Įkraunama...
Įkraunama...

Physicians formula

QUOTE(shopingas @ 2010 09 29, 15:48)
Esu turejus, bet nepamenu jau kas neitiko man jame. Lyg ir nelabai lygiai dengesi ir blizguciu turejo g.gif Nebepasakysiu tiksliai, bet man 'Bamboo' serijos bronzatas labiau patiko, nes jis toks matinis (na duoda svytejimo veidukui, bet neblizga).

Kuri ta Bamboo serija? 4u.gif

Gal apie si kalbat? g.gif

Natural Origin Bronzer
http://www.ulta.com/...goryId=cat80030
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vitulka: 01 vasario 2011 - 19:22
QUOTE(shopingas @ 2010 09 29, 15:08)
Man tusas nepatiko  schmoll.gif Nebepamenu jau kas negerai, bet lyg ir slapokas buvo (kadangi atsikraciau po keliu dienu, tai nezinau kaip paskui butu buve, ar butu sutirstejes), lipino ir nelabai graziai padazydavo, lyg ir kudokai.... Ir laaabai lengvai nusivalydavo, jei nemaisau.

Turiu ir aš tą žalią tušą, nėra superinis, bet kasdien tinka. Man jis gerai iššukuoja blakstienas, pareiečia, bet nedrebia tokios košės (ko man ir trūksta), toks drėgnokas, rodos brūžini brūžini, o nieks nekimba, bet blakstienos taip natūraliai padažytos atrodo...
Nusivalo laaaabai lengvai, gerai ir greitai, bet ne duok die papult į lietų ar užašarot - iškart bėga.... 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Snzk @ 2010 09 29, 12:17)
Mergaites, kas naudoja tokius seselius? Shimmer Strips Custom Eye Enhancing Shadow & Liner  http://www.ulta.com/...0003#sku2201784 Noreciau atsiliepimu  ax.gif

Mačiau kažkada atsiliepimą per youtube apie juos. Tai gana vidutiniškai buvo vertinami.
Papildyta:
QUOTE(NORIKA @ 2010 09 29, 13:38)
Vakar ir aš užsisakiau prespudrą, tokia a la žvynelių imitacijos ir matinius šėšėlius 4 spalvų dėžutę  4u.gif  Žiūrėsim kas gausis  biggrin.gif

Turiu juos, nors ten spalvos šiek tiek gali skirtis, bet esmė turbūt visų panaši. Labai neblogi. Su pagrindu laikosi beveik visą dieną ir spalvos pakankamai pigmentuotos, gerai skirstosi. Manau, geras pirkinys thumbup.gif Tik pakuotė biški pigiai atrodo...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vitulka: 01 vasario 2011 - 19:22
QUOTE(SaiMita @ 2010 09 29, 15:35)
na, kad lengvai nusivalo, tas ner blogai man  biggrin.gif
o as pasiskaiciau, kad tikrai neblogi atsiliepimai  g.gif
na, kiekvienam pagal poreikius..ziuresim, gal man visai tiks ir patiks  mirksiukas.gif

Aš prisiklausiau labai gerų atsiliepimų apie šį tušą, irgi esu užsisakius smile.gif Kaina palyginus labai nedidelė kaip tušo. Žodžiu, bus matyti - aišku, kad kiekvienam skirtingai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(smaggiuke @ 2010 09 29, 21:12)
Turiu juos, nors ten spalvos šiek tiek gali skirtis, bet esmė turbūt visų panaši. Labai neblogi. Su pagrindu laikosi beveik visą dieną ir spalvos pakankamai pigmentuotos, gerai skirstosi. Manau, geras pirkinys  thumbup.gif Tik pakuotė biški pigiai atrodo...

Tai pigūs ir yra lotuliukas.gif Šiaip stebuklo iš tų šėšėlių nesitikiu, man tik reikia, kad būtų kuo natūralesnės spalvos, nes tokių ryškokų turiu, o kartais užeina isterija dienos metu šėšėlintis. Turiu porą tokių neutralių spalvų, bet kiek galima su tais pačiais biggrin.gif Užsinorėjau kažko kitko ir pasinaudojus proga pasijamiau tuos PF šėšėlius biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Sunreja @ 2010 09 29, 19:35)
Kuri ta Bamboo serija?  4u.gif

Gal apie si kalbat?  g.gif

http://www.ulta.com/...goryId=cat80030

Ne, ne tas. Va sitas (taip ir vadinasi 'bamboo'): BAMBOO_WEAR
Atsakyti
sveikos merginos nu dabar tai susinervinau verysad.gif uzsisakiau ta pudryte sculpting trio is ultos ir pasiiemiau fair bijodama kad light bus per tamsi o cia ziuriu pasiskaitinejus dauguma jusu emet light galbut kas galite patarti ar uzsisakyti dar ir ta light nes dabar painiojuosi is everyday minerals as naudoju medium beige
Atsakyti
QUOTE(Tukiuke @ 2010 10 05, 11:00)
sveikos merginos nu dabar tai susinervinau verysad.gif  uzsisakiau ta pudryte sculpting trio is ultos ir pasiiemiau fair bijodama kad light bus per tamsi o cia ziuriu pasiskaitinejus dauguma jusu emet light galbut kas galite patarti ar uzsisakyti dar ir ta light  nes dabar painiojuosi is everyday minerals as naudoju medium beige

Manau, bus per šviesi. Aš Iš EM naudoju fair spalvą...ir man PF light pats tas.

P.S. Galit siųstis iš ebay.com, ten yra visokių atspalvių. Ir į LT dauguma pardavėjų siunčia, kiek žiūrinėjau.
Atsakyti
QUOTE(Tukiuke @ 2010 10 05, 12:00)
sveikos merginos nu dabar tai susinervinau verysad.gif  uzsisakiau ta pudryte sculpting trio is ultos ir pasiiemiau fair bijodama kad light bus per tamsi o cia ziuriu pasiskaitinejus dauguma jusu emet light galbut kas galite patarti ar uzsisakyti dar ir ta light  nes dabar painiojuosi is everyday minerals as naudoju medium beige

Na tai juk pagal savo odos atspalvi reiketu rinktis, bet 'Fair' tinkama visiskoms baltaodems (ne sviesiaodems). Ir dar, si spalva berods 'translucent' yra, t.y. perregima, maskavimo ir stipraus padengimo neduos. Tai gal kartais ir tiktu, kazkiek prisiderintu prie odos..... g.gif

QUOTE(wsin @ 2010 10 05, 12:45)
menesi neislauksiu, kazkur skaiciau per 10d gavo...

Manau cia atvejis kai pacios uzsisakineja kazkur. Nes su tarpininkem, tai yra taip, kad vistiek surenka uzsakyma, uzsako, kol iki ju JAV atkeliauja (siuntinukas cia vietoj gali keliaut apie savaite nuo uzsakymo dienos), tada paskaiciavimai ir pinigeliu gavimas is pirkeju, pakavimas, siuntimas i LT. Tai kai susideda, tai ir buna ne maziau 2 savaites.
Atsakyti
Uzsisakiau bronzanta is ebay uz 37lt, atkeliaus mazdaug per 10 dienu smile.gif
gaila pries tai nepasidomejau kuom skiriasi natural nuo medium, pasiemiau medium, vis vien nemanau, kad bus tamsiau nei EZ smile.gif

O ka galit pasakyti apie kremine pudra? kas bandet?
Atsakyti
nu v, šiandien man parkeliavo ta presuota pudra, ir tas pieštukas, kaip bonus.
tai pudra tai labai patiko, spalva gera (nors kaip įdomiai, irgi ėmiau tokią pat kaip ir tos birios, beige, bet šita tai daug tamsesnė, bet va tokia tai man idealiai, tai su ana pasipudruosiu ir dar šitos biški ant viršaus, tai bus labai gerai.

bet va tas pieštukas tai nežinau... g.gif arba jis čia koks pasibaigiančiu galiojimu buvo dėl to kartu su dėžute kaip bonus ar ką,nežinau, bet jis toks kibus, gerai nesidengia, nesuprantu kas ten buvo, ir dar galiausiai bespausdama ir skubėdama galiuką nulaužiau. nu reiks rytoj apžiūrėt ir pabandyt kas jis ten per vienas.
bet kiek aš esu turėjus tokio tipo, tai lengvai tepas,malonūs, bet šitas mano kol kas neatrodė toks, tai gal ten koks kažkoks nevykęs buvo,
ieškojau galiojimo datos bet ant dėžutės neradau nei ant pudros nei to g.gif ar nebūna čia tų datų g.gif
Atsakyti
Kas čia per pieštukas, gal kokį paveiksliuką iš googlės būt galima mestelt? 4u.gif
Atsakyti