Įkraunama...
Įkraunama...

Physicians formula

QUOTE(Snzk @ 2011 01 09, 15:31)
Tikrai grazu  drinks_cheers.gif  o kas cia per dalykelis viduriuke?  blush2.gif

Maskuojamoji pudra. smile.gif
Atsakyti
kokie groziai tos naujienos wub.gif
idomu, koki efekta duoda tie viduriniai, gal cia ale kaip Guerlain meteoritai bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo AZURA: 09 sausio 2011 - 18:19
Paziurinejau foto internete (tingiu skaitinet daugiau), tai jau ir realiu yra - gal kartais prekyboj jau sie dalykeliai parduotuvese. Reikes paziurinet. ax.gif

QUOTE(AZURA @ 2011 01 09, 19:08)
idomu, koki efekta duoda tie viduriniai, gal cia ale kaip Guerlain meteoritai  bigsmile.gif

Skaistina, maskuoja kazkiek - manau duos panasu efekta kaip ir kita daugiaspalve PF pudryte (na ir kaip meteoritai). Manau efektas bus panasus i sios:
Mineral Correcting Powder
user posted image

Pati as dar labai laukiu 'Cashmere Wear bronzato (FOTO) - nekeliau foto i tema, nes didele.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vitulka: 01 vasario 2011 - 19:59
mane sudomino ši:

Talc-Free Mineral Airbrushing Loose Powder
http://www.physician...ders/07315.html

Atrodo, kad turėtų gražiai dengtis ir tikrai skaistinti veidą ir šiaip gyvai atrodyt g.gif:
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vitulka: 01 vasario 2011 - 20:00
QUOTE(6Combo9 @ 2011 01 09, 12:32)
Bet jaučiu internetu dar niekur negalima įsigyti.  verysad.gif

Cia raso pardes, kur galima rasti ju produktu pirkti online mirksiukas.gif

http://www.physician...e-locators.html

QUOTE(shopingas @ 2011 01 09, 18:23)
Pati as dar labai laukiu 'Cashmere Wear bronzato (FOTO) - nekeliau foto i tema, nes didele.

Mane irgi sis sudomino bigsmile.gif Bet turiu itarima, jog bus laaabai blizgus kazkodel.... g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sunreja: 09 sausio 2011 - 22:30
Nu beieskodama kur butu PF naujienos, atradau, kad CVS jau prasideje 75% nuolaidos kai kuriem produktam. Tai grizau su 2 PF bronzatais ('healthy wear' su spf50 ir 'bronze booster') ir biria pudra (ta kur is 2 daliu). Nelabai buvo laiko daug ziurinet, bet kai kuriem produktam tik ir tai ne visoms spalvoms. ax.gif

Beje, atkreipiau demesi i 'face sculpting trio' pudryte, nes is 2 parduotuviu tik vienoje ji bebuvo ir tik viena vienintele likus. Gal nebegamins jau g.gif

QUOTE(6Combo9 @ 2011 01 09, 23:17)
Tai aš kaip supratau tai jau yra pardėse, nes mačiau jau realių nuotraukų iš parduotuvių, bet išieškojau visas drugstore tipo pardes interneta ir niekur neradau. doh.gif

Man rodos kolkas tik Rite Aid (drugstore.com ju internetine) turi ju, bet kadangi naujiena, tai dar tik parduotuvej. Eisiu rytoj i RA ir ziuresiu ar yra, nes siandien neturejau laiko. Bet kiek budavo sios firmos naujienu, tai jos butent toje parduotuveje pirmiausiai pasirodo. 4u.gif
Atsakyti
shopingas, labai domina atsiliepimai apie BRONZE BOOSTER 4u.gif
taip pat pakomentuok ir ta healthy wear biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(SaiMita @ 2011 01 10, 13:35)
shopingas, labai domina atsiliepimai apie BRONZE BOOSTER 4u.gif
taip pat pakomentuok ir ta healthy wear  biggrin.gif

'Bronze booster' linijos kazkada teko turet presuota bronzata (kaip foto), tai pamenu neitin patiko, turi blizguciu ir spalva man nelabai matydavosi atrodo (nors dabar del to nebrokuoju - puikia tokie tinka ant pudros pagyvinimui veiduko, ypac, jei pudra neduoda gyvumo).
user posted image

Dabar isigijau tokio tipo:
Bronze Booster Glow-Boosting Pressed Shimmer Bronzer
user posted image

Tai sepetelis kaip ir visu pridedamu (o ypac PF firmos) nevykes. Pats bronzatas blizgus, matosi tas puikiai be dideliu pastangu. Tepiau kolkas tik ant rankos, tai turi labai smulkiu blizguciu, bet siaip vientisas svytejimas. Tik spalva man tokia neaiski pasirode - i geltonuma nesa (na vakar jau ne prie dienos sviesos bandziau, tai gal apsvietimas kaltas). Manau isbandinesiu siandien ir ant veiduko. Bet jis toks kaip highlighter'is - visam veidukui netinkamas del blizgejimo.

'Healthy wear' kolkas nebandziau, bet spalva atrodo sviesoka - man baltaodei pats tas bus (gal neatrodysiu super idegus, bet busiu tokia sveikai idegus kai nesupranti naturalu ar ne). Nors del sio dar abejoju bandyt ir pasilikt ar nest atgal i parduotuve. Namuose dar 2 bronzatai, o toki dalyka retokai naudoju.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vitulka: 01 vasario 2011 - 20:01
Na ka, pasidaziau dabar ir naudojau abu bornzatus, tai pirmine nuomone tokia:
-'Healthy wear' bronzatas nepatiko. Net nezinau kodel, bet spalva gal kiek per geltona (emiau 'light'), be rysio atrodo ant veiduko (tepasi graziai, lygiai, bet nepatinka man galutinis rezultatas). Siaip pats bronzatas nera kietas, bet ir ne per minkstas, smagiai pasiima, atrodo bus taupus. Tepiau kabuki sepeteliu, tai is pradizu issigandau kai prie veido pridejau, ryskokai/tamsokai gavosi, bet issklaidziau ir viskas gerai. Noriu dar sios serijos pudryte isbandyt.
-'Bronze booster' patiko - tepiau skruostus, tai parusvino+blizgejima dave. Atrodo tikrai graziai. thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(6Combo9 @ 2011 01 09, 13:32)
Bet jaučiu internetu dar niekur negalima įsigyti.  verysad.gif

O kodel is cia tiesiogiai nenorite isigyt http://www.physician...ders/07312.html
Arba cia http://www.discountb...sfhu=3333343430
Atsakyti
Na ka, apejau siandien ne viena drugstore'a ir nieko neradau. Tiksliau kolkas radau tik rutuliukais 'bronze booster' bronzata ir 'cashmere' serijos bronzata. Realiai pabandziau tik ta ta 'cashmere' bronzata (light spalvyte), tai grazus, minkstas, turi itin smulkiu vos iziurimu blizguciu, bet manau ant veiduko jie nesimatytu ir tik gyvumo jam suteiktu. Dezute irgi labai daili, bet atsilaikiau nepirkus, nes bronzatu trukumu nesiskundziu. ax.gif Nebent isigysiu kai bus kokia akcija kai 2uz1 kaina, o nelabai kazka kito noresiu kaip antra priemone imt.... O tie rutuliukai, tai kazkaip pasirode netvarkingi, dezutej apdulkeje, perspausti - na pritruko man juose grozio, kad patrauktu kazkuo.... ax.gif

Beje, pasisakau dar del 'healthy wear' bronzato ax.gif Siandien apie ji rasiau tik pasidazius ir nebuvau visai patenkinta, paskui kitam kambaryje prie veidrodzio ziurejau, tai irgi per tamsiai kazkaip, nelabai tas atspalvis... Zodziu, kabinejausi prie saves kiek galejau. Na o susitikom su vyru, kad kartu namo griztume (jis is namu isejo anksciau nei as), tai isgyre, kad graziai atrodau, o is jo ta isgirst retenybe, nes jam viskas vienodai atrodo. O ir pati dabar jau esu patenkinta vaizdu ir nei per tamsu, nei per geltonu ar nelygu. Gal tiesiog reikejo islaukt, kad sugultu bronzatas ant veiduko, o as paskubejau su atsiliepimais. Taip, kad laikysiu ir turesiuosiu ji 4u.gif

QUOTE(B.r.i.u.n.e.t.e @ 2011 01 10, 23:57)

PF puslapyje, tai ju pardavime nera. Nebent pasirinkus LT gal ir rodo kazka kitaip, bet kai pagal JAV ziuriu, tai nerodo ju pirkimui (tik siaip kaina rodo).
Atsakyti
QUOTE(B.r.i.u.n.e.t.e @ 2011 01 11, 00:57)

Iš tiesiginio PF puslapio nesiunčia tarpininkės, tai tada iš antro reikės bandyt. bigsmile.gif
Atsakyti