Įkraunama...
Įkraunama...

Physicians formula

QUOTE(shopingas @ 2011 01 30, 01:55)

Is sios parduotuves merginos per tarpininkes siunciasi, nes pacioms neapsimoka. Jie itariu siuncia arba per koki DHL, UPS ar pan (t.y. siuntu tarnyba), arba pastu, bet registruotu, o toks yra greitasis, tai pvz bent paste kai ziurinejau kiek butu lupu blizgi ar tusa siust, tai gaunasi kazkur $20  biggrin.gif 

O siaip tai sio tuso nerekomenduoju - man nedaze graziai, o ir super lengvia nusivalydavo (nereikejo apsiverkt ar per leitu eit, uztekdavo, kad akys apsiasarotu ir jau bega tusas).  doh.gif

Man tai šis tušas atvirkščiai- thumbup.gif labai patinka. smile.gif O tos tarpininkės yra SM? jei taip gal galit pasakyt jų nick'us? blush2.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(*Nikė* @ 2011 01 30, 11:49)
Man tai šis tušas atvirkščiai-  thumbup.gif  labai patinka.  smile.gif  O tos tarpininkės yra SM? jei taip gal galit pasakyt jų nick'us? blush2.gif  ax.gif

http://www.supermama...p?showforum=139
Cia rasite tarpininkes. Rinkites smile.gif
Atsakyti
QUOTE(shopingas @ 2011 01 29, 23:55)
Kad ir kokai pudra benaudociau, bet man vis komplimentu sulaukia organines serijos biri - o tiksliau vis giriama mano oda buna ir klausiama kokia mano paslaptis  lotuliukas.gif
100% Natural Origin Loose Powder
user posted image

Shopingas, tiek giriat ta pudra jau n-taji karta, kad ir as jos noriu doh.gif Cia kaip suprantu pakaitalas skystai pudrai jo? blush2.gif Sorry uz kvaila klausima, bet nesu turejus gyvenime pudros, isskyrus bronzanta... ax.gif Ar naudojat koki pagrinda pries ja tepdama? Gal galit nuoroda ideti, kur nete galima jos nusipirkti? 4u.gif

Radau nuoroda ax.gif http://www.ulta.com/...goryId=cat80028

Sita, jo? Kazin kaip Medium atrodo ant veiduko?.. g.gif Gal kuri turit? 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vitulka: 01 vasario 2011 - 20:15
aš dėl šitos pudros visą temą perskaičiau ir labai daug patarimų dėl spalvų ir naudojimo radau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(*MoNaMi* @ 2011 01 30, 14:30)
aš dėl šitos pudros visą temą perskaičiau ir labai daug patarimų dėl spalvų ir naudojimo radau  4u.gif

Reiks ir man turint laiko pavartyti smile.gif

O kokia spalvyte jus issirinkot? Kaip patinka? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Sunreja @ 2011 01 30, 14:39)
Reiks ir man turint laiko pavartyti  smile.gif

O kokia spalvyte jus issirinkot? Kaip patinka?  4u.gif

aš kol kas dar giliam rinkimesi visko,bet iš PF jau išsirinkus ax.gif
'Face sculpting trio:light organic ir birią Creamy natural
dabar šepetėlius renkuosi doh.gif ten sunkiau nei čia biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *MoNaMi*: 30 sausio 2011 - 15:09
QUOTE(*MoNaMi* @ 2011 01 30, 16:09)
aš kol kas dar giliam rinkimesi visko,bet iš PF jau išsirinkus  ax.gif
dabar šepetėlius renkuosi  doh.gif  ten sunkiau nei čia  biggrin.gif

Turiu birią ir būtent creamy natural, tai va man ji kaip tik, o kaip atrodo mano oda - matei tongue.gif
O šėšėlius turiu va šiuos, tai irgi patinka, labai lengvos ir natūralios spalvos, gerai laikosi ir lengvai dengiasi, tik teptukas esantis viduj - visai nevykęs, savo naudoju biggrin.gif
Matte Collection Quad Eye Shadow
user posted image
Atsakyti
QUOTE(*MoNaMi* @ 2011 01 30, 15:09)
aš kol kas dar giliam rinkimesi visko,bet iš PF jau išsirinkus  ax.gif

Kad ulta.com puslapyje yra tik Light ir Medium spalvos - tai kaip issirinkti? doh.gif

QUOTE(NORIKA @ 2011 01 30, 18:47)
Turiu birią ir būtent creamy natural, tai va man ji kaip tik, o kaip atrodo mano oda - matei  tongue.gif 

Tu cia man ar *MoNaMi* sakai? biggrin.gif
Jei man, tai senokai tave bemaciau.... smile.gif O kaip tu issirinkai Creamy natural spalva? 4u.gif
Atsakyti
Niu kokia buvau, tokia ir likau, juk į soliariumus nevaikštau biggrin.gif O spalvą tai ėmiau kaip sakant "na ura" ir puikiai pataikiau rolleyes.gif
O buvau nusipirkus Light (atrodo) tai pardaviau, nes man per šviesi buvo flirt.gif

O matėt ULTA kokių skaistaliukų atsirado su širdutėm wub.gif Ir tušo pakuotė nauja ir pudra iš meteoritų (kaip akmenukų) nauja....
Vėl noriu visko doh.gif hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(Sunreja @ 2011 01 30, 15:09)
Shopingas, tiek giriat ta pudra jau n-taji karta, kad ir as jos noriu  doh.gif  Cia kaip suprantu pakaitalas skystai pudrai jo?  blush2.gif  Sorry uz kvaila klausima, bet nesu turejus gyvenime pudros, isskyrus bronzanta...  ax.gif  Ar naudojat koki pagrinda pries ja tepdama? Gal galit nuoroda ideti, kur nete galima jos nusipirkti?  4u.gif

Na taip, kaip pakaitalas, tiksliau cia pagrindine pudra. Pries ja as tik pasikremuoju (siaip kremuojuosiu as ryte, o dazausi arba ne jau priklausoma inuo noru ir kur einu) ir jei noriu kazko daugiau, tai pamaskuoju maskuokliu (bet paprastai tik paakius, nes jie pas mane gerokai pajuode).

Ta pati pudryte kaip jusu idetoj nuorodoj. 4u.gif

QUOTE(NORIKA @ 2011 01 30, 19:47)
tik teptukas esantis viduj - visai nevykęs, savo naudoju  biggrin.gif

Kad visu PF produktu teptukai/sepeteliai s.... blush2.gif Geriau jau atpigintu pudras ir tu sepeteliu isvis nedetu biggrin.gif

QUOTE(NORIKA @ 2011 01 30, 22:50)
O matėt ULTA kokių skaistaliukų atsirado su širdutėm  wub.gif  Ir tušo pakuotė nauja ir pudra iš meteoritų (kaip akmenukų) nauja....
Vėl noriu visko  doh.gif  hihihi.gif

Praeitam ar uzpraeitam puslapyje esu savo ispudzius aprasius apie sia nauja kolekcija - yra internete ir ju foto. Nu mane nuvyle ji, nes tik paziuret grazu. Tie akmenukai isvis vos keli indelyje yra - ir pagal atsiliepimus nieko ten jie nedaro odai doh.gif O pudros/bronzatai/skaistalai - visi sie sirdelinia' produktai laabai blizgus. Skaistalus imanoma pagal paskirti naudot, o kitus dalykus, tai ne kaip pudra ir bronzata, o tik kaip highlighter'i, skaistalus naudot, nes visam veidui, tai eina sau lasinuku tepliojimas gaunasi doh.gif Ka nusipirkau, tai jau grazinus atgal i parduotuve.... O siaip pastebejau, kad isvis neperkama si kolekcija - kiek buvo, tiek ir stovi (bent salia namu esnaciam drugstore).
Atsakyti
Shopingas - tai sakai verta tik skaistaliukus su širdukais pasiimt? g.gif
Man kitko nelabai ir reikia, čia tik užgaida labiau, bet va skaistalų tai reikia reikia jau man.... biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(shopingas @ 2011 01 30, 00:55)
Kad ir kokai pudra benaudociau, bet man vis komplimentu sulaukia organines serijos biri - o tiksliau vis giriama mano oda buna ir klausiama kokia mano paslaptis  lotuliukas.gif
100% Natural Origin Loose Powder
user posted image

o kaip ji maskuoja? nesvarbu,kad riebi oda?ar ilgai išsilaiko?noriu ir aš pabandyt ax.gif aš esu prie tamsesniu odos savininkių,manau užsakysiu beige spalva g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vitulka: 01 vasario 2011 - 20:17