Įkraunama...
Įkraunama...

Physicians formula

Mergaites ar kuri gali apibudinti Medium ir Beige spalvas pudros 100% Natural Origin Pressed Powder.
Turejau Sculpting Trio spalvyte sunkissed, tai labai tiko. Dabar nezinau kokia spalva sitos imti. g.gif
Atsakyti
QUOTE(camelija82 @ 2011 01 13, 17:42)
Mergaites ar kuri gali apibudinti Medium ir Beige spalvas pudros 100% Natural Origin Pressed Powder.

Tiksliai spalvu neapibudinsiu, bet norejau pabrezt, kad spalvos yra 'translucent medium' ir 'beige', t.y. ta 'translucent' maskavimo praktiskai neduos, ji tokia perregima spalvyte.
Atsakyti
4u.gif merginos kuri geresnė ar kuom jos skiriasi ax.gif
user posted image
user posted image

ir gal parašytumėt kiek gaunasi per tarpininkes perkant ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Barakuda*: 14 sausio 2011 - 16:48
QUOTE(*Barakuda* @ 2011 01 14, 17:44)
4u.gif  merginos kuri geresnė ar kuom jos skiriasi  ax.gif

Abi man rodos vienodos - skiriasi tik pakuote - ta antroje foto jau iskart su sepeteliu, t.y. pasuki sepeteli, pudra tiesiai ant jo nubyra ir tepi. O pirmoje pakuoteje reikiaq is pakuotes issikratyt pudryte ir tada sepeteliu pamakaluot bei dazytis. As siulyciau pirmaji varianta - atrodo daugiau ten pudros ir sepeteli naudosit jums patinkanti. Antruoju atveju tektu jau naudot ta sepeteli, kuris ten yra - bet PF sepeteliai man nepatinka, nes siurkstoki.
Atsakyti
QUOTE(shopingas @ 2011 01 14, 17:29)
Abi man rodos vienodos - skiriasi tik pakuote - ta antroje foto jau iskart su sepeteliu, t.y. pasuki sepeteli, pudra tiesiai ant jo nubyra ir tepi. O pirmoje pakuoteje reikiaq is pakuotes issikratyt pudryte ir tada sepeteliu pamakaluot bei dazytis. As siulyciau pirmaji varianta - atrodo daugiau ten pudros ir sepeteli naudosit jums patinkanti. Antruoju atveju tektu jau naudot ta sepeteli, kuris ten yra - bet PF sepeteliai man nepatinka, nes siurkstoki.

aišku ačiū,aš lyg irgi nepastebėjau,kad labai skirtųsi ,o gal kuri pasakytumėte kokie būtų nr iš šitos nuorodos pudrų? ,nes ebay kiek žiūrėjau tai nr,bet baisu per tamsią nusipirkti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(*Barakuda* @ 2011 01 14, 21:01)
aišku ačiū,aš lyg irgi nepastebėjau,kad labai skirtųsi ,o gal kuri pasakytumėte kokie būtų nr iš šitos nuorodos pudrų? ,nes ebay kiek žiūrėjau tai nr,bet baisu per tamsią nusipirkti  ax.gif

Tai cia ta pati kaip ir pirmoje jusiskej foto. O jus klausiat kokiu spalvu jos buna isvis? Jei taip, tai PF puslapyje visos spalvytes yra surasytos.
Atsakyti

QUOTE(shopingas @ 2011 01 14, 20:24)
Tai cia ta pati kaip ir pirmoje jusiskej foto. O jus klausiat kokiu spalvu jos buna isvis? Jei taip, tai PF puslapyje visos spalvytes yra surasytos.

šita kaip suprantu bus light
user posted image

o įdomu koks nr būtų tamsesnės medium,nes ebay dažnai nr surašyta,o ne spalvų pavadinimais ax.gif
Atsakyti
QUOTE(*Barakuda* @ 2011 01 14, 21:35)
šita kaip suprantu bus light
user posted image

o įdomu koks nr būtų tamsesnės medium,nes ebay dažnai nr surašyta,o ne spalvų pavadinimais  ax.gif

Man rodos mes nesusikalbam - arba kazka ne taip suprantu. blush2.gif

Jus foto ikelet su 'beige organics' spalvyte (ant dezutes kampucio parasyta). Jus norit vidutines spalvos, kad i tamsuma butu, taip? Reiketu turbut 'Buff beige' arba 'Sand beige' rinktis (pastaroji turi gelsva atspalvi, tai jei jums reikia neutralaus ar rozinio tono, ji netiks) - SPALVOS. Numeriuku tu spalvu nera PF puslapyje, bet internete pagal spalva galit susirast kuri kuria atitinka.
Atsakyti
Kazin, ar tinka si pudryte, pvz tamsesne, kaip bronzantui naudoti? g.gif

Natural Origin Face Sculpting Trio
http://www.physician...duct/01092.html
Atsakyti
QUOTE(Sunreja @ 2011 01 17, 00:45)
Kazin, ar tinka si pudryte, pvz tamsesne, kaip bronzantui naudoti?  g.gif

Natural Origin Face Sculpting Trio
http://www.physician...duct/01092.html

Na kiekviena tap udryte viena dalele bornzato turi, bet siaip tamsesni pudros atpslai puikiai glaiam kaip bornzata sunaudot - pati ta dariau su 'sunkissed' spalva.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vitulka: 01 vasario 2011 - 20:05
QUOTE(shopingas @ 2011 01 17, 04:49)
Na kiekviena tap udryte viena dalele bornzato turi, bet siaip tamsesni pudros atpslai puikiai glaiam kaip bornzata sunaudot - pati ta dariau su 'sunkissed' spalva.

As galvoju pabandyti tamsiausia atspalvi vasarai - Tan Organics, gal nebus per tamsi?.. blush2.gif
Atsakyti
mergaites, nusipirkau 3in1 ir man labai patinka, bei tinka..bet ar gali būti, kad mano ODAI NEPATINKA? tik 2 kartus pasipudravau, tiesiai ant veido, nes nelabai yra ka maskuoti, tik sulygint spalvą, ir mane siaubingai išberė... mano oda labai neproblematiška...netepu nei kremu, nieko...argi tai nuo pudrytes?o gal tiesiog sutapimas? verysad.gif
Atsakyti