kokybe  g.gif

Esu senesniji su zaliu lapeliu tusa bandzius, tai man nepatiko. Visu pirma, daze negraziai, lipino (bet gal, kad naujas buvo), o antra, tai laaabai lengvai nusivalydavo (apsiasaroji, o tusas ir nubeges jau).
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo shopingas: 22 kovo 2011 - 15:44
Siandien gavau Sculpting Trio
user posted image
Sakykit kaip jums, bet man kazkokia ji keista pasirode, ta prasme, kad labai daug reikia bruzinti sepeteliu, kad padengti veida pudros sluoksniu g.gif Ta prasme kad ji tokia kietokos teksturos, ne kaip normali kompaktine pudra, kuria keleta kartu perbraukus uztenka visam veidukui smile.gif Ar cia ji tokia turi buti ar tik man tokia pasitaike g.gif Tikiuos supratot ka turejau omeny 4u.gif Beje kvapas jos toks irgi keistokas, gal net per stiprus, bet kol kas pasirode,kad nera ziauriai ikyrus bus matyt kaip bus juntamas vaikstant su ja visa diena,nes dabar tik pabandziau ir nusiprausiau viska smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *moon*: 22 kovo 2011 - 17:03
QUOTE(*moon* @ 2011 03 22, 17:32)
Siandien gavau Sculpting Trio

Na si pudryte nera minksta, bet jei jau labai daug bruzinat sepeteliu, tai gal per minkstas ir del to nepaima pudros? As piudra lengvai veiduka dengiu, tai 2-3 pabraukimai pilnai uztenka, o naudoju ELF kabuki sepeteli (kartais naudoju ir Sephora mineralines sepeteli, bet jis zymiai mazesnis, tai su juo daugiau reikia padirbet, bet ir padengia labiau, nebe taip lengvai). Del kvapo, tai jau esu pasisakius apie ne viena PF pudra - nejauciu as jokio kvapo, iskyrus miltu/krakmolo ar pan, bet ir tai tik prikisus nosi prie pat produkto. O ant veido ar siaip niekada. Bet cia ziuriu vienos ji jaucia, kitos ne.
Atsakyti
Tai va ir aš įsigijau sculpting trio, nėra jis man labai kietas, po kelis kartus padengiu veiduką ir viskas čiki. Tik kaip minėjot, kvapas... doh.gif
Beet, pabandžiau palikt keliom dienom atidarytą, neuždaryt, tai arba kvapas jau sumažėjo, arba aš jau prie jo pripratau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Roberta-z @ 2011 03 22, 14:25)
Gal yra bandziusiu PF koki tusa...kazin kaip ju kokybe  g.gif

Turiu tušą su žaliu lapu, man patiko, tik kad lengvas jis labai, pamiršus jei brūkšteli per akį pirštu - žiūrėk turi drūžę juodą per žandą biggrin.gif šepetėlis man patiko ir tiko, gražiai padažo drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Adrinėja @ 2011 03 18, 16:26)
aga, butinai parasysiu kaip ji man, o siaip mano nera i ruzavuma, bet ir negeltona, labiau tokia neutrali, o pudra irgi tokia neitrali sakyciau  ax.gif
man standartiniu eina apie menesi  doh.gif

Kaip zadejau, as su atsilliepimais apie biria organic pudra ax.gif
mano ada normali, tai su pudryte isbuvau nuo 12 iki 21 valandos, nieko daugiau netaisiau, veido blizgesiukas aisku islenda kaip ir su visom pudrom, bet labai jau minimaliai. Garaziai guli ant odos, man kai nereikia didelio maskavimo, tai as labai nedaug uztepu, bet pastebejau, tepant kelis kartus ta pacia vieta, ten jau bus didesnis blizgesiukas toks koki duoda ID (BM) pudrytes, bet kiek mazesnis nei siu. Patinka man jos tekstura, tokia smulkutele. Kiekis didelis, nezinau per kiek ja sunaudosiu lotuliukas.gif Labai patiktu jei nebutu blizguciu joje, arba ju butu daug maziau ax.gif mano ivertinimas 9 is 10 ax.gif
Atsakyti
QUOTE(BEVEIK TOBULA @ 2011 03 24, 22:40)
o LT niekas neprekiauja sia kosmetika? g.gif  bigsmile.gif

Domėjausi, esu radus porą int. parduotuvių, bet kainos baisiai užkeltos.
Atsakyti
Pasidalinsiu tokia idomybe, kuria aptikau visai atsitiktinai. 4u.gif Zodziu, prasidejo viskas tuo, kad pries kelias dienas isigijau PF 'baked collection' seselius (mano spalva 'baked oatmeal'), kuriuos galima tept tiek sausu, tiek dregnu budu. Kolkas isbandziau tik sausa buda ir labai patiko bei gerai laikesi, seseliai turi blizgumo, gerai pigmentuoti, bet neikyriai atrodo blizgumas, puikiai tinkancios kasdienai spalvos ir pigmentacija. As jais labai patenkinta esu, nors bijojau bandyt (nes svispalviai seseliai is 'organic wear' serijos man netiko ir nusiverkiau juos).

Taigi siandien ieskojau internete visai ne PF ir net ne seseliu foto ir uztikau vienam puslapyje UMA seseliu foto - iskart nustebau kiek panasumo su PF turi, tiksliau atrodo identiskai, isskyrus dangteli (PF tik viena raidyte 'p' ant jo) unsure.gif Butu idomu isbandyt UMA ir paziuret skiriasi patys seseliai kuo nors ar ne....
user posted image
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Adrinėja @ 2011 03 24, 23:04)
labai idomu, gal galit ikelti  4u.gif

Kol kas tik šią vieną atkapsčiau, gal prisiminsiu ir antrą blush2.gif
http://www.thecrysta...ms.php?id_cms=7

Turi tik vieną liniją - organic wear ir kažkodėl nenurodo pačio gamintojo. Ir, kaip suprantu, pirkti iškart galima tik tušą, dėl viso kito reikia tartis kad užsakytų. Kainos užkeltos, pati nepirkau, tai nežinau ar patikima.
Atsakyti
nu ka gavau savo pudryte su trim lapukais, iskart aisku puoliau uostyt lotuliukas.gif , nu zinokit nejauciu jokio stipraus kvapo, biskiuka toks tik jauciamas miltinis toks kvaputis ir tai tik nosi prikisus 4u.gif
bandziau dar tik ant rankos, tai spalva pasirode idiali, ryt gal isbandysiu ant veido, bet pasirode mazai maskuojanti, nu ryt bus matyt 4u.gif
Atsakyti
o sakykit, o tas veidrodelis ir turi but toks nevykes g.gif ?nu bet turbut padelku nelabai buna sito gamintojo g.gif
Atsakyti
QUOTE(shemsa @ 2011 03 25, 16:54)
o sakykit, o tas veidrodelis ir turi but toks nevykes  g.gif ?nu bet turbut padelku nelabai buna sito gamintojo  g.gif

man ju ir veidrodeliai be rysio, ir sepeteliai biggrin.gif ir dar smarve nuo pudru rolleyes.gif
Atsakyti