Įkraunama...
Įkraunama...

Physicians formula

QUOTE(NORIKA @ 2011 01 30, 21:50)
Niu kokia buvau, tokia ir likau, juk į soliariumus nevaikštau  biggrin.gif  O spalvą tai ėmiau kaip sakant "na ura" ir puikiai pataikiau  rolleyes.gif
O buvau nusipirkus Light (atrodo) tai pardaviau, nes man per šviesi buvo  flirt.gif 

Nu as galvojau imti ta Translucent Medium spalvyte, sakau ant pavasario vasaros turetu buti pats tas?... g.gif Nors jauciu esu tokios pat spalvos, kaip ir tu biggrin.gif
Visa savaitgali knisau youtube ir googlinau swatchu beieskodama, bet nieko gero neradau unsure.gif Ajeika, teks pas tave soliuoti, jos apziureti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Sunreja @ 2011 01 31, 11:40)
Ajeika, teks pas tave soliuoti, jos apziureti  4u.gif

Visada prašom ir ne tik dėl pudros užsukt 4u.gif
O tu apie tą paprastą birią Mineral ar kur su Organic žalios etiketės užrašu kalbi??? Nes aš turiu tą paprastą, mineral, o pardaviau Organic pudrą.... smile.gif
Atsakyti
QUOTE(shopingas @ 2011 01 31, 01:50)
Kad visu PF produktu teptukai/sepeteliai s....  blush2.gif Geriau jau atpigintu pudras ir tu sepeteliu isvis nedetu  biggrin.gif 

Tikrai taip drinks_cheers.gif nes nei vieno ju sepetelio irgi nenaudoju schmoll.gif

QUOTE(shopingas @ 2011 01 31, 01:50)
Nu mane nuvyle ji, nes tik paziuret grazu. Tie akmenukai isvis vos keli indelyje yra - ir pagal atsiliepimus nieko ten jie nedaro odai doh.gif O pudros/bronzatai/skaistalai - visi sie sirdelinia' produktai laabai blizgus. Skaistalus imanoma pagal paskirti naudot, o kitus dalykus, tai ne kaip pudra ir bronzata, o tik kaip highlighter'i, skaistalus naudot, nes visam veidui, tai eina sau lasinuku tepliojimas gaunasi  doh.gif Ka nusipirkau, tai jau grazinus atgal i parduotuve.... O siaip pastebejau, kad isvis neperkama si kolekcija - kiek buvo, tiek ir stovi (bent salia namu esnaciam drugstore).

Man tai isvis pasirode kad cia tie patys produktai, tik pakeite dizaina ir pridejo blizgejimo blush2.gif ax.gif Nors aisku gaila, grazus daikciukai wub.gif
Atsakyti
O as dabar laukiu parkeliaujant si bronzanta ir pudryte smile.gif
Multi-Colored Face Powder
user posted image
Talc-Free Mineral Loose Powder
user posted image

Gal jau kas turi tokius variantus? ax.gif
Ir dar idomu del sio dalykelio: Bronze Gems Matte & Bright Bronzer, Highlighter & Eye Shadow
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vitulka: 01 vasario 2011 - 20:19
Snzk, as turiu mineral wear, kai uztepu ant veido atrodo puikiai, bet po keliu valandu pradeda labai blizgeti oda, nors nesu riebiaode doh.gif
Atsakyti
QUOTE(NORIKA @ 2011 01 31, 11:59)
Visada prašom ir ne tik dėl pudros užsukt  4u.gif
O tu apie tą paprastą birią Mineral ar kur su Organic žalios etiketės užrašu kalbi??? Nes aš turiu tą paprastą, mineral, o pardaviau Organic pudrą.... smile.gif

4u.gif

As apie Organic, kur shopingas buvo ikelus foto.... unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(B.r.i.u.n.e.t.e @ 2011 01 31, 13:13)
Snzk, as turiu mineral wear, kai uztepu ant veido atrodo puikiai, bet po keliu valandu pradeda labai blizgeti oda, nors nesu riebiaode  doh.gif

Sakai g.gif o as turiu is Mineral Wear tokia pudra, tai pagrinde naudoju vakariniam makiazui, nes ji suteikia svytejimo.
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Snzk @ 2011 01 31, 14:23)
Sakai  g.gif  o as turiu is Mineral Wear tokia pudra, tai pagrinde naudoju vakariniam makiazui, nes ji suteikia svytejimo.
user posted image

Gal ant jusu odos visai kitaip atrodys ir nebus to blizgesio (kalbu butent apie riebu blizgesi, o ne svytejima) mirksiukas.gif

Ir dar karta paklausiu visu, kuri pudra is PF jums geriausiai islaiko matiskuma?
Atsakyti
QUOTE(*MoNaMi* @ 2011 01 31, 14:10)
ar per tarpininkę ar pati iš kur nors  ax.gif

Jei nori išvengt tarpininko mokesčio, gali pati nusipirkt ebay.co.uk ar amazon.co.uk 4u.gif
QUOTE(Sunreja @ 2011 01 31, 14:16)
As apie Organic, kur shopingas buvo ikelus foto....  unsure.gif

Tai tą ir pardaviau, nes man per šviesi buvo.... unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(NORIKA @ 2011 01 31, 10:07)
Shopingas - tai sakai verta tik skaistaliukus su širdukais pasiimt?  g.gif
Man kitko nelabai ir reikia, čia tik užgaida labiau, bet va skaistalų tai reikia reikia jau man....  biggrin.gif

Ka verta imt ir kaip kiekvienai patiks, tai skonio reikalas... ax.gif As ne visada tokai nuomone kaip kitos turiu, tai drasiai sakyt kazka negaliu. Bet ne vienai man per didelis tu produktu blizgesys - internetiniuose atsiliepimuose tas patsm inima, na ir jau foto matosi kaip atrodo. Tai nebent megstat tokius produktus, nes skaniai kvepia, graziai atrodo, bet man to blzigesio tai tikrai per daug.... ax.gif

QUOTE(Element @ 2011 01 31, 10:11)
o kaip ji maskuoja? nesvarbu,kad riebi oda?ar ilgai išsilaiko?noriu ir aš pabandyt ax.gif aš esu prie tamsesniu odos savininkių,manau užsakysiu beige spalva g.gif

Mano oda sausa, tai negaliu nieko pasakyt del riebios odos. Maskuot pagrinde man reikia paakius, bet tam maskuokli naudoju, nes jie pas mane gerokai juodi. O visa kita pudryte puikiai pamaskuoja (t.y. spalvos nelygumus, paraudimsu ir pan).

QUOTE(Snzk @ 2011 01 31, 13:58)
O as dabar laukiu parkeliaujant si bronzanta ir pudryte smile.gif

Marga bronzata esu turejus - visai fainas.

QUOTE(Snzk @ 2011 01 31, 14:23)
Sakai  g.gif  o as turiu is Mineral Wear tokia pudra, tai pagrinde naudoju vakariniam makiazui, nes ji suteikia svytejimo.

As ja sandeliuke turiu. Laukiu kol isbandysiu. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(NORIKA @ 2011 01 31, 14:49)
Jei nori išvengt tarpininko mokesčio, gali pati nusipirkt ebay.co.uk ar amazon.co.uk  4u.gif

Bet as nemaciau angliskame amazone ne vieno sio gamintojo produkto unsure.gif

Prisiskaicius atsiliepimu uzsisakiau 2 face sculpting trio pudrytes,sunkissed ir tan atspalviu,nesu tamsi,bet ir ne balta kaip popierius,naudoju savaiminio idegio kremus,tai ziuresim kuri spalva tiks labiau,gaila,kad tik po menesio gausiu,taip norisi isbandyt doh.gif biggrin.gif

Turiu tik viena PF priemone,bronzine pudra medium atspalvio
100% Natural Origin Bronzer
user posted image

Graziai parudina,naturaliai atrodo ir pamaskuoja kazkiek,tik vienas minusas - greitai baigiasi,paprastai bronzines pudras naudoju apie 6 menesius ir daugiau tepant beveik kasdien visa veida,o si per 3 jau prie pabaigos unsure.gif Gal cia del to, kad ji daugiau kaip pudra o ne bronzantas,mano naudoti bronzantai buvo tokie kietoki,gal del to ilgiau tarnavo,o si pasikabina kaip paprasta presuota pudra.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vitulka: 01 vasario 2011 - 20:21
QUOTE(NORIKA @ 2011 01 31, 14:49)
Tai tą ir pardaviau, nes man per šviesi buvo.... unsure.gif

O tai tos irgi ta pacia spalva turejai ir netiko? blink.gif

QUOTE(white kitty @ 2011 01 31, 19:22)
Turiu tik viena PF priemone,bronzine pudra medium atspalvio

Graziai parudina,naturaliai atrodo ir pamaskuoja kazkiek,tik vienas minusas - greitai baigiasi,paprastai bronzines pudras naudoju apie 6 menesius ir daugiau tepant beveik kasdien visa veida,o si per 3 jau prie pabaigos  unsure.gif Gal cia del to, kad ji daugiau kaip pudra o ne bronzantas,mano naudoti bronzantai buvo tokie kietoki,gal del to ilgiau tarnavo,o si pasikabina kaip paprasta presuota pudra.

As ir sia turiu bigsmile.gif Tik Light spalvos, tai noretus siek tiek tamsesnes... ax.gif Ir tikrai laaaabai greit baigiasi ji man.... unsure.gif Va tas tai tikrai be rysio, todel dabar uzsisakiau dvi, nes buvo akcija, viena perki, kitai 50% nuolaida. Pries tai turejau Clarins pora pudru, tai tikrai laaaabai ilgam uztekdavo, o si greit naudojasi... unsure.gif
Atsakyti