Įkraunama...
Įkraunama...

Physicians formula

QUOTE(NORIKA @ 2010 10 07, 14:48)
Kas čia per pieštukas, gal kokį paveiksliuką iš googlės būt galima mestelt?  4u.gif

itariu apie sita kalba eina 4u.gif
user posted image
jis kazkuriam rinkinely (ebay) kaip bonuselis prie sculpint trio pudrytes pridetas ax.gif
Atsakyti
jo toks, ar kuri nors turit?

pamiršau šiandien pabandyt, bet jaučiu kad aš ir nebandysiu, man kažko jis įtartinas.
rašiau pardavėjui, tai sako čia jau gamintojo atsakomybė, nes ta dėžutė taip kaip iš vieno su presuota, ne tai, kad pardavėjas ebay sugalvojo pridėt,tai pagal idėją turėtų būt vienodo "šviežumo" o gal dėl to ir dėta, kad kažkas ne to, nežinau doh.gif nes kvapas tai man įdomus toks, ir kas įdomiausia kad jis toks kibus nesuprantu, nemanau kad taip turi būt.
su pudra viskas ok, pabandžiau šiandien, gerai dengias kvapo nėr jokio nu žodžiu čia viskas ok;
Atsakyti
Na jei pieštukas toks, tai gal ir gali būt toks kibus...
Aš turiu irgi kažkokį maskuoklį pieštuko tipo, tik nepamenu kokio gamintojo, irgi toks nemalonus tepant, lyg išsausėjęs ar pasenęs būtų, patepus net odą traukia.... Bet nemanau kad buvo nešviežus, tiesiog gal jų visų konsistencija tokia? g.gif Tiesiog gal dar kartą pabandyk panaudot ir matysi, o kvapas natūralios kosmetikos be parfumų ir būna toks, kad nekvepia jazminais ar rožėm, o kažkuo feeee... biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(NORIKA @ 2010 10 07, 15:19)
Na jei pieštukas toks, tai gal ir gali būt toks kibus...
Aš turiu irgi kažkokį maskuoklį pieštuko tipo, tik nepamenu kokio gamintojo, irgi toks nemalonus tepant, lyg išsausėjęs ar pasenęs būtų, patepus net odą traukia.... Bet nemanau kad buvo nešviežus, tiesiog gal jų visų konsistencija tokia?  g.gif  Tiesiog gal dar kartą pabandyk panaudot ir matysi, o kvapas natūralios kosmetikos be parfumų ir būna toks, kad nekvepia jazminais ar rožėm, o kažkuo feeee...  biggrin.gif

nu jo, dėl kvapo aš ir nesitikiu jo kažkokio, bet kaip tos mineralinė ar presuota, nu neturi jokio kvapo, natūralus, nu bet man neblogas, o šitas kažko nežinau, nu bet gal dar dėl kvapo sakykim tebūnie, bet tas lipnumas. nu aš tik ant rankos bandžiau, daugiau nenusivalė niekaip su servetėle, pakišus po kranu tik su šveitikliu kūnui gerai nusivalė, tai tas man ir sukėlė įtarimą, kad kažkas ne to, tai kaip nuo veido aš tokį nutrinsiu?
esu turėjus pora kart iš rimmel maskuojamus, paprastus, ir vieną dar iš kažkur nepamenu,tai tepės taip normaliai švelniai,ir buvo viskas ok. nu pabndysiu kitą dieną pažiūrėsim g.gif
Papildyta:
ai doh.gif viskas ten gerai, dabar pažiūrėjau dar kartą nebelaukus nieko, pasirodo ten tas to pieštuko šonas ir viršus padengtas kažkuo blizgiu ir kibiu, tai man tas viršus toks buvo, kai pabraukiau, tai dėl to tas lipnumas ir pasiliko, o paskiau kai nulūžo tas galiukas, dabar pasiliko jau normaliai, ir tepa gerai, švelniai, nu kaip ir priklauso. palietus šoną to pieštuko,tai tas lipnumas yra, bet kai tepi tai tada jau nieko nelieka. karsta.gif tai gerai kad dar neišmečiau... spalva ir ok.
tai bus sunaudota.
Atsakyti
Mineral Wear Mineral Loose Powder
http://www.ulta.com/...0066#sku2125417

Talc-Free Mineral Illuminating Powder
http://www.ulta.com/.....0028 cat80102

sakykit, merginos, kuo sitos pudrytes skiriasi? blush2.gif
Labai noriu matines mineralines pudrytes, kad pamaskuotu, na, kad butu kazkas panasaus i Bare Minerals ax.gif
Atsakyti
O ka pasakytumet apie kremine pudra?
Atsakyti
QUOTE(Ciquita @ 2010 10 15, 10:32)
sakykit, merginos, kuo sitos pudrytes skiriasi?  blush2.gif

Antroji naujesnio leidimo ir ji is dvieju daliu - du skirtingi atspalviai yra abiejose pusese, tai galit tik kazkuria is spalvu naudot arba abi maisyt.
Atsakyti
Vakar gavau is isbandziau sculpting trio (light),tai patiko,graziai veidukui spindesio suteikia,nera pavieniu blizgiu daleliu. Tepiau EM long handled kabuki,tai nelabai tiko,norisi ne tokio standaus,kad maziau pudros pakabintu smile.gif O ta blizgioji (highlight) dalis,tai tikrai gan blizgi,bet visumoj,tai geras rezultatas,kai per visas spalvas pamakaluoju smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Maserati @ 2010 10 17, 11:06)
Vakar gavau is isbandziau sculpting trio (light),tai patiko,graziai veidukui  spindesio suteikia,nera pavieniu blizgiu daleliu. Tepiau EM long handled kabuki,tai nelabai tiko,norisi ne tokio standaus,kad maziau pudros pakabintu smile.gif O ta blizgioji (highlight) dalis,tai tikrai gan blizgi,bet visumoj,tai geras rezultatas,kai per visas spalvas pamakaluoju smile.gif

Man tai trio gražiausiai pasidengia su Ecotools blush brush. Ir produkto paima tiek kiek reikia ir padengia gražiai ir dydis kaip tik. Nors ir ne pagal paskirtį...
Atsakyti
QUOTE(Maserati @ 2010 10 17, 12:06)
Vakar gavau is isbandziau sculpting trio (light),tai patiko,graziai veidukui  spindesio suteikia,nera pavieniu blizgiu daleliu. Tepiau EM long handled kabuki,tai nelabai tiko,norisi ne tokio standaus,kad maziau pudros pakabintu smile.gif O ta blizgioji (highlight) dalis,tai tikrai gan blizgi,bet visumoj,tai geras rezultatas,kai per visas spalvas pamakaluoju smile.gif

tai naudosi vien tik ant kremo? ar ant kitos pudros?
Atsakyti
QUOTE(Maserati @ 2010 10 17, 12:06)

Tai nėra kaip žėrutis? Nes aš irgi laukiu, ir pirkdama tikėjaus, kad suteiks gyvumo veidui, sveiko švytėjimo, bet neblizgės doh.gif Na, tikiuos nenusivilsiu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(SaiMita @ 2010 10 17, 20:19)
Tai nėra kaip žėrutis? Nes aš irgi laukiu, ir pirkdama tikėjaus, kad suteiks gyvumo veidui, sveiko švytėjimo, bet neblizgės  doh.gif Na, tikiuos nenusivilsiu  4u.gif

Tikrai neblizga smile.gif Aš blizgalų nemėgstu, tai būčiau pastebėjusi, jei per daug būtų smile.gif
Atsakyti