Gal merginos, kurios siuntetes is LT, galite konkreciai parasyti, kad siuncia i LT?
nes daugumoje ziuriu nelabai siuncia.. tarkim, braskese is viso nera..
QUOTE(<aries> @ 2010 03 01, 17:18)
Gal merginos, kurios siuntetes is LT, galite konkreciai parasyti, kad siuncia i LT?
Man atrodo dauguma per pazistamus arba tarpininkes siunciasi is JAV. Siaip drugstore.com siuncia i LT, bet turbut siuntimas labai brangus ir per tarpininkes labiau apsimoka. Berods yra kazkuriose ir UK parduotuvese (bent internetinese), bet nezinau koks pasirinkimas ir kainos.
QUOTE(shopingas @ 2010 03 02, 02:06)
Man atrodo dauguma per pazistamus arba tarpininkes siunciasi is JAV. Siaip drugstore.com siuncia i LT, bet turbut siuntimas labai brangus ir per tarpininkes labiau apsimoka. Berods yra kazkuriose ir UK parduotuvese (bent internetinese), bet nezinau koks pasirinkimas ir kainos.
Bandziau rast kokia internetine parduotuve uk, bet neradau, jei rasit kokia, kuri siuncia i uk, duokit zinia, busiu labai dekinga
QUOTE(gatinha2 @ 2010 03 02, 02:33)
Bandziau rast kokia internetine parduotuve uk, bet neradau, jei rasit kokia, kuri siuncia i uk, duokit zinia, busiu labai dekinga
Man tas neaktualu, tai neieskojus esu, bet kai buvo kazkurioj temoj (berods 'veido svytejimas') kalba apie PF 'face sculpting trio' uzejus, tai kazkas buvo ideje nuoroda i europine parduotuve.
shopingai, gal teko rankose laikyti bronzantus iš Organic Wear serijos? Labai domintų fair ir light spalvų įvertinimas
QUOTE(Satura @ 2010 03 03, 10:15)
shopingai, gal teko rankose laikyti bronzantus iš Organic Wear serijos? Labai domintų fair ir light spalvų įvertinimas
Ne, neteko sito. Nors is patirties su kitais PF bronzatais, galiu pasakyt, kad tokio lygio (fair ir light) spalvos mazai skiriasi. "Light" isvis daznai buna kaip pudra, o ne bronzatas, et baltaodems pats tas, nes itin naturaliai atrodo
QUOTE(shopingas @ 2010 03 03, 14:55)
Ne, neteko sito. Nors is patirties su kitais PF bronzatais, galiu pasakyt, kad tokio lygio (fair ir light) spalvos mazai skiriasi. "Light" isvis daznai buna kaip pudra, o ne bronzatas, et baltaodems pats tas, nes itin naturaliai atrodo
ačiū
o jų bronzantai tik rudina? Blizgių neturi?
QUOTE(Satura @ 2010 03 03, 16:04)
o jų bronzantai tik rudina? Blizgių neturi?
Jei butent tas bronzatas, tai be blizguciu jis. Is naujosios 'health wear' serijos berods irgi be jokiu blizgumu. Bet yra sios firmos ir blizgiu bronzatu.
Tai Organic Wear Bronzer kaip Tuckos paveikslelyje matinis taip iseitu (pasitikslinu, nes nenoriu su blizguciais)?:
Organic wear 100% Natural Origin Bronzer
O kuri spalva tiktu BE fairly light odai - fair ar light?
Shopingas, sculpting trio pas jus kokia spalvyte?
Gal kas esat bande PF Organic wear tinted mouisturizer ir kokie butu atsiliepimai :
Organic wear 100% Natural Origin Bronzer
O kuri spalva tiktu BE fairly light odai - fair ar light?
Shopingas, sculpting trio pas jus kokia spalvyte?
Gal kas esat bande PF Organic wear tinted mouisturizer ir kokie butu atsiliepimai :
QUOTE(Tučka @ 2010 03 03, 15:33)
Tucka,
tai is kur ar per ka gi siunciates? prasome pasidalinti
QUOTE(<aries> @ 2010 03 04, 09:38)
Pati siunciuosi is ebay
QUOTE(<aries> @ 2010 02 25, 12:17)
noreciau daugiau atsiliepimu, kas naudojote Face sculpting trio. ir butent, koki atspalvi, kokia jusu odele, ir koks efektas.
aciukas is anksto
aciukas is anksto
Turiu Face sculpting trio Light Organics ir Bronzer&Blush Pink rose, - pirmąjį daugiau naudoju vasarą, nes jo ta tamsiausia spalva kaip bronzantas, o antrąjį - žiemą/pavasarį - vietoj skaistalų. Esu patenkinta jais, dengiasi gražiai, o ir aš jiems ypatingų reikalavimų nekeliu - kartais norisi daugiau spalvytės veidukui priduoti, tai pateplioju. Mano oda mišri, šviesiaodė
P.s. dar jų įpakavimai labai malonūs - popieriniai o šepetukai tai šiaip sau
Jei kas klausinės iš kur gavau - draugė buvo JAV praėjusią vasarą, pasinaudojau proga