Na merginos, ateinu su svieziais ispudziais (o kadangi labai sviezi, tai dar mano nuomone ateityje gali keistis, kas patinka, gali nepatikt ir atvirksciai)
Visai neplanavau siandien eit i savo drugstore'a, bet pro ji tenka eit i maisto parduotuve, tai nu ar man gaila keliu minuciu (cia su mintim, kad koki kupona gal issispausdinsiu). Taigi, nueinu, issispausdinu kuponus ir ziuriu, kad
PF naujienu jau yra
Ne viskas, bet kai ka jau esu macius kitur (rasiau ispudzius apie
Cashmere serija seniau), tai uzteko to, kas buvo cia.
Taigi uzmaciau
'Happy Booster' serija (cia tipo ir svytejimo suteikia, ir nuotaika pagerina, nes kazka sudetyje turi),
'Mineral wear' akmenukus (pebbles) ir tos pacios serijos 3 makiazo pagrindus (primer'ius - visi jie skirtingu spalvu). Pati nusipirkau
'Happy Booster' pudra ir skaistaliukus, bet apie tai veliau.
Pradedu nuo maziausia ispudi palikusio dalyko -
'Mineral wear' pebbles (
NUORODA). Is foto nuorodoj ju labai laukiau, nes atrode gilus indelis su tais spalvotais akmenukais - na turi but ne tik grazu, bet ir veiksminga. Deja, nusivyliau pamacius realybej ir visaip varciau/kraipiau ta dezute, nes negalejau patiket tuo, ka matau: dezute tikrai negili, akmenukai eina viena eile, yra prideta kempinele ir neuzpildo pilnai jie net to vieno sluoksnio (persimato melyna kempinele - tas kiekis matosi apacioje esnacioj foto). Na ir foto tokie nugludinti jie, o realiai pasirode tokie miltuoti, neblizgantys. Taip, kad dingo ir noras juos bandyt. Dar toks pastebejimas, raso 20g, tai man kazkaip keista, kad tie keli akmenukai tiek svertu, nes pvz meteoritu 33g dezute ir akivaizdus skirtumas.
Tos pacios serijos 3 skysti primer'iai Talc-Free Mineral Correcting Primer (foto desineje jie, o cia
NUORODA) manes nezavi irgi, bet is esmes del to, kad nenaudoju tokio daikto. Dar nelabai patiko, kad jau su sepeteliu jie - o
PF sepeciai kolkas nesuzavejo manes.
'Happy Booster' serija kazkaip nesuzavejo tiek, kad butu sunku issirinkt ka bandyt. joje yra 2 spalvu skaistalai (
NUORODA):
'rose' ir 'natural' (pastaruosius ir pirkau), pudros berods irgi 2 atspalviu (
'translucent' ir 'beige' - pirkau pirmaja) bei 2 atspalviu bronzatai (
'bronzer' ir 'light bronzer'). Skaistalai gana mazose pakuotese, bet galvojant kiek laiko toks dalykas naudojasi, tai as visai nieko pries (bet galetu ir kaina mazesne but). Turiu toki pastebejima, kad prie siu priemoniu esantys sepeteliai tikrai zymiai svelnesni uz visus kitus PF sepetelius, pridedamus prie produktu (bet tai nereiskia, kad jie puikus ar labai tinkami naudot, nebent super ekstra atveju). Taigi, griztant prie paciu produktu, visi jie turi smulkiu blizguciu savyje, priemones lengvai tepasi, bet nera super minkstos (pvz
'Cashmere' serija minkstesne). Bronzatai nesuviliojo del pagrindines priezasties - namuose turiu 2 PF ir 1 Givenchy bronzatus, tad sios priemones man gana. Nors atrodo graziai jie ir gal kada susigundysiu, nes bent isbandyt noriu. Skaistalus buvo lengva issirinkt, nes ta
'rose' spalvyte man per rozine, tia emiau
'natural'. Ant pirsto perbraukus lieka gana aiski rozine spalva, bet issklaidzius spalva padoraus rozinio atspalvio, gal net kiek persiko savyje turi - pasidaziau ir skrusotus, bet kai nebera dienos sviesos, tai sunku sprest, o ir daziausi tik lengvai pudra (sekancioj pastraipoj ja aptarsiu) bei skaistalais, tai truksta priemoniu veidukui. Kolkas nesusizavejau jais, o ir duoda vientisa svytejima sie skaistalai (plius tie smulkus smulkus blizguciai, kurie matomi pakuoteje, niekur nedingsta ir irgi matosi, bet jie tokie netrukdantys sakyciau).
Sios pacios laimes (
) serijos pudra Happy Booster Glow & Mood Boosting (
NUORODA) pirkau
'translucent' spalvytes su mintim, kad naudociau ant kitos matiskesnes pudros, t.y. daugiau gyvumo, skaistumo suteikimui veidukui. Nuo kito atspalvio sulaike tai, kad jis man gali per tamsus but, pudru pas mane n+1, o ir smulkiu blizguciu jos turi, tai pagalvojau, kad norint normaliai pudra padengt veiduka, blizgumo neis kontroliuot, o ant kitos pudros dengiant, glaima kontroliuot kiek sios tepama. Hm... kolkas is siandienos pirkiniu ji labiausiai patinka, bet jei imant apskritai, tai net nezinau.... Reikia pagyvent, paturet ja ir ziuret kaip bus toliau. Lengvia patepiau veiduka ja, kakta pora kart papildomai, tai tikrai matosi, kad ji blizga - nors blizguciai mazyciai, bet didesneje koncentracijoje jie tikrai matosi net labai neprisikisus prie veidrodelio.
O as is tu, kur pakantesnes blizguciams ir pan, tai man sitas vaizdas nepatinka. Nors ant veiduko nematau ju, tik is arti ziurint vietomis matosi (bet ir tepiau plonai, vos vos). Velgi, reikia bandyt su kitom priemonem ir pilnu makiazu, nes kolkas nieko doro nesimato ir nezavi manes (o ir spalva maniske perregima, tai nei nepasimaskaves veidukas, tie skaistalai irgi tokie be rysio dabar). Ant pirsto perbraukus pudryte balsta persikine, patepliojus ir pasklaidzius ant rankos, puikia matosi vientisas svytejimas (laaabai atidziai ziurint tie atskiri blizguciai matosi, bet ne tiap ryskiai kaip skaistaluose - aisku prisideda ir pudros spalva, kurios svytejimas susilieja su blizguciais). Na viso veiduko taip storai kaip nuo pirsto ziurint nedengciau, tai neturetu kilt riebaluotumo vaizdu, bet man rodos ji puikiai tiktu kaip highlighter'is netaupiai patepant tam tikras vietas.
Dar kitoj vietoj padeta maciau si blakstienu seruma-pravedima Eye Booster 2-in-1 Lash Boosting Eyeliner + Serum (
NUORODA) - nu o bet taciau, pravedima tik apacioje darau ir tik piestuku (nes kitaip negaliu del jautriu akiu), tai nesidomejau daug kas kaip. Tiesa, yra ir bespalvis jis.
ISVADA: nesuzavejo, neapzavejo manes sios naujienos. 'Happy booster' bronzata tik smalsu isbandyt, bet tuo paciu nera didelio noro, nes panasu, kad visa si serija turi ta vientisa svytejima, o bronzatui man to jau per daug (na tik skruostams butu tinkamas tada jis). Spalvotieji koreguojantys akmenukai irgi smalsuma kelia, bet tik tiek - gal kada nors prie progos. Labiausiai patiko
'Cashmere' serija - tiek grazi, tiek smagiausiai tepasi, bet velgi, nereikalingi man papildomai tie produktai. Kolkas zinau, kad man nieko nieko is siu naujienu nereikia ir dle to dziaugiuosiu.
P.S. Del kainu, tai to paties tinklo drugstore'uose gali skirtis net gana zenkliai kainos (t.y. ne tik tam tikrose vietovese, bet net tam paciam mieste priklausomai nuo vietos/rajono/populiarumo ir pan). Prie mano namu skaistalai kainavo $11.99, pudra $13.99, bet vienoj foto rodos iziuriu, kad uzdeta skaistalu kaina nepilnai $10....