QUOTE(SaiMita @ 2010 10 27, 14:46)
na, man labai patiko.. labai patiko, kad suteikia vientisa svytejima, ir nera pavieniu blizguciu emiau Light Organics spalvyte, tai galetu ciut tamsesne but bet pabijojau kad Tan Organics jau per tamsi bus
tusas man irgi patiko..
visa diena puikausiai laikes, niekas nenutrupejo, tai man itiko
man jis panasus siek tiek i maxfactor masterpiece, tai kadangi megstu ir ana, si pirkini irgi uzskaitau
Sios linijos kosmetika pirkau pirma karta, bet uzsikabinau, ir tikrai pirksiu daugiau produktu pabandymui
tusas man irgi patiko..
visa diena puikausiai laikes, niekas nenutrupejo, tai man itiko
man jis panasus siek tiek i maxfactor masterpiece, tai kadangi megstu ir ana, si pirkini irgi uzskaitau
Sios linijos kosmetika pirkau pirma karta, bet uzsikabinau, ir tikrai pirksiu daugiau produktu pabandymui
'Tan' manau butu per tamsi jums - rieketu i viduriuka taikyt ir imt 'sunkissed', ji tamsesne uz 'light', bet nera baisiai tamsi (as naudoju 'light' paprastai, bet teko ir 'sunkissed turet' ir visai tiko).
O tusas man nepatiko, nes per greitai nusivalo - vos tik akys suasaroja, iskart issiteplioja aplink akis jis. Del dazymo, tai neitin patiko, bet buvo sviezias pas mane, o paskui jau nebrandinau ir neziurejau kaip butu toliau buve...