Įkraunama...
Įkraunama...

Physicians formula

QUOTE(*moon* @ 2011 03 16, 09:38)
Sakykit ji labiau kaip bronzatas ar kaip pudra visam veidui?

as naudoju kaip bronzanta smile.gif jis visgi tamsesnis nei kompaktine pudra veidui. Kazkiap kuo toliau tuo albiau patenkinta siuo bronzantu, toks gaivus veidukas atrodo cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Indijaa @ 2011 03 16, 12:51)
as naudoju kaip bronzanta smile.gif jis visgi tamsesnis nei kompaktine pudra veidui. Kazkiap kuo toliau tuo albiau patenkinta siuo bronzantu, toks gaivus veidukas atrodo  cool.gif

Mane irgi jis labai vilioja wub.gif Tikiuos nera jis labai blizgus,koks jusu odos tipas? Bijau kad vasara su juo per daug nesvyteciau, nes visgi oda pradeda daugiau riebaluotis g.gif Is kur siuntetes? Aciu 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *moon*: 16 kovo 2011 - 15:08
QUOTE(*moon* @ 2011 03 16, 10:38)
Sakykit ji labiau kaip bronzatas ar kaip pudra visam veidui?

Cia bronzatas. Tokio pakuotej (ir irgi 'organic wear' serijos) yra ir pudra, bet pats produktas kitaip atrodo, t.y. pudra su trim lapeliais yra.
Atsakyti
Organic wear loose powder
user posted image
siandien gavau sita, nu bet greitis, jau nepamenu kad is JAV keliautu 10 dienu smile.gif)))
Mano pastebejimai:
spalvas turiu tokias pat, trilapes ir sios birios, t.y. creamy natural. Spalvos praktiskai vienodos, bet tekstura abieju skiariasi. Biri tokia skulkesne sakyciau ir turi super smulkiu blizguciu, bet veidas atrodo matinis, tai dziugina thumbup.gif
Kaip laikosi dar negaliu pasakyt, manau panasiai kaip ir trilape turetu buti.
Kvapas g.gif nejauciu jo, nors tu ka, gal kad tikejausi jo stipresnio g.gif
man lyg kreidos toks, neutralus, ant veido visai nieko nesijaucia. Labai patiko ipakavimas biggrin.gif nemaniau kad yra mini veidrodelis rolleyes.gif
Tai tiek tam kartui ax.gif
P.S. visgi cia mano produktai, dziugu kad pabandziau ir atradau sau juos thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Adrinėja: 17 kovo 2011 - 19:56
QUOTE(shemsa @ 2011 03 17, 22:22)
is kur pirkai gali imest?nes as niekur butent tos spalvos creamy naturals nerandu

is ebay, man ji gavosi su siuntimu i LT 48 su kapeikom ax.gif
va cia mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Adrinėja @ 2011 03 17, 22:47)
is ebay, man ji gavosi su siuntimu i LT 48 su kapeikom  ax.gif
va cia mirksiukas.gif

as vakar is sito pardavejo uzsisakiau su trim lapeliais, tai kaip supratau be savaites negausiu g.gif , o muito nepriskaiciavo?
kiek ziurejau ebay.co.uk nieks beveik ir neturi sitos spalvos
Papildyta:
o ta biria reikia dengt geriau kaip pvz mineral foundation, nu ta prasme itrint ar kaip paprasta pudra lengvai taip tik papudruot?
adrineja o koks tavo odos tipas? kaip ji tau issilaiko dienos begy?
Atsakyti
QUOTE(shemsa @ 2011 03 18, 12:33)
as vakar is sito pardavejo uzsisakiau su trim lapeliais, tai kaip supratau be savaites negausiu g.gif , o muito nepriskaiciavo?
kiek ziurejau ebay.co.uk nieks beveik ir neturi sitos spalvos
Papildyta:
o ta biria reikia dengt geriau kaip pvz mineral foundation, nu ta prasme itrint ar kaip paprasta pudra lengvai taip tik papudruot?
adrineja o koks tavo odos tipas? kaip ji tau issilaiko dienos begy?

muita priskaiciuoja nuo 75 ir daugiau, o man net 49 lt neiseijo blush2.gif
siaip, tai labai jau greit atkeliavo, man rodos pas tave dar greiciau turetu ateiti, nes jie labai jau greit issiuncia ax.gif
aga, spalva jau tiek ilgai ieskojau, nes visur tos kur maskavimo neduoda.
As panasi odos atspalviu kaip ir tu mirksiukas.gif sviesi, biria kaip fundation naudoju, t.y. be jokiu krempudru, kaip laikosi parasysiu po savaitgalio, nes dar neteko i zmones pasirodyti lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Adrinėja: 18 kovo 2011 - 14:45
QUOTE(Adrinėja @ 2011 03 18, 15:44)
muita priskaiciuoja nuo 75 ir daugiau, o man net 49 lt neiseijo  blush2.gif
siaip, tai labai jau greit atkeliavo, man rodos pas tave dar greiciau turetu ateiti, nes jie labai jau greit issiuncia  ax.gif
aga, spalva jau tiek ilgai ieskojau, nes visur tos kur maskavimo neduoda.
As panasi odos atspalviu kaip ir tu  mirksiukas.gif sviesi, biria kaip fundation naudoju, t.y. be jokiu krempudru, kaip laikosi parasysiu po savaitgalio, nes dar neteko i zmones pasirodyti  lotuliukas.gif

lauksiu tada atsiliepimu 4u.gif
o ta spalva tinka tau?ji tokia i geltonuma nesa ar i ruzavuma? o kokia pas tave oda?
jau ta patiks man su lapiukais, tai tada imsiu dar biria ir ta svytincia 4u.gif
Papildyta:
tai kaip suprantu is jav ilgai eina? nes as lupdazi ir is iherb uzsisakiau kai ka tai man dar neatejo, o uzsakiau kazkur 11d. g.gif
Atsakyti
QUOTE(shemsa @ 2011 03 18, 15:52)
lauksiu tada atsiliepimu  4u.gif
o ta spalva tinka tau?ji tokia i geltonuma nesa ar i ruzavuma? o kokia pas tave oda?
jau ta patiks man su lapiukais, tai tada imsiu dar biria ir ta svytincia  4u.gif
Papildyta:
tai kaip suprantu is jav ilgai eina? nes as lupdazi ir is iherb uzsisakiau kai ka tai man dar neatejo, o uzsakiau kazkur 11d. g.gif

aga, butinai parasysiu kaip ji man, o siaip mano nera i ruzavuma, bet ir negeltona, labiau tokia neutrali, o pudra irgi tokia neitrali sakyciau ax.gif
man standartiniu eina apie menesi doh.gif
Atsakyti
Gal yra bandziusiu PF koki tusa...kazin kaip ju kokybe g.gif
Atsakyti
QUOTE(Roberta-z @ 2011 03 22, 13:25)
Gal yra bandziusiu PF koki tusa...kazin kaip ju kokybe  g.gif

yra,vienoms patiko,kitoms ne mirksiukas.gif
Atsakyti
Plump Potion™ Lash Plumping & Stimulating Mascara
user posted image

Gal butent si yra bandziusiu ax.gif

Papildyta: