Įkraunama...
Įkraunama...

Physicians formula

QUOTE(B.r.i.u.n.e.t.e @ 2011 03 04, 23:06)
As turiu abidvi mineralines ir ta trio, ir su visom po keliu valandu blizga veidas,

drinks_cheers.gif grynai mano atvejis
Atsakyti
QUOTE(B.r.i.u.n.e.t.e @ 2011 03 04, 22:06)
As turiu abidvi mineralines ir ta trio, ir su visom po keliu valandu blizga veidas, o tik uztepus - miltuotas  doh.gif
Tai nezinau ar bandyti kazka dar ar tiesiog si kosmetika man netinka  ax.gif

Tai gal mano kita? g.gif As apie si sneku:
user posted image

Organic Wear 100% Natural Origin Bronzer Light 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Sunreja @ 2011 03 04, 23:18)
Tai gal mano kita?  g.gif As apie si sneku:
user posted image

Organic Wear 100% Natural Origin Bronzer Light  4u.gif

Jusu kitokia.
As tiesiog domiuosi gal bandete kuria biria mineraline ar ta trio? Idomu ar jos jums taip pat tinka/patinka. Jei taip reiskia si kosmetika tiesiog ne mano odai ir daugiau jos nebandysiu.
Atsakyti
QUOTE(B.r.i.u.n.e.t.e @ 2011 03 04, 23:06)
As turiu abidvi mineralines ir ta trio, ir su visom po keliu valandu blizga veidas, o tik uztepus - miltuotas  doh.gif
Tai nezinau ar bandyti kazka dar ar tiesiog si kosmetika man netinka  ax.gif

o ta trilape turit? as galvojau kad man visai netiks, bet buvau maloniai nustebinta ax.gif
Atsakyti
QUOTE(B.r.i.u.n.e.t.e @ 2011 03 04, 22:21)
Jusu kitokia.
As tiesiog domiuosi gal bandete kuria biria mineraline ar ta trio? Idomu ar jos jums taip pat tinka/patinka. Jei taip reiskia si kosmetika tiesiog ne mano odai ir daugiau jos nebandysiu.

Aisku blush2.gif
Kitu nesu bandziusi 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Adrinėja @ 2011 03 04, 23:27)
o ta trilape turit? as galvojau kad man visai netiks, bet buvau maloniai nustebinta  ax.gif

Stai tokia? Natural Origin Pressed Powder http://www.physician...ature/02135.jpg
Ne, neturiu smile.gif
O koks jusu veido odos tipas?
Atsakyti
QUOTE(Adrinėja @ 2011 03 04, 22:15)
niu gi isbandziau ir likau labai patenkinta, tikrai graziai guli ant mano odos  thumbup.gif
blizguciai yra vos iziurimi, bet oda tuo paciu atrodo matine, tai ko as ir norejau.

Kuria spalvyte turit? koks jusu odos tonas?
Atsakyti
QUOTE(B.r.i.u.n.e.t.e @ 2011 03 05, 10:53)
Stai tokia? Natural Origin Pressed Powder  http://www.physician...ature/02135.jpg
Ne, neturiu  smile.gif
O koks jusu veido odos tipas?

mano normali sakyciau, ziema kiek pasauseja.
QUOTE(Giselle @ 2011 03 05, 13:23)
Kuria spalvyte turit? koks jusu odos tonas?

as turiu creamy natural, pati esu sviesios odos, bet neperbalus, sakyciau kaip daugelis LT gyventoju ax.gif
Atsakyti
Sulaukiau Face Sculpting Trio Sunkissed organics, bet prašoviau su spalva. Per tamsi man. Vasarai bus gera, bet dabar šviesesnės reikia. Gal kuri galėtumėt patarti, kurią rinktis - fair organics ar light organics, jei dabar turimos sunkissed organics dvi šviesios spalvos sumaišytos (be tamsiausios dalies) ir yra ta spalva, kurios man reikia?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Terezza: 06 kovo 2011 - 01:22
QUOTE(Terezza @ 2011 03 06, 01:20)
Sulaukiau Face Sculpting Trio Sunkissed organics, bet prašoviau su spalva. Per tamsi man. Vasarai bus gera, bet dabar šviesesnės reikia. Gal kuri galėtumėt patarti, kurią rinktis - fair organics ar light organics, jei dabar turimos sunkissed organics dvi šviesios spalvos sumaišytos (be tamsiausios dalies) ir yra ta spalva, kurios man reikia?

jaučiu,kad light organics,aš tokios vis dar laukiu ax.gif
Atsakyti
As tokias naudojau:

Bamboo Wear™ Bamboo Silk Face Powder Refill
Turi siek tiek blizgiu daleliu, gal ant sausos odos gerai atrodytu, bet ant riebesnes manau nelabai gautusi rezultatas.
Man labai sunkiai tepasi, vietomis tokia kaip sukietejus.
Nuomones taip ir nesusidariau apie ja, bet labiau nepatiko nei patiko.

user posted image

Populiarioji Organic wear® 100% Natural Origin Face Sculpting Trio
Kazkas minejo, kad gaunasi panasus rezultatas kaip su meteoritais.
Man visiskai toks nesigauna schmoll.gif biggrin.gif
Pradzioj atrodo veidas miltuotas (nors tepu tikrai nedaug), o po keliu valandu pradeda labai blizgeti.
Isvada - manau daugiau nepirksiu.
user posted image

Organic wear™ 100% Natural Origin
Sita pudra visai patiktu, nes pradzioje kaip ir visai graziai atrodo veidukas, bet po keliu valandu ir velgi pradeda labai blizgeti (netgi skruostai, kurie pas mane sausi).
Ir arba tai sutapimas arba is tikruju ji man kemsa poras g.gif
user posted image

Mineral Wear® Talc-Free Mineral Loose Powder
Labiausiai patiko is visu keturiu pudru.
Graziai atrodo ant veido, toks gaivus gaunasi.
Taipogi greitai islenda blizgesys, bet nera tragiskai.
user posted image

Beja, noriu pamineti, kad mano veido oda nera riebi. Skruostai sausi, kakta kiek riebesne, bet su kitom pudrom isbunu visa diena ir joks blizgesys neislenda.
Atsakyti
Sakykite kokia spalvyte reiktu imti sios pudros jei taip mano odai idealiai tinka medium beige atspalviai (konkreciai barexminerals ir BE mineraliniu pudru)? Light per daug nenubalins, o sunkissed nebus per tamsi?
Natural Origin Face Sculpting Trio
user posted image
Atsakyti