Įkraunama...
Įkraunama...

Physicians formula

Na va, gavau savo biria pudryte. Pirkau per ebay, atkeliavo per kokias 7 dienas, ne daugiau 4u.gif
Uzsisakiau beige organics spalva, ziurejau youtube, tai ten dazniausiai azijietes vertino, na tai sake, jom spalva per sviesi, kadangi as toli grazu ne aziejiete, esu natur.tamsiu bruozu, bet oda tai net ne prie tamsiu. Visa laika, taip pergyvenau, kad spalva bus per tamsi, bet ji tooooookiaaaaaaaaaa sviesi, kad net nezinau ar ji su spalva doh.gif net negaliu isbandyt kaip laikosi ant odos ir t.t.
parduoti nenoriu, bet turiu daug EM meginuku, galvoju pamiksuosiu bigsmile.gif
Atsakyti
o su trim lapukais ta pudra kokia spalva patartumet imti sviesiaodei?nu nesu kaip popierius, bet gan sviesi ?
Atsakyti
Vat ir as siandien pagaliau sulaukiau savo PF trilapi ax.gif spalva grazi, bet dar nebandziau, ryt pratestuosiu, ir bus aisku ar pasiliksiu, ar keliaus i isparduotuve rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Adrinėja: 03 kovo 2011 - 19:44
QUOTE(shemsa @ 2011 03 03, 18:38)
o su trim lapukais ta pudra kokia spalva patartumet imti sviesiaodei?nu nesu kaip popierius, bet gan sviesi ?

http://cgi.ebay.co.u...e=STRK:MEWAX:IT
tau tiktu sita spalvyte man ji idialiai tinka as irgi sviesiaode bet neperbalus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Adrinėja @ 2011 03 03, 20:44)
Vat ir as siandien pagaliau sulaukiau savo PF trilapi  ax.gif  spalva grazi, bet dar nebandziau, ryt pratestuosiu, ir bus aisku ar pasiliksiu, ar keliaus i isparduotuve  rolleyes.gif

kokia spalva emei? tu sviei ar tamsi? 4u.gif
cia turi omeny ta pressed powder su trim lapukais?
Papildyta:
QUOTE(NIDCKA @ 2011 03 03, 20:50)
http://cgi.ebay.co.u...e=STRK:MEWAX:IT
tau tiktu sita spalvyte man ji idialiai tinka as irgi sviesiaode bet neperbalus 4u.gif

as turejau galvoj sita
http://www.organicwe...tail/02134.html
Atsakyti
QUOTE(shemsa @ 2011 03 03, 20:51)
kokia spalva emei? tu sviei ar tamsi? 4u.gif
cia turi omeny ta pressed powder su trim lapukais?

taip, presuota smile.gif
sviesi mirksiukas.gif
emiau kaip shopingas siule ir manau neprasoviau, spalva creamy natural
manau tau irgi si kaip tik rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Adrinėja: 03 kovo 2011 - 19:57
Siandien isbandziau sia medium skin spalva Natural Origin Bronzer
user posted image
ir likau patenkinta !Graziai svyti veidukas, gaila , kad siandien diena apsiniaukusi, kazin kaip pries saule atrodys smile.gif
Papildyta:
Kazkaip galvoju, akd noresiu dar kazka is ju isbandyti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Indijaa @ 2011 03 04, 17:08)
Siandien isbandziau sia medium skin spalva Natural Origin Bronzer
ir likau patenkinta !Graziai svyti veidukas, gaila , kad siandien diena apsiniaukusi, kazin kaip pries saule atrodys smile.gif
Papildyta:
Kazkaip galvoju, akd noresiu dar kazka is ju isbandyti smile.gif

As tokia pudra Light spalvytes jau sunaudojau, dabar laukiu Medium spalvos vasarai bei Light i sandeliuka pasideti thumbup.gif
Atsakyti
Sunreja, kokia jusu veido oda?
Ar neblizga veidas po keliu valandu?
Atsakyti
QUOTE(B.r.i.u.n.e.t.e @ 2011 03 04, 20:58)
Sunreja, kokia jusu veido oda?
Ar neblizga veidas po keliu valandu?

Mano oda ziema sausa, vasara normali, bet si pudryte tuo ir patiko, kad ne taip kaip su Clarins, veido oda neima blizgeti po kurio laiko mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Adrinėja @ 2011 03 03, 20:44)
Vat ir as siandien pagaliau sulaukiau savo PF trilapi  ax.gif  spalva grazi, bet dar nebandziau, ryt pratestuosiu, ir bus aisku ar pasiliksiu, ar keliaus i isparduotuve  rolleyes.gif

niu gi isbandziau ir likau labai patenkinta, tikrai graziai guli ant mano odos thumbup.gif
blizguciai yra vos iziurimi, bet oda tuo paciu atrodo matine, tai ko as ir norejau.
Atsakyti
QUOTE(Sunreja @ 2011 03 04, 22:13)
Mano oda ziema sausa, vasara normali, bet si pudryte tuo ir patiko, kad ne taip kaip su Clarins, veido oda neima blizgeti po kurio laiko  mirksiukas.gif

As turiu abidvi mineralines ir ta trio, ir su visom po keliu valandu blizga veidas, o tik uztepus - miltuotas doh.gif
Tai nezinau ar bandyti kazka dar ar tiesiog si kosmetika man netinka ax.gif
Atsakyti