Įkraunama...
Įkraunama...

Physicians formula

QUOTE(SaiMita @ 2010 10 27, 14:46)
na, man labai patiko.. labai patiko, kad suteikia vientisa svytejima, ir nera pavieniu blizguciu  thumbup.gif  emiau Light Organics spalvyte, tai galetu ciut tamsesne but  ax.gif  bet pabijojau kad Tan Organics jau per tamsi bus  g.gif

tusas man irgi patiko..
visa diena puikausiai laikes, niekas nenutrupejo, tai man itiko  thumbup.gif
man jis panasus siek tiek i maxfactor masterpiece, tai kadangi megstu ir ana, si pirkini irgi uzskaitau  thumbup.gif

Sios linijos kosmetika pirkau pirma karta, bet uzsikabinau, ir tikrai pirksiu daugiau produktu pabandymui  4u.gif

'Tan' manau butu per tamsi jums - rieketu i viduriuka taikyt ir imt 'sunkissed', ji tamsesne uz 'light', bet nera baisiai tamsi (as naudoju 'light' paprastai, bet teko ir 'sunkissed turet' ir visai tiko).

O tusas man nepatiko, nes per greitai nusivalo - vos tik akys suasaroja, iskart issiteplioja aplink akis jis. doh.gif Del dazymo, tai neitin patiko, bet buvo sviezias pas mane, o paskui jau nebrandinau ir neziurejau kaip butu toliau buve...
Atsakyti
O kuria spalvyte imti mineral loose powder , vidutinio sviesumo odai ir kad butu su geltonu atspalviu(jokio ruzavumo)? ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Šilauogė*: 27 spalio 2010 - 15:50
As siandien tepiausi sita pudryte wub.gif
man labai labai patiko thumbup.gif
Natural Origin Pressed Powder
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Šilauogė* @ 2010 10 27, 16:50)
O kuria spalvyte imti mineral loose powder , vidutinio sviesumo odai ir kad butu su geltonu atspalviu(jokio ruzavumo)? ax.gif

Su odos atspalviais man sunku, nes pati baltaode, tai kitaip turbut matau likusias spalvas. 4u.gif Siaip sakyciau arba 'buff beige', arba 'sand beige' (si tikrai i geltonuma). Man atrodo kaip tik pastaroji butu - kazkada per klaida sita buvau pasiemus, tai man ir geltonumas netiko, ir per tamsi buvo.
Atsakyti
QUOTE(shopingas @ 2010 10 27, 18:44)
Su odos atspalviais man sunku, nes pati baltaode, tai kitaip turbut matau likusias spalvas.  4u.gif Siaip sakyciau arba 'buff beige', arba 'sand beige' (si tikrai i geltonuma). Man atrodo kaip tik pastaroji butu - kazkada per klaida sita buvau pasiemus, tai man ir geltonumas netiko, ir per tamsi buvo.

As vis galvoju imti sand beige, bet bijau, kad bus per tamsi. O gal esat naudojusi Bare minerals, ir kokia tai spalva buvo? Nes siaip as naudoju BE medium beige, bet ziema jau ji butu per tamsi.
Atsakyti
QUOTE(Šilauogė* @ 2010 10 27, 20:09)
As vis galvoju imti sand beige, bet bijau, kad bus per tamsi. O gal esat naudojusi Bare minerals, ir kokia tai spalva buvo? Nes siaip as naudoju BE medium beige, bet ziema jau ji butu per tamsi.

BE man idealus atspalvis yra 'fairly light'.
Atsakyti
QUOTE(Nonna @ 2010 10 27, 15:59)
As siandien tepiausi sita pudryte  wub.gif
man labai labai patiko   thumbup.gif 
Natural Origin Pressed Powder
http://www.physician...ature/02134.jpg

Kurią spalvą?

Mano šiandien trio sutrūpėjo...visai galas jai ateina verysad.gif Ir nervina, kad ta dalis, kur highlighteris išvis beveik nesusinaudojo. Jos toks kietas, kad net intensyviai su pirštu trinant vos pasiima. Turbūt čia fokusas ir yra, kad tą vos vos blizgesį suteiktų...Bet dabar naujas galvos skausmas, nes gi reiks kažką į jo vietą pirkt biggrin.gif Man trio tobula buvo vasarą, bet žiemą bus šiek tiek per tamsi...Galvoju apie presuotą (nes mano turima yra translucent, o norisi daugiau maskavimo kartais). Tik svarstau spalvą ar buff beige ar creamy natural. Turbūt pastaroji būtų geriau...

O tušas man vistik šiek tiek pabėga irgi per dieną...bet mano dienos pastaruoju metu būna labai ilgos...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vitulka: 01 vasario 2011 - 19:43
QUOTE(smaggiuke @ 2010 10 28, 01:14)
Kurią spalvą?

ligth organics ax.gif
bet galvoju, gal ji man per tamsi unsure.gif

o yra sviesesniu?
Atsakyti
QUOTE(Nonna @ 2010 10 28, 16:26)
ligth organics ax.gif
bet galvoju, gal ji man per tamsi  unsure.gif

o yra sviesesniu?

Yra. Fair. Turiu ją. Man gera spalva žiemą. Mes turbūt daugmaž panašaus šviesumo esam...Tik šios pudros yra dvi rūšys: translucent ir normali. Tai ir light ir fair yra iš translucent serijos, o man kartais norisi daugiau maskavimo.
Atsakyti
QUOTE(smaggiuke @ 2010 10 29, 01:12)
Yra. Fair. Turiu ją. Man gera spalva žiemą. Mes turbūt daugmaž panašaus šviesumo esam...Tik šios pudros yra dvi rūšys: translucent ir normali. Tai ir light ir fair yra iš translucent serijos, o man kartais norisi daugiau maskavimo.

o kuri daugiau maskuoja? ax.gif
einu paziuret kokia as turiu unsure.gif

As dar noreciau pabandyt skysta pudryte.
Turi jie?
Gal Tu turi ir naudoji? ax.gif
Atsakyti
buff beige ir creamy natural yra šviesiausios spalvos iš tos ne transluscent serijos ir jos turėtų maskuoti daugiau nei light arba fair.

Turiu tik atspalvį suteikiantį kremą:
Natural Origin Tinted Moisturize
user posted image

Nepasakyčiau, kad man jis labai patinka. Toks vidutiniškas ir maskuoja neypatingai (nors ir neturėtų).
Atsakyti
Taigi,
gavau ir as savo siuntineli, pirkau daug, bet isbandziau kolkas ne viska (ka bandziau naudojau savo sepetelius, o ne pridetus). Tik nors viska emiau beveik sviesiausiu spalvu, vis delto ziema manau, man per tamsios spalvos gali buti unsure.gif
Pirkau:
Bamboo Wear Bamboo Silk Face Powder Refilll
user posted image
Powder Palette Mineral Glow Pearls - isbandziau, laaabai blizgi, bent jau man kasdienai per blizgi, nebent tik ant skaistalu perbraukt, bet kadangi mano skaistalai ir taip blizgus tai jau per daug blizgesio gausis.
user posted image
Magic Mosaic Multi-Colored Powder
user posted image
Isgirtoji Organic Wear Face Sculpting Trio - patiko, maskuoja nelabai, bet veidas toks skaistus atrodo ir nera perdeto blizgesio (naudojau ant kremines pudros)
user posted image
100% Natural Origin Loose Powder
user posted image
100% Natural Origin Pressed Powder
user posted image
Mineral Wear Mineral Loose Powder - sita patiko, labai lengva, ant veido nesijaucia, graziai dengiasi, maskuoja vidutiniskai (gal net sakyciau blogiau nei vidutiniskai). Veidas toks gaivus atrodo. O dar ir spalva puikiai atitaukiau (ziemai bus per tamsi, bet dabar puikiai tinka). Vienintelis minusas - man atrodo su ja greitai blizgejimas islis, nors as nebandziau dar su ja visa diena but.
user posted image
Atsakyti