Įkraunama...
Įkraunama...

Physicians formula

QUOTE(Giselle @ 2011 03 06, 21:27)
Sakykite kokia spalvyte reiktu imti sios pudros jei taip mano odai idealiai tinka medium beige atspalviai (konkreciai barexminerals ir BE mineraliniu pudru)? Light per daug nenubalins, o sunkissed nebus per tamsi?

Man rodos 'sunkissed' nebus per tmasi, o kaip tik turetu tikt - 'light' tikrai bus per sviesi.
Atsakyti
QUOTE(shopingas @ 2011 03 07, 05:12)
Man rodos 'sunkissed' nebus per tmasi, o kaip tik turetu tikt - 'light' tikrai bus per sviesi.

Aciu 4u.gif Kazkodel ir man taip atrodo smile.gif
Atsakyti
gavau gavau savo laukiamą gavau bigsmile.gif
Natural Origin Face Sculpting Trio
user posted image
patiko,tiko,veidas blizga - blizgučiai matosi,bet man nemaišo kai nedaug tepsiu,o kvapas yra ir žinau ką primena bet nesakysiu biggrin.gif kvapas jaučiasi kai pasitepi ant veido,pakuotėje uostant nesijaučia schmoll.gif
Atsakyti
Man kaip tik atvirkščiai - ant veido užtepus visai jokio kvapo nėra, o iš pakuotės ką nors užuodžiu tik prie pat nosies prisikišus.
Atsakyti
cia, manau, labai individualiai, nes man nosi riecia kvapas ir pakuoteje, ir ant veido doh.gif
Atsakyti
QUOTE(charisma2121 @ 2011 03 09, 10:07)
cia, manau, labai individualiai, nes man nosi riecia kvapas ir pakuoteje, ir ant veido doh.gif

man pakuotėj tai nieko nesijaučia,bet ant veido tai labai,kai tik pasijudini taip ir dulkt g.gif bet nėra toks labai bjaurus,klausiu Mb kai grįš ką jis pasakys ar jam jaučiasi nuo manęs g.gif
Atsakyti
man jis ant veido labai paciai jauciamas ir labai nepatinka schmoll.gif todel ir nebenaudoju nieko is PF
Atsakyti
QUOTE(charisma2121 @ 2011 03 09, 11:12)
man jis ant veido labai paciai jauciamas ir labai nepatinka schmoll.gif  todel ir nebenaudoju nieko is PF

na aš vakar tik jį ant kremo naudojau,tai kažkoks lyg kutenimas buvo ir kaip su kauke jaučiausi,o perbraukiau tik porą sykių g.gif bet gal kai aš nepratus prie tokių-dabar tik pratinuosi ir mokinuosi blush2.gif tai už tai toks keistas jausmas buvo g.gif
Atsakyti
Turiu šią prespudrą, tai tikrai atrodau kaip miltuota lotuliukas.gif Bet kadangi turiu nusipirkus krempudrą, kurios atspalvio nepataikiau ir ji man per tamsi, o sunaudot vistiek reiks, tai labai gerai ji man... doh.gif Išsitepu ta tamoska kremine ir ant viršaus perbėgu su šią PF pudryte, tai atrodo idealiai, bet jos vienos naudot negalėčiau, nes atrodo veidas bespalvis, išbalęs... unsure.gif
Rašo kad ji correcting powder, bet vistiek ji man tokia keista atrodo, nemokėčiau aš jos kitokaiis būdais naudot, jei ne tai, kad tepu ant per tamsios kreminės pudros biggrin.gif
user posted image
Atsakyti
merginos,gal del spalvos patarsit ax.gif Organic wear birios reik man vasarai,tai odele jau nesviesi buna g.gif buff beige gal jau labai tamsi? g.gif
ir koks ten jos kvapas? 4u.gif g.gif unsure.gif
o Mineral wear atspalviai sutampa su organic wear?
Atsakyti
QUOTE(NORIKA @ 2011 03 10, 12:47)
Turiu šią prespudrą, bet jos vienos naudot negalėčiau, nes atrodo veidas bespalvis, išbalęs...  unsure.gif 
Rašo kad ji correcting powder, bet vistiek ji man tokia keista atrodo, nemokėčiau aš jos kitokaiis būdais naudot,[img]

nešviesią odą turit tai nesprantat biggrin.gif Šviesiaodėms puikus dalykas nes palygina spalvą, paslepia visokius paaudimus, kurie šviečia kaip ant popieriaus doh.gif
Šito neturėjus, bet paskirtį pilnai suprantu biggrin.gif

Įsigijau Organic wear pressed powder, tai visai patinka man ji bet tamsina neblogai mane, manau bus vasarai, o spalva Creamy Beige, tai čia turbūt nėra šviesiausia? g.gif
patinka kad nepadaro miltuoto veido, nes turi švytėjimo, bet nelaiko kreminės pudros ji man normaliai, tai truputį nuvylė dėl to rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Indijaa @ 2011 03 04, 18:08)
Siandien isbandziau sia medium skin spalva Natural Origin Bronzer
user posted image
ir likau patenkinta !Graziai svyti veidukas, gaila , kad siandien diena apsiniaukusi, kazin kaip pries saule atrodys smile.gif
Papildyta:
Kazkaip galvoju, akd noresiu dar kazka is ju isbandyti smile.gif

Sakykit ji labiau kaip bronzatas ar kaip pudra visam veidui?
Atsakyti