Įkraunama...
Įkraunama...

Physicians formula

QUOTE(white kitty @ 2011 02 02, 15:07)
As irgi visam veidui naudoju,bet megstu priemones su svytejimu,mano oda sausa,tai nereikia visisko matiskumo  biggrin.gif Kaip laukiu sculpting trio,idomu kaip skirsis efektas nuo sios bronzines pudros  ax.gif

Mano irgi sausa oda rolleyes.gif Nenoreciau, kad svytetu visas veidas, bet, aisku, skonio reikalas mirksiukas.gif Svytejimui suteikti tam tikroms vietoms as kitas priemones naudoju ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Dominyyka @ 2011 02 02, 11:02)
neturiu net su kuo lygint, ji visai kitokia nei tradicines pudros. Turejau ir Dior, ir Chanel.....man ji visai kitokia, ji biri, bet ji ne tokia sausa, kaip tradiciniu pudru. Gal todel ir sepetukas jai yra toks kietas, siurkstus. Kai kas sako,kad kemsa poras. Tame tiesos yra, nes kaip ir sakau, ji nera lengvi, sausi sausi miltukai. Kazkokio riebalo savyje turi.

O kaip maskuoja?
Atsakyti
QUOTE(Element @ 2011 02 03, 10:12)
Natural Origin Face Sculpting Trio
user posted image
pagalvojau ,kad man reikia visų šitų gėrių biggrin.gif artimiausių metų užsakysiu ax.gif

sita turiu, labai labai patinka wub.gif
o kas klause ar maskuoja anksciau apkalbeta pudryte, tai taip, maskuoja, nors as siaip ant veido dedu visko po truputi. Pradzia krempudra, tada ta pudryte, po to sitas geris, kartais dar meteoritus. tik visko labai po nedaug, patinka kai nesimato kad veidukas dazytas. Su visom tom priemonem efektas tikrai geras, toks nepavarges veidas atrodo. wub.gif
Atsakyti
Sveikos, paneles, vauv, nemaciau, kad tokia gera tema užvesta yra bigsmile.gif Pagaliau! As jau seniai naudoju ir siunciuosi sios firmos kosmetika, esu prisiekus Organic wear gerbeja, bandziau ir tonuojantį kremą, skaistalus, bronzatą, tušą, viskuom esu labai patenkinta.

Papildyta:
Is UK man rodos ir rasti sunkiau, ir brangiau gerokai gaunas nei is USA ebay siust. Is USA bent man ateina per kokias dvi savaites. Tik reiktu siunčiant prašyt, kad rašytų, ka ddovaną siunčia, kažkada esu problemu su muitine turėjus. nežinau, gal jau tvarka ir pasikeitė.

i 
Komercija forume draudžiama.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vitulka: 03 vasario 2011 - 14:54
O kaip maskuoja ši? 4u.gif
Organic wear loose powder
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vitulka: 09 vasario 2011 - 18:23
QUOTE(Victorious @ 2011 02 09, 01:57)

normaliai biggrin.gif
jei spalva be žodelio transculant tai labiau maskuos ax.gif

na aš čia taip savu supratimu kiek skaičiau ax.gif
Atsakyti
Na ka,atsiemiau siandien is pasto savo pudryte organic wear (labai greitai atejo,kaip is USA thumbup.gif ) . Emiau Beige spalva,uztepiau ant rankos,bet kokia ji sviesi doh.gif verysad.gif nekantrauju isbandyti ant veido,bet ta jau rytoj turbut padarysiu,ko gero teks naudoti su bronzanto,nes labai sviesi ...
Atsakyti
QUOTE(Element @ 2011 02 09, 09:30)
Na ka,atsiemiau siandien is pasto savo pudryte organic wear (labai greitai atejo,kaip is USA  thumbup.gif ) . Emiau Beige spalva,uztepiau ant rankos,bet kokia ji sviesi doh.gif  verysad.gif  nekantrauju isbandyti ant veido,bet ta jau rytoj turbut padarysiu,ko gero teks naudoti su bronzanto,nes labai sviesi ...

O jus tiesiogiai siuntetes? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Sunreja @ 2011 02 09, 15:23)
O jus tiesiogiai siuntetes?  g.gif

Aha,is ebay,bet ziuriu ji man gerokai per sviesi,man reiketu kokiais 3 tonais tamsesnes verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Victorious @ 2011 02 09, 02:57)

Man maskuoja gerai, ppaildomai nieko nereikia po apacia tept (isskyrus paakius, nes tie per daug tamsus pas mane, o oda didesniu problemu neturi, tik kartais parausta vietomis). Kaip jau rase, be zodelio 'translucent' geriau maskuoja nei su juo (nes tai reiskia perregima spalvyte).
Atsakyti
QUOTE(Element @ 2011 02 09, 17:05)
Aha,is ebay,bet ziuriu ji man gerokai per sviesi,man reiketu kokiais 3 tonais tamsesnes  verysad.gif

o jau bandete ant veido?
Nes as turiu kito atspalvio, tik uztepus tarsi gera spalva, bet veliau tarsi kazkiek patamseja g.gif
Atsakyti
QUOTE(B.r.i.u.n.e.t.e @ 2011 02 09, 19:14)
o jau bandete ant veido?
Nes as turiu kito atspalvio, tik uztepus tarsi gera spalva, bet veliau tarsi kazkiek patamseja  g.gif

isbandziau. Atrodau kaip lavonas biggrin.gif doh.gif maskuoja tai visai neblogai ir nesmirda ji man visai blush2.gif isvis beveik jokio kvapo nejauciu,nebent prikisti prie nosies bonkute,vos vos jauciasi neutralus kvapas. Zodziu reiks nesti isparduotuven verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Element: 10 vasario 2011 - 09:39