Įkraunama...
Įkraunama...

Physicians formula

QUOTE(NORIKA @ 2010 10 24, 17:40)
Čia pudra, turiu ją ir jau baigiu sunaudot...  biggrin.gif 
Labai patiko, nes puikiai pamaskuoja, o ir atrodo labai natūraliai, neapsunkina vaizdo ir nesausina odos, net jei teptuku pamakaluoju ant "pliko" veido, be jokių krempudrų ir makiažo pagrindų.... Likau patenkinta  thumbup.gif
Pirkčiau dar kartą, bet vis bėda su manim - vis norisi kažką kitką išbandyt....  doh.gif

Supratau, vadinas as ne sios laukiu, pas mane bronzatas turetu buti... rolleyes.gif

O kokia tu spalva turejai? 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sunreja: 24 spalio 2010 - 16:55
QUOTE(Sunreja @ 2010 10 24, 17:55)
O kokia tu spalva turejai?  4u.gif

Aš ją dar ir turiu, tik jau baiginėju biggrin.gif Spalva Translusent Medium - pats aukso viduriukas man drinks_cheers.gif Ji dar tokio skaistumo duoda veidui, nes turi tokio lyg blizgesiuko, tik jo labai labai mažai, vos vos, todėl veidas neatrodo kaip blizgantis ar taukuotas, o toks gaivus, legvas, skaistus, va dėl to man ji dar patinka. Nes kitos dažnai su tuo blizgesiu padaugina, tai normaliai naudot negali, o čia labailabai saikingai.... 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(jadzka @ 2010 10 24, 17:56)
Naujausi pirkinukai :
Bronze Booster Glow-Boosting Pressed Bronzer
user posted image

Labai idomus atsiliepimai apie si!? Kaip su blizgejimu? 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vitulka: 01 vasario 2011 - 19:38
QUOTE(Snzk @ 2010 10 24, 18:11)
Aga  drinks_cheers.gif  ir man labai idomu.

Na pasakysiu, kad pagaliau pataikiau bronzatą, nes vos ne vienintelis, kuris nėr man per raudonas doh.gif: NEs kiek bandžiau - visi raudonoki. Na čia aš geltonodė, dėl to problematiška rasti tinkantį atspalvį.
Šis daugiau auksinis toks, blizgiukų vos matomų gal ir yra, tačiau ant veido jų visiškai nesimato, daugiau toks švytintis, tikrai nėr blizgus. Turiu ir bamboo bronzatą, bet bamboo keliaus į išparduotuvę tik dėl atspalvio sad.gif Šiaip ir dėžutę pirkau, kuri patinka man... sad.gif

Beje, lyginant pakuotes, tai tas bronzatas labai padorioje pakuotėje. Bisos kitos gerokai pigiau atrodo.

Dengiasi dailiai, tinka kontūravimui. Na manau bus vienas iš mėgiamų produktų.
Atsakyti
QUOTE(vienintelė @ 2010 10 24, 13:01)
]
Talc-Free Mineral Loose Powder
user posted image

natural beige man kiek per tamsi sad.gif skirias veido spalva nuo kūno, bet po kol kas manau šita labiausiai patiko. Reiks arba bandyt parduot arba i soliaruma pavaikščiot. Šiaip kol kas nepaliko man labai gero įspūdžio visi poduktai.
Gal dar ir nuotaikos neturėjimas ir nuovargis daro savo, bet kol kas negaliu pagirt nei vieno produkto schmoll.gif

QUOTE(Sunreja @ 2010 10 24, 16:01)
O kaip si pudryte jums? Cia bronzatas ar ne?  blush2.gif

pudryte, bet nelikau tokia sužavėta kaip NORIKA,, nežinau ar aš ja tepti nemoku ar kaip bet man veidas gražiau su mano turima kremine pudra atrodo g.gif

QUOTE(NORIKA @ 2010 10 24, 16:40)
Čia pudra, turiu ją ir jau baigiu sunaudot...  biggrin.gif 
Labai patiko, nes puikiai pamaskuoja, o ir atrodo labai natūraliai, neapsunkina vaizdo ir nesausina odos, net jei teptuku pamakaluoju ant "pliko" veido, be jokių krempudrų ir makiažo pagrindų.... Likau patenkinta  thumbup.gif
Pirkčiau dar kartą, bet vis bėda su manim - vis norisi kažką kitką išbandyt....  doh.gif

Koks jūsų odos tipas? nes man išryškina sausesnes vieteles, nors turima krem pudra to nedaro, Mano oda sausa , nors man labiau panašu kad dehitratuota tai kol jos netepu viskas ok, o užtepus nematau to gražaus veido schmoll.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vitulka: 01 vasario 2011 - 19:39
QUOTE(vienintelė @ 2010 10 25, 15:34)
pudryte, bet nelikau tokia sužavėta kaip NORIKA,, nežinau ar aš ja tepti nemoku ar kaip bet man veidas gražiau su mano turima kremine pudra atrodo g.gif
Koks jūsų odos tipas? nes man išryškina sausesnes vieteles, nors turima krem pudra to nedaro, Mano oda sausa , nors man labiau panašu kad dehitratuota tai kol jos netepu viskas ok, o užtepus nematau to gražaus veido schmoll.gif

Mano mišri, tepu aš ne tuo teptuku kur pakuotėj (jis man nevykęs toks), tepu su kitu, didesniu teptuku, tada ir reikalas visai kitas. Pakabina kiek reikia, paskirsto gerai.
Na jei tepčiau ant tik nuprausto veido nepatepus drėkinamu kremu, tai ir man pleiskanotu (kažkada per ksubėjimą nepasitepiau ir uždėjau pudrą doh.gif iškart žandai nušerpetojo), bet visumoj nesausina ir maskuoja lengvai, kas man labai patinka, kad ji tokia nematoma, bet nedideles dėmeles, spalvos nelygumus užpudruoja puikiausiai drinks_cheers.gif
Na nuo odos poreikių gal dar priklauso, pas mane smarkaus maskavimo oda nereikalauja, užtenka lengvai patepliot toniniu kremu ir uždėt birios ar prespudros (nors kasdien visai nieko nenaudoju dažniausiai), o jei dedu sunkesnę krempudrą, tai tik vakarui ar kai reikia kruopštesnio, "rimto" makiažo.... 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(NORIKA @ 2010 10 25, 15:57)
Mano mišri, tepu aš ne tuo teptuku kur pakuotėj (jis man nevykęs toks), tepu su kitu, didesniu teptuku, tada ir reikalas visai kitas. Pakabina kiek reikia, paskirsto gerai.
Na jei tepčiau ant tik nuprausto veido nepatepus drėkinamu kremu, tai ir man pleiskanotu (kažkada per ksubėjimą nepasitepiau ir uždėjau pudrą  doh.gif  iškart žandai nušerpetojo), bet visumoj nesausina ir maskuoja lengvai, kas man labai patinka, kad ji tokia nematoma, bet nedideles dėmeles, spalvos nelygumus užpudruoja puikiausiai  drinks_cheers.gif
Na nuo odos poreikių gal dar priklauso, pas mane smarkaus maskavimo oda nereikalauja, užtenka lengvai patepliot toniniu kremu ir uždėt birios ar prespudros (nors kasdien visai nieko nenaudoju dažniausiai), o jei dedu sunkesnę krempudrą, tai tik vakarui ar kai reikia kruopštesnio, "rimto" makiažo....  4u.gif

vistiek keista kad apie ta pati daikta kalbam, apie jų šepetėlius aš iš vis patyliu, tragiški jie neisivaizduoju kad juos naudot galima, taip pat tepu savo turimu(iš sigmos rinkinio). nededu vien ant nuprausto veido smile.gif)) prieš tai drėkinu. Maskuot man irgi nereikia daug, visad naudoju tik sulygint veido spalva pagyvint ji ir panašiai. Mano turma kreminė pudra irgi labai lengva. Gal tept nemoku, kaip tepas sukamaisiai judesiai ar kaip net nežinau kaip paklausti tinkamai smile.gif)))
Papildyta:
QUOTE(6Combo9 @ 2010 10 25, 16:46)
Gal galit nuorodą įmest? Nes žiūrėjau ultoj, bet neradau. g.gif Reikia ir man doh.gif  biggrin.gif

jei ka truputi dar luktelkit manau vistik pardavinesiu, jei spalva tiktu nereiktu tiek ilgai laukti, o ir pirkau kai 40% nuolaida buvo tai ir kaina nesikandžiotu smile.gif
Atsakyti
Jadzka, kaip mineraline pudra? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(6Combo9 @ 2010 10 25, 17:46)
Gal galit nuorodą įmest? Nes žiūrėjau ultoj, bet neradau. g.gif Reikia ir man doh.gif  biggrin.gif

Nebelikę matau ultoj unsure.gif
Bet va čia yra - http://www.imagebeau...ransmedium-2136

Bet dar kokią nematytoj pakuotėj pudrą užmačiau... įdomu, įdomu... bigsmile.gif
http://www.imagebeau...ranslucent-3532

QUOTE(vienintelė @ 2010 10 25, 18:10)
vistiek keista kad apie ta pati daikta kalbam, apie jų šepetėlius aš iš vis patyliu, tragiški jie neisivaizduoju kad juos naudot galima, taip pat tepu savo turimu. nededu vien ant nuprausto veido smile.gif prieš tai drėkinu. Maskuot man irgi nereikia daug, visad naudoju tik sulygint veido spalva pagyvint ji ir panašiai. Gal tept nemoku, kaip tepas sukamaisiai judesiai ar kaip net nežinau kaip paklausti tinkamai smile.gif)))

Na tiesiog mano odai ir poreikiams ji tiko, o jums ne...
Netepu sukamais juderiais, brūkšteliu per pudrą ir paskui per veidą braukiu, paskirstau, o sukt tai ten nėra ką biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Šilauogė* @ 2010 10 25, 18:17)
Jadzka, kaip mineraline pudra?  smile.gif

Patiko. Labai natūraliai dengia, neblogai maskuoja, žodžiu kol kas esu patenkinta. Žiūrėsiu kaip bus toliau smile.gif

Beje, gal kas gali palyginti mineralinės spalvas: Sand beige ir Natural beige? MAniškė sang beige, tai norėčiau dar geltonesnės...
Atsakyti
QUOTE(jadzka @ 2010 10 26, 10:04)
Beje, gal kas gali palyginti mineralinės spalvas: Sand beige ir Natural beige? MAniškė sang beige, tai norėčiau dar geltonesnės...

'Sand beige' geltonesne is siu dvieju - gyvai palygint negaliu, bet sprendziu is to, kad kiek su 'natural' turejau PF pudru, tai visos i ruzavuma.
Atsakyti
Isbandziau ir as vakar savo pirkinukus...
Sculpting trio isimylejau wub.gif
na, man labai patiko.. labai patiko, kad suteikia vientisa svytejima, ir nera pavieniu blizguciu thumbup.gif emiau Light Organics spalvyte, tai galetu ciut tamsesne but ax.gif bet pabijojau kad Tan Organics jau per tamsi bus g.gif
user posted image
tusas man irgi patiko..
visa diena puikausiai laikes, niekas nenutrupejo, tai man itiko thumbup.gif
man jis panasus siek tiek i maxfactor masterpiece, tai kadangi megstu ir ana, si pirkini irgi uzskaitau thumbup.gif

Sios linijos kosmetika pirkau pirma karta, bet uzsikabinau, ir tikrai pirksiu daugiau produktu pabandymui 4u.gif
Atsakyti