Įkraunama...
Įkraunama...

Physicians formula

QUOTE(Balalaika. @ 2010 10 17, 17:43)
tai naudosi vien tik ant kremo? ar ant kitos pudros?

Kolkas vien ant kremo neteko isbandyti. Naudoju arba ant mineralines (EM ar LL) arba ant skystos pudros.
Papildyta:
QUOTE(SaiMita @ 2010 10 17, 20:19)
Tai nėra kaip žėrutis? Nes aš irgi laukiu, ir pirkdama tikėjaus, kad suteiks gyvumo veidui, sveiko švytėjimo, bet neblizgės  doh.gif Na, tikiuos nenusivilsiu  4u.gif

Vientisas svytejimas thumbup.gif
Atsakyti
ir aš pasiėmiau savo užsakytus produktus, tai visų pirma nustebau neradusi to ale subtilaus kvapo, aš visai nieko neužuodžiu, gal net popieriu labiausiai nes popierinėse dėžutėse, tai labai maloniai nustebino nes to buvau išsigandusi smile.gif.
Pirma pabandžiau sculpting trio (light), švytėjimo tikrai yra bet atrodo visai patiko, pasidengė tolygiai. Prireiks dar poros dienu kad labiau galėčiau įvertinti kaip jie man ax.gif
Atsakyti
QUOTE(vienintelė @ 2010 10 23, 14:07)
ir aš pasiėmiau savo užsakytus produktus, tai visų pirma nustebau neradusi to ale subtilaus kvapo, aš visai nieko neužuodžiu, gal net popieriu labiausiai nes popierinėse dėžutėse, tai labai maloniai nustebino nes to buvau išsigandusi smile.gif.
Pirma pabandžiau sculpting trio (light), švytėjimo tikrai yra bet atrodo visai patiko, pasidengė tolygiai. Prireiks dar poros dienu kad labiau galėčiau įvertinti kaip jie man ax.gif

Man produktai popierinėse irgi neturi kvapo...Bet va tie plastmasiniuose indeliuose doh.gif Greičiausiai, kad tai ne produkto, o pakuotės kvapas, kuris vėliau įsigeria jau visur...
Atsakyti
jau beveik pora val su trio, tai patinka vaizdas,susigulėjo viskas ant veido ir labai gražiai atrodo. Perbraukus veida jaučiasi švelnutėlis, po kol kas geras įspūdis blush2.gif , labai knieti išbandyt kitus
Atsakyti
QUOTE(vienintelė @ 2010 10 23, 14:58)
jau beveik pora val su trio, tai patinka vaizdas,susigulėjo viskas ant veido ir labai gražiai atrodo. Perbraukus veida jaučiasi švelnutėlis, po kol kas geras įspūdis blush2.gif , labai knieti išbandyt kitus

O aš gal kažkur praleidau info...O ką dar gavot?
Atsakyti
QUOTE(smaggiuke @ 2010 10 23, 15:20)
O aš gal kažkur praleidau info...O ką dar gavot?

isigijau šiuos
Bamboo Silk Face Powder
user posted image light

Natural Origin Pressed Powder
user posted image

Talc-Free Mineral Illuminating Powder
user posted image
Natural Origin Face Sculpting Trio
user posted image
vakar rašiau kad patinka, šiandien galvoju gal truputi per daug švytėjimo g.gif
Po keletos eksperimentu, oda vėl pasausėjo ir kartais sausi ploteliia matosi, nepatinka schmoll.gif tai bet dar pabandysiu susidraugauti.
Atsakyti
Aš prieš kelias dienas gavau kelis daiktus...

Žiauriai ilgu pavadinimu užvadinti - Shimmer Strips Custom Eye Enhancing Gel Cream Liners
user posted image
Vakar išbuvau beveik 20 valandų su ruduoju. Niekas nenubėgo, nenusitrynė ir pan. Gal šiek tiek pabluko, bet minimaliai. Spalva intensyvi, pats produktas minkštas, lengvai tepasi. Jau svajoju apie kitas splavas doh.gif

Antrasis pirkinys - Organic Wear %100 Natural Origin Mascara
user posted image

Padažo gana natūraliai. Taip pat didvyriškai laikėsi visą dieną. Kol kas visai patinka.
Atsakyti
Mano uzvakar gautas uzsakymas ax.gif
Shimmer Strips Custom Eye Enhancing Shadow & Liner, Eye Candy Collection
user posted image
Natural Origin Mascara
user posted image
Shimmer Strips Custom Blush & Highlighter
user posted image
Mineral Glow Pearls
user posted image

Labai patenkinta seseliais. Spalvos grazios ir pigmentuotos. Be pagrindo per visa diena nesubego i rauksleles. thumbup.gif Tusas kiekvienai dienai irgi fainas ir gan lengvai nusivalo. O vat su skaistalais reikia dirbti atsargiai, labai daug svytejimo, nes nemazai turi blizguciu, ypac apvali pudryte. rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vitulka: 01 vasario 2011 - 19:35
QUOTE(Snzk @ 2010 10 24, 13:23)
Mano uzvakar gautas uzsakymas  ax.gif
Shimmer Strips Custom Eye Enhancing Shadow & Liner, Eye Candy Collection
http://www.physician...ature/01149.jpg

Jau žalia spalva kokia gerulė wub.gif Bet jie blizgūs gana, ar ne?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vitulka: 01 vasario 2011 - 19:36
Taip jie blizgus, bet labai jau graziai atrodo makiazas wub.gif
Cia ju foto realybeje, gal spalvos tik siek tiek ryskesnes nes telefonu daryta nuotrauka ax.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(vienintelė @ 2010 10 24, 14:01)

O kaip si pudryte jums? Cia bronzatas ar ne? blush2.gif
Papildyta:
QUOTE(Snzk @ 2010 10 24, 15:39)
Taip jie blizgus, bet labai jau graziai atrodo makiazas  wub.gif

Labai fainus seseliai wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Sunreja @ 2010 10 24, 17:01)
O kaip si pudryte jums? Cia bronzatas ar ne?  blush2.gif

Čia pudra, turiu ją ir jau baigiu sunaudot... biggrin.gif
Labai patiko, nes puikiai pamaskuoja, o ir atrodo labai natūraliai, neapsunkina vaizdo ir nesausina odos, net jei teptuku pamakaluoju ant "pliko" veido, be jokių krempudrų ir makiažo pagrindų.... Likau patenkinta thumbup.gif
Pirkčiau dar kartą, bet vis bėda su manim - vis norisi kažką kitką išbandyt.... doh.gif
Atsakyti