Dabar jau susimakalavom abi
Rašau ką turėjau, ką turiu ir kas netiko
Šitos turiu ir sėkingai naudoju Creamy Natural spalvą
Talc-Free Mineral Loose Powder
O šitos turėjau Light spalvą ir buvo per šviesi
100% Natural Origin Loose Powder
QUOTE(shopingas @ 2011 01 30, 00:55)
Kad ir kokai pudra benaudociau, bet man vis komplimentu sulaukia organines serijos biri - o tiksliau vis giriama mano oda buna ir klausiama kokia mano paslaptis
sita man pati paciausia tikrai labai graziai pasidengia ir labai grazus veidukas su ja.
QUOTE(Dominyyka @ 2011 02 01, 10:01)
sita man pati paciausia tikrai labai graziai pasidengia ir labai grazus veidukas su ja.
o kaip ji ant veido "guli"?nesijaučia ,kaip pvz EM?
QUOTE(NORIKA @ 2011 02 01, 08:51)
Dabar jau susimakalavom abi
As taip ir supratau Mane domina antroji...
QUOTE(Dominyyka @ 2011 02 01, 09:01)
Dominyyka, pasakok, kokia spalva turi ir kaip issirinkai?
Dar norėjau paklaust ,kuris PF bronzantų visiškai matinis ir geriausias ?nenoriu jokių blizgučių ar švytėjimo
QUOTE(Element @ 2011 02 01, 10:06)
Dar norėjau paklaust ,kuris PF bronzantų visiškai matinis ir geriausias ?nenoriu jokių blizgučių ar švytėjimo
As tik viena tesu turejus, ta kur white kitty idejus auksciau yra, bet jis tikrai matinis, turi kazkiek blizguciu, bet ju nesimato, dengiasi graziai, tikrai rekomenduoju
Shopingas daug ju isbandzius, jeigu pasiskaitytumet tema, rastumet jos atsiliepimus, pagal kuriuos as ir issirinkau
QUOTE(NORIKA @ 2011 02 01, 09:51)
o gal kas patartu kokia spalva sitos pudrytes imt, jei is SCULPTING TRIO man light organics kiek i sviesesne puse, o sunkissed spalvyte
QUOTE(Sunreja @ 2011 02 01, 11:32)
As tik viena tesu turejus, ta kur white kitty idejus auksciau yra, bet jis tikrai matinis, turi kazkiek blizguciu, bet ju nesimato, dengiasi graziai, tikrai rekomenduoju
Man netgi noretusi daugiau svytejimo is sios pudros.
QUOTE(Sunreja @ 2011 02 01, 10:35)
As taip ir supratau Mane domina antroji...
Tai va tos antrosios LIGHT spalva ir buvo per šviesi, pardaviau... Kitos nebepirkau, bet jei imsiu, tai tik MEDIUM spalvą
QUOTE(*MoNaMi* @ 2011 02 01, 15:28)
žinau,kad durnai paklausiu,bet koks tarp jų skirtumas-ta prasme kodėl kažkuri geresnė už kitą
žinau,kad viena organinė,kita mineralinė,bet koks skirtumas
žinau,kad viena organinė,kita mineralinė,bet koks skirtumas
Aš irgi vis pagalvodauvau, koks tarp jų skirtumas....?
O gal tik toks ir tėra, kad skiriasi šiek tiek savo pagaminimo ingredientais kokiais??? O maskavimo ir kokybės prasme - viens ir tas pats