Įkraunama...
Įkraunama...

Physicians formula

QUOTE(Milmar @ 2010 03 04, 10:05)
Tai Organic Wear Bronzer (Organic wear™ 100% Natural Origin Bronzer)kaip Tuckos paveikslelyje matinis taip iseitu (pasitikslinu, nes nenoriu su blizguciais)?:

O kuri spalva tiktu BE fairly light odai - fair ar light?

Shopingas, sculpting trio pas jus kokia spalvyte?

Taip, sitas kur paveikslelyje matinis. Siaip turbut prie visu tokiu pudru/bronzatu ir pan buna dezuteje sepetelis ir veidrodelis (atidengus apacia), bet man nepatinka ju sepeteliai... siurkstoki... Bet jau vien produktai verti demesio thumbup.gif

As taip pat BE fairly light atspalvi naudoju, tai is PF perku 'light' ('face sculpting trio' pas mane butent sito atspalvio) - bent pudra 'fair' jau visiskiems popiereliams (kur baltuteles), bronzatas 'light' irgi labai svelniai nurudina, o 'fair' gali but tik kaip pudra jusu odai.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vitulka: 01 vasario 2011 - 12:56
Užsisakiau vakar šitą PHYSICIANS FORMULA VIRTUAL FOUNDATION VIRTUAL IVORY
http://cgi.ebay.co.u...e=STRK:MEWNX:IT
Tik neaišku kada dar gausiu doh.gif ir ką gausiu blush2.gif
Atsakyti
Parkeliavo mano bronzantas biggrin.gif , tai galiu palikti atsiliepimą. Manasis skirtas šviesiai odai, tai manyčiau tokiai ir tinka. Rudina švelniai, natūraliai. Turiu ir Everyday minerals bronzantą, tai man jie labai panašūs. Veidas sveikai švyti. Labai patenkinta abiem ir jų kainomis. biggrin.gif
Atsakyti
Jau kuris laikas naudoju tokį daiktą:
user posted image

Jis vadinasi Shimmer strips custom bronzer, Blush and eye shadow. Tai yra bronzantas - skaistalai ir šešėliai 3 viename. Būna visokių spalvų, pas mane Sunset. Daiktas visiškai nerealus thumbup.gif Puikiai tepasi, lengvai išsisklaido, gerai laikosi. Spalvą galima koreguot, braukiant šepetėlių per šviesesnes/tamsesnes juostas. Duoda vientisą auksinį švytėjimą be atskirų blizgučių. Aš naudoju jį praktiškai kiekvieną dieną kaip dieniniam, taip ir vakariniam makijažui smile.gif
Atsakyti
Vakar nusipirkau Physician's Formula 'bamboo wear' serijos bronzataa (o tiksliau visus 2), spalvytes abieju 'light', tai siandien neatsispyriau pagundai isbandyt. Pakuoteje atrodo matinis (tiek pati rudoji dalis, tiek ta sviesesne bambuko dalis), bet uztepus ant rankos buvo toks vientisas gelsvai-auksniai rusvas svytejimas. Jau buvau pradejus nerimaut ir nusivilt, kad netiks visam veidukui, bus nekas uztepus, kad tiks tik skruostams ir pan, bet.... labai smarkiai klydau - tepiau siandien ant veiduko, tai atspalvis idealus, labai puikus ir nera jokiu blizguciu. Ant odos (as baltaode) gaunasi labai lengvas idegis, gaunasi odos svytejimas (bet jokiu pavieniu matomu blizguciu), atrodo gaiviai. O ir tepasi puikiai, gerai pasiskirsto, nelabai eina padaugint. Zodziu, isimylejau si bronzata wub.gif
user posted image

QUOTE(dontstop @ 2010 04 09, 11:37)
Jau kuris laikas naudoju tokį daiktą:

Jis vadinasi Shimmer strips custom bronzer, Blush and eye shadow.

Pas mus vienoje parduotuveje vyksta akcija PF bronzatams (2uz1 kaina), tai vakar apziurinejau visus ir sitos jusoteles labai sudomino. Tik tiek, kad blizgiu bronzatu ir kitu rudumu skruostams turiu per akis, o akims seseliu irgi netruksta, nes esu rusvu atspalviu megeja. Bet po to vakare pagalvojau, kad gal laikas butu atsinaujint su seseliais, isigyt nauju, sneus ismest - visgi taip norisi isbandyt siuos PF. ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo shopingas: 09 balandžio 2010 - 21:28
QUOTE(shopingas @ 2010 04 09, 22:28)
visgi taip norisi isbandyt siuos PF.  ax.gif

Nors man labai patinka PF šešėliai, pastebėjau vieną jū trūkumą - kai pasibaigia kuri nors spalva paletėj, po apačia pasiamato sekanti spalva, po jos - dar sekanti, gaunasi, kad šešėlius į dežutę įdeda 3 sluoksniais g.gif O viršutinis labai greit pasibaigia unsure.gif
Atsakyti
Isbandziau dvispalvius organiskus seselius is PF (Natural Origin Eye Shadow Duo), bet man netiko - nusiverkiau iskart (na cia man su daugeliu seseliu tokia problema). verysad.gif Pas mane 'brown eye' spalvyte: SITIE
user posted image

QUOTE(dontstop @ 2010 04 09, 22:32)
Nors man labai patinka PF šešėliai, pastebėjau vieną jū trūkumą - kai pasibaigia kuri nors spalva paletėj, po apačia pasiamato sekanti spalva, po jos - dar sekanti, gaunasi, kad šešėlius į dežutę įdeda 3 sluoksniais  g.gif O viršutinis labai greit pasibaigia  unsure.gif

O cia su sitais ar dar ir kitais PF seseliais tokia patirti turit? Va tu kur virsuje idejau, tai ideta po lygiai. ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vitulka: 01 vasario 2011 - 12:59

i 
Skelbimam turim Skelbimų lentą.
Čia paskelbti - ištrinti.
Atsakyti
QUOTE(shopingas @ 2010 04 17, 19:20)

O cia su sitais ar dar ir kitais PF seseliais tokia patirti turit? Va tu kur virsuje idejau, tai ideta po lygiai.  ax.gif

Čia taip Shimmer strips elgiasi, kitų nebandžiau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(shopingas @ 2010 02 23, 05:17)
Visos pudros/maskuokliai sios firmos, kuriuos turiu:
KOREGUOJANTI_PUDRA Mineral Correcting Powder -

sitos emei light ar translucent?

QUOTE(Ugvilė @ 2010 02 23, 10:57)
as jau antra tusa perkuosi ju, kur su zaliu lapu, labai man patinka ir akiu nedirgina  thumbup.gif

galvoju irgi pabandyti reikia,kazin netrupa,gerai laikosi ir koki efekta suteikia? turejau kazkoki tusa irgi is naturaliu, tai nieko nedare,siek tiek pailgino blakstienas ir tiek.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vitulka: 01 vasario 2011 - 13:10
pasiemiau:
Talc-Free Mineral Correcting Powder
user posted image
Natural Origin Loose Powder
user posted image
Bamboo Silk Bronzer
user posted image

dabar beliko sulaukti nail.gif

beje,gal kuri bandete?
Luxury Eye Cream