Gerai, kad as esu balta kaip popierius, nereikia vargti su spalvom - imu sviesiausia ir praktiskai visada pataikau
Man ta mineral weil sviesiausios spalvos net sviesesne galetu buti
Idomu buti isgirsti atsiliepimus tu, kurios isbande tiek mineraline tiek organine birias pudras. As turiu abi, bet organine dar stovi uzdaryta, nezinau ar pradeti, nes mineraline ne visai atitiko mano lukescius, kaip ir sakiau labai greitai pradeda blizgeti veidas.
QUOTE(Element @ 2011 02 01, 15:29)
o gal kas bandė šitą bronzerį? temą peržiurėjau ,bet naradau atsiliepimų.
dairausi tarp šio,white kitty įdėto ir Trio sculpting
Blogai ieskojot Esu neseniai apie ji rasius (t.y. kazkuriam sausio poste). Turiu, naudoju ir labai patinka - matosi jame smulkus blizguciai, bet ant veido ju nesimato. Odyte labai gaiviai su juo atrodo. Kolkas patinka.
rašykit pavadinimus, žinutėse tik nuorodos, kurios labai greit gali tapt neaktyviom
QUOTE(white kitty @ 2011 02 01, 14:04)
Man netgi noretusi daugiau svytejimo is sios pudros.
As ja naudoju visam veidui, tai nereikia man daugiau svytejimo
QUOTE(NORIKA @ 2011 02 01, 14:26)
Tai va tos antrosios LIGHT spalva ir buvo per šviesi, pardaviau... Kitos nebepirkau, bet jei imsiu, tai tik MEDIUM spalvą
Tai kad dar yra Creamy Natural po Light spalvos, paskui Medium, dar Beige ir t.t. Kokia rinktis?..
QUOTE(Element @ 2011 02 01, 14:29)
o gal kas bandė šitą bronzerį? temą peržiurėjau ,bet naradau atsiliepimų.
Healthy Wear SPF 50 Bronzer
http://s013.radikal....6d80068847f.jpg
Healthy Wear SPF 50 Bronzer
http://s013.radikal....6d80068847f.jpg
apie Healthy wear 30 psl.
perskaičiau visą temą ir manau, kad Trio Sculpt kaip bronzantą atmeskit, nes jį visos naudoja visam veidui kaip pudrą. Nebent imsit tamsesnį atspalvį nei reikia pagal odos atspalvį
QUOTE(shopingas @ 2011 01 30, 01:55)
Kad ir kokai pudra benaudociau, bet man vis komplimentu sulaukia organines serijos biri - o tiksliau vis giriama mano oda buna ir klausiama kokia mano paslaptis
100% Natural Origin Loose Powder
100% Natural Origin Loose Powder
Su kokiom kitom naudotom galit palygint?
QUOTE(Vitulka @ 2011 02 01, 21:31)
perskaičiau visą temą ir manau, kad Trio Sculpt kaip bronzantą atmeskit, nes jį visos naudoja visam veidui kaip pudrą. Nebent imsit tamsesnį atspalvį nei reikia pagal odos atspalvį
Trio sculpting kaip bronzantas netiks tikrai. Bronzanto plotelis labai mažas, neina jo pakabint nepalietus pudros ploto, net kabinant nedideliu šepetėliu.
QUOTE(*MoNaMi* @ 2011 02 01, 15:28)
mano medium spalva ( vakare tiksliai galesiu pasakyt). Nera ji nei sviesi, nei tamsi. Po to dar dedu kita tokia pudryte, ne sitos firmos, ir dar meteoritus. Pasidengia labai gerai, visai nesimato. Tikrai fainas produktas
Papildyta:
QUOTE(Victorious @ 2011 02 02, 00:28)
Su kokiom kitom naudotom galit palygint?
neturiu net su kuo lygint, ji visai kitokia nei tradicines pudros. Turejau ir Dior, ir Chanel.....man ji visai kitokia, ji biri, bet ji ne tokia sausa, kaip tradiciniu pudru. Gal todel ir sepetukas jai yra toks kietas, siurkstus. Kai kas sako,kad kemsa poras. Tame tiesos yra, nes kaip ir sakau, ji nera lengvi, sausi sausi miltukai. Kazkokio riebalo savyje turi.
QUOTE(dontstop @ 2011 02 02, 08:54)
Trio sculpting kaip bronzantas netiks tikrai. Bronzanto plotelis labai mažas, neina jo pakabint nepalietus pudros ploto, net kabinant nedideliu šepetėliu.
tai jis tinka vietoj presuotos pudros?
QUOTE(Dominyyka @ 2011 02 02, 09:02)
mano medium spalva ( vakare tiksliai galesiu pasakyt). Nera ji nei sviesi, nei tamsi. Po to dar dedu kita tokia pudryte, ne sitos firmos, ir dar meteoritus. Pasidengia labai gerai, visai nesimato. Tikrai fainas produktas
lauksim atsiliepimų
aš niekaip dabar ebay nesumedžioju norimos spalvos,yr atik tamsios arba transculent ar kažkaip
QUOTE(NORIKA @ 2011 02 02, 11:18)
Taigi yra - Translusent Medium- http://cgi.ebay.co.u...=item6fc328aa56
Bet kaina kokia Tada per tarpininkes geriau, nes tikrai bus pigiau...
Bet kaina kokia Tada per tarpininkes geriau, nes tikrai bus pigiau...
aš transculent nenoriu,nes ji daugiau permatoma lyg taip supratau skaitydama temą,o aš norėčiau,kad biški maskuotų jeigu skaičiukais tai 2142reikėtų
aš kitam ebay žiūrinėju tai pavertus į mūsiškius 35lt gaunasi
QUOTE(*MoNaMi* @ 2011 02 02, 12:02)
Taip. Tai ir yra presuota pudra Tik ji ne vienalytės spalvos, o iš 3 dalių. Bet kabinant ją su bet kokiu pudros šepetuku, pasikabina visos 3 spalvos ir susimaišo tarpusavy
QUOTE(Sunreja @ 2011 02 01, 20:27)
As ja naudoju visam veidui, tai nereikia man daugiau svytejimo
As irgi visam veidui naudoju,bet megstu priemones su svytejimu,mano oda sausa,tai nereikia visisko matiskumo Kaip laukiu sculpting trio,idomu kaip skirsis efektas nuo sios bronzines pudros