QUOTE(NORIKA @ 2010 10 07, 15:19)
Na jei pieštukas toks, tai gal ir gali būt toks kibus...
Aš turiu irgi kažkokį maskuoklį pieštuko tipo, tik nepamenu kokio gamintojo, irgi toks nemalonus tepant, lyg išsausėjęs ar pasenęs būtų, patepus net odą traukia.... Bet nemanau kad buvo nešviežus, tiesiog gal jų visų konsistencija tokia?
Tiesiog gal dar kartą pabandyk panaudot ir matysi, o kvapas natūralios kosmetikos be parfumų ir būna toks, kad nekvepia jazminais ar rožėm, o kažkuo feeee...
nu jo, dėl kvapo aš ir nesitikiu jo kažkokio, bet kaip tos mineralinė ar presuota, nu neturi jokio kvapo, natūralus, nu bet man neblogas, o šitas kažko nežinau, nu bet gal dar dėl kvapo sakykim tebūnie, bet tas lipnumas. nu aš tik ant rankos bandžiau, daugiau nenusivalė niekaip su servetėle, pakišus po kranu tik su šveitikliu kūnui gerai nusivalė, tai tas man ir sukėlė įtarimą, kad kažkas ne to, tai kaip nuo veido aš tokį nutrinsiu?
esu turėjus pora kart iš rimmel maskuojamus, paprastus, ir vieną dar iš kažkur nepamenu,tai tepės taip normaliai švelniai,ir buvo viskas ok. nu pabndysiu kitą dieną pažiūrėsim
Papildyta:
ai
viskas ten gerai, dabar pažiūrėjau dar kartą nebelaukus nieko, pasirodo ten tas to pieštuko šonas ir viršus padengtas kažkuo blizgiu ir kibiu, tai man tas viršus toks buvo, kai pabraukiau, tai dėl to tas lipnumas ir pasiliko, o paskiau kai nulūžo tas galiukas, dabar pasiliko jau normaliai, ir tepa gerai, švelniai, nu kaip ir priklauso. palietus šoną to pieštuko,tai tas lipnumas yra, bet kai tepi tai tada jau nieko nelieka.
tai gerai kad dar neišmečiau... spalva ir ok.
tai bus sunaudota.