Įkraunama...
Įkraunama...

Physicians formula

B.r.i.u.n.e.t.e kokia spalva emet mineral loose powder?Ji i geltonuma, neutrali, ar raudonumo turi? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Šilauogė* @ 2010 10 31, 16:55)
B.r.i.u.n.e.t.e kokia spalva emet mineral loose powder?Ji i geltonuma, neutrali, ar raudonumo turi? smile.gif

emiau soft ivory, tikrai nera i raudonuma, sakyciau neutrali, gal net i gelsvuma kazkiek.
As pati esu sviesios (ziema net baltos) gelsvesnes odos.
Atsakyti
QUOTE(B.r.i.u.n.e.t.e @ 2010 10 31, 21:39)
emiau soft ivory, tikrai nera i raudonuma, sakyciau neutrali, gal net i gelsvuma kazkiek.
As pati esu sviesios (ziema net baltos) gelsvesnes odos.

Jau uzsisakiau creamy natural mineraline , ir buff beige mineraline presuota.
Nujauciu , kad buff beige bus per tamsi, bet gal pavyks su ja tik pagyvinti veido spalva, naudot kaip ala bronzanta g.gif Arba palikti vasarai smile.gif
Atsakyti
Vakar teko pabandyt 'healthy wear' serijos krema su spalva - tiesa, bandziau ant rankos tik. ax.gif Bandziau dvi spalvytes ('fair to light' ir 'light to natural') ir abi pasirode tamsokos, bet ant rankos graziai issisklaide ir neliko tamsumo. Tik man nepatiko, kad stipria srove spaudziasi ir panasu, kad nelabai eitu reguliuot kiek isspaudi, bei pati kremo konsistencija - be galo skystas, toks vandenelis.
user posted image
Atsakyti
Jau beveik visai mano PF Sculpting Trio pudryte i pabaiga unsure.gif Tikrai patiko, ir kadanors kartosiu, tik tamsesne spalva imsiu.. Tik gaila, kad vidurine juosta (butent pudros) issinaudojo greiciausiai, bronzatas siek tiek taupiau, na o highligtheris, mano manymu, per daug kietas, ir is vis man jo beveik nesusinaudojo doh.gif
Atsakyti
QUOTE(SaiMita @ 2010 12 08, 16:07)
Jau beveik visai mano PF Sculpting Trio pudryte i pabaiga  unsure.gif  Tikrai patiko, ir kadanors kartosiu, tik tamsesne spalva imsiu.. Tik gaila, kad vidurine juosta (butent pudros) issinaudojo greiciausiai, bronzatas siek tiek taupiau, na o highligtheris, mano manymu, per daug kietas, ir is vis man jo beveik nesusinaudojo  doh.gif

o man atvirksciai, highligtheris taupiausiai naudojasi ax.gif
Atsakyti
QUOTE(SaiMita @ 2010 12 08, 15:07)
Jau beveik visai mano PF Sculpting Trio pudryte i pabaiga  unsure.gif  Tikrai patiko, ir kadanors kartosiu, tik tamsesne spalva imsiu.. Tik gaila, kad vidurine juosta (butent pudros) issinaudojo greiciausiai, bronzatas siek tiek taupiau, na o highligtheris, mano manymu, per daug kietas, ir is vis man jo beveik nesusinaudojo  doh.gif

Man tas pats doh.gif Gaila bus ismesti dezute, o jo vieno kaip ir nenaudosiu schmoll.gif turiu kitu priemoniu.
Atsakyti
QUOTE(SaiMita @ 2010 12 08, 19:56)
nenaudosiu ir as, tai keliaus i siuksliadeze  doh.gif  blink.gif

Pas mane ta pati situacija, bet aš jį puikiai ir vieną naudoju, tik šiek tiek patrupinau, kad su šepetėliu normaliau pasiimtu. Jis tikrai per kietas.
Atsakyti
QUOTE(SaiMita @ 2010 12 08, 16:07)

O gal sepetelio kalte (t.y. per svelnus)? Visoms pritariu del to, kad highlighter'is kieciausias, bet man naudojimasis priklauso ir nuo sepetelio: vienu viskas apylygiai naudojasi (lieka kazkiek bronzato ir highlighter'io daugiau, bet tiek, kad negaila mest), o kitu esu naudojus, tai highlighter'io liko tiek, kad beveik nesimate, jog naudota ax.gif
Atsakyti
QUOTE(shopingas @ 2010 12 09, 03:58)
O gal sepetelio kalte (t.y. per svelnus)? Visoms pritariu del to, kad highlighter'is kieciausias, bet man naudojimasis priklauso ir nuo sepetelio: vienu viskas apylygiai naudojasi (lieka kazkiek bronzato ir highlighter'io daugiau, bet tiek, kad negaila mest), o kitu esu naudojus, tai highlighter'io liko tiek, kad beveik nesimate, jog naudota  ax.gif

na gali but, nes naudojau ecotools sepeteli, tai jis labai svelnutis.. bronzata atskirai dar su kitu kietesniu pakabindavau.. na, o highliteris vistiek kaip neliestas doh.gif
o koki sepetuka naudojot, kad viskas apyligiai issinaudojo, jei pamenat? 4u.gif
Atsakyti
Merginso atsiprasau uz klausima, bet is kur siunciates?
SUsidomejau Sculpting Trio, paziurejau spalvas tan organics arba sunkissed organics, esu lengvai idegusi, kazin kuri tiktu? bet jos pagal nuotraukos tokios i ruzavuma, ar taip yra istiesu? nes noriu kaip bronzanta naudoti
Atsakyti
QUOTE(Indijaa @ 2010 12 09, 13:52)
Merginso atsiprasau uz klausima, bet is kur siunciates?
SUsidomejau Sculpting Trio, paziurejau spalvas tan organics arba sunkissed organics, esu lengvai idegusi, kazin kuri tiktu? bet jos pagal nuotraukos tokios i ruzavuma, ar taip yra istiesu? nes noriu kaip bronzanta naudoti

as pirkau per tarpininkes is ulta.com 4u.gif
Na, jei esat tik lengvai idegus tai manau tan organics butu per tamsi g.gif sunkissed naturalesne.. bet jei zadat tik kaip bronzata naudot, tada gal g.gif o tai grinai bronzato nenorit tada pirkt? blush2.gif
Atsakyti