QUOTE(Sunreja @ 2011 01 30, 15:09)
Shopingas, tiek giriat ta pudra jau n-taji karta, kad ir as jos noriu
Cia kaip suprantu pakaitalas skystai pudrai jo?
Sorry uz kvaila klausima, bet nesu turejus gyvenime pudros, isskyrus bronzanta...
Ar naudojat koki pagrinda pries ja tepdama? Gal galit nuoroda ideti, kur nete galima jos nusipirkti?
Na taip, kaip pakaitalas, tiksliau cia pagrindine pudra. Pries ja as tik pasikremuoju (siaip kremuojuosiu as ryte, o dazausi arba ne jau priklausoma inuo noru ir kur einu) ir jei noriu kazko daugiau, tai pamaskuoju maskuokliu (bet paprastai tik paakius, nes jie pas mane gerokai pajuode).
Ta pati pudryte kaip jusu idetoj nuorodoj.
QUOTE(NORIKA @ 2011 01 30, 19:47)
tik teptukas esantis viduj - visai nevykęs, savo naudoju
Kad visu PF produktu teptukai/sepeteliai s....
Geriau jau atpigintu pudras ir tu sepeteliu isvis nedetu
QUOTE(NORIKA @ 2011 01 30, 22:50)
O matėt ULTA kokių skaistaliukų atsirado su širdutėm
Ir tušo pakuotė nauja ir pudra iš meteoritų (kaip akmenukų) nauja....
Vėl noriu visko
Praeitam ar uzpraeitam puslapyje esu savo ispudzius aprasius apie sia nauja kolekcija - yra internete ir ju foto. Nu mane nuvyle ji, nes tik paziuret grazu. Tie akmenukai isvis vos keli indelyje yra - ir pagal atsiliepimus nieko ten jie nedaro odai
O pudros/bronzatai/skaistalai - visi sie sirdelinia' produktai laabai blizgus. Skaistalus imanoma pagal paskirti naudot, o kitus dalykus, tai ne kaip pudra ir bronzata, o tik kaip highlighter'i, skaistalus naudot, nes visam veidui, tai eina sau lasinuku tepliojimas gaunasi
Ka nusipirkau, tai jau grazinus atgal i parduotuve.... O siaip pastebejau, kad isvis neperkama si kolekcija - kiek buvo, tiek ir stovi (bent salia namu esnaciam drugstore).