Įkraunama...
Įkraunama...

Physicians formula

QUOTE(shopingas @ 2011 02 09, 18:51)
Man maskuoja gerai, ppaildomai nieko nereikia po apacia tept (isskyrus paakius, nes tie per daug tamsus pas mane, o oda didesniu problemu neturi, tik kartais parausta vietomis). Kaip jau rase, be zodelio 'translucent' geriau maskuoja nei su juo (nes tai reiskia perregima spalvyte).

O kur būtų galima užsisakyti už gerą kainą ne "translucent" ir tikrai šviesų atspalvį ("Dior Nude" 010 - į tą pusę)? 4u.gif Maišalynė man skirtingi atspalvių žymėjimai doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Victorious @ 2011 02 10, 14:25)
O kur būtų galima užsisakyti už gerą kainą ne "translucent" ir tikrai šviesų atspalvį ("Dior Nude" 010 - į tą pusę)? 4u.gif  Maišalynė man skirtingi atspalvių žymėjimai doh.gif

Na nelabai ir pasirinkimo yra - 2 atspalviai tie lengvesni ir po to 'cremay naturals' eina, tai ji ir siulyciau imt (as irgi sviesi, man jis idealus, o naudoju BE 'fairly light', LL 'blondie' spalvytes).

O del uzsisakymo, tai gal kokiam ebay pigiausia butu, o siaip is kitur per tarpininkes.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo shopingas: 11 vasario 2011 - 02:03
Man nepatiko PF pudros, gal tiksliau netiko. Palikdavo miltuota veida, nors ir labai plona potepi darydavau, pradzioje maniau turi susiguleti, taciau puse dienos baisiai guledavo, kol neiskentus nusiprausdavau biggrin.gif Manau sios pudros tinkamesnes riebesniai, misriai odai.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ryuk: 15 vasario 2011 - 16:46
QUOTE(*Barakuda* @ 2011 02 15, 17:05)
4u.gif  kokią galėtum dar gal kitokių firmų pasiūlyti pudrytę,nes šitos nebepagaunu ebay  doh.gif sakau gal ir kitų firmų gerų yra tik nesigaudau  blush2.gif

Tai kitas firmas turbut dar sunkiau butu pagaut - bent man labai patinka Korres ir Sephora birios mineralines pudrytes. Lily Lolo is meginelio patiko. 4u.gif

QUOTE(Ryuk @ 2011 02 15, 17:45)
Man nepatiko PF pudros, gal tiksliau netiko. Palikdavo miltuota veida, nors ir labai plona potepi darydavau, pradzioje maniau turi susiguleti, taciau puse dienos baisiai guledavo, kol neiskentus nusiprausdavau  biggrin.gif Manau sios pudros tinkamesnes riebesniai, misriai odai.

Nesutiksiu schmoll.gif Mano oda sausa, bet kai prasiau, labiausiai del odos grozio pagyru sulaukiu butent su PF biria pudra. ax.gif Gal jusu oda tiesiog per sausa, t.y. nepadrekinat pakankamai ir uztai matosi padengus... g.gif
Atsakyti
QUOTE(Ryuk @ 2011 02 15, 17:45)
Manau sios pudros tinkamesnes riebesniai, misriai odai.

mano misri, ir galiu pasakyti, kad ant mano odos negraziai atrodo, nemyliu ir nemegstu PF pudru schmoll.gif
Atsakyti

Merginos gal galit padet smile.gif Kur perkat Organic wear pudras? aciu
Atsakyti
QUOTE(rimiuka @ 2011 02 15, 19:09)
Merginos gal galit padet smile.gif Kur perkat Organic wear pudras? aciu

Drugstore.com/ulta.com per tarpininkes, ebay pacios.
Atsakyti
QUOTE(charisma2121 @ 2011 02 15, 19:10)
mano misri, ir galiu pasakyti, kad ant mano odos negraziai atrodo, nemyliu ir nemegstu PF pudru schmoll.gif

Dėl ko negražiai atrodo?
Aš jau beveik susigundžiusi buvau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Victorious @ 2011 02 18, 00:08)
Dėl ko negražiai atrodo?
Aš jau beveik susigundžiusi buvau biggrin.gif

palyginus su kitom pudrom, ka naudoju, taip, kaip ji gulasi, kaip laikosi man nepatinka schmoll.gif jau nekalbant apie ta baisuji kvapa mega_shok.gif bet kvapa pakesciau, jeigu pati pudra butu - wow, bet to nera, dienos metu prastai laikosi irnesakyk.gif gulasi irgi nekaip schmoll.gif
Atsakyti
Man irgi su PF pudros veidas pradeda labai greitai blizgeti, nors siuo metu oda nera riebi verysad.gif
Atsakyti
Ateinu ir as pasigirt nauju pirkiniu, nors buvau uzsisakius ir biria pudra ir pudra-bronzata, tai gavau tik bronzata pakolkas Organic wear™ 100% Natural Origin Pressed Powder
http://www.physician...wder/02135.html
as vis ieskodavau veidui to svytejimo, to ,,zurnalinio,, , sveiko, naturalaus, tai pagaliau radau. Esant lygiai odai uztenka tik sios priemones, na atsiradus nelygumams, ji tepti ant papudruoto veido. To svytejimo ieskojau su EM, BE bronzatais, EZ, meteorais, TBS bangelem, tai pakolkas man tikrai first.gif
Labai laukiu birios pudros, tik jau is paskutiniu atsiliepimu, taip bijau to miltuoto veido doh.gif
ir labai gaila, kad jie nesiuncia i kitas salis, man taip grazu viskas ju puslapi, o ir kainos tikrai nedideles 4u.gif

Labai noriu isbandyt tusa, gal turit kuri parduot blush2.gif , na gali but naudotas, bet ne tuscias blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo 'LUNYTE': 19 vasario 2011 - 18:04
Na ka, isbandziau ir as kelis sios firmos produktus ir tikrai zinau, kad noriu isbandyt daugiau 4u.gif isigyjau shimmer strips blush&highlighter spalva natural glow 4u.gif jas lygina su TBS bangelem.. pastaruju nesu bandzius, tai nieko pasakyt negaliu.. vizualiai jos panasios, kiek esu macius smile.gif pastebejimai butu tokie: tikrai tinka kaip shimeris, ir kaip skaistalai.. spalvyte grazi.. 4u.gif kiekis ner didelis, ipakavimas patogus.. kaina.. galetu but pigiau biggrin.gif bet cia tik as gal skrega lotuliukas.gif dar turiu bronzeri vadinas healthy wear bronzer su spf50.. superine pakuote.. nu ziauriai faina wub.gif mano spalva medium, atrodo gan sviesi, bet ant odos normaliai pasirode.. konturavimui bandziau, tai dienos metu man idealiai tinka.. naturaliai atrodo, grazi spalva, yra tokio svytejimo, bet jis nesimato man asmeniskai.. pridetas patogus sepetukas..yra veidrodelis. Seip sakau labai patiko 4u.gif gal parekomenduotumet kokia biria pudra.. gal yra kokia drekinanti? nes mano oda sausa, bet kartais noris ant pudros birios uzdet uztvirtinimui 4u.gif
Atsakyti