Įkraunama...
Įkraunama...

Physicians formula

light imk. Pas kurią konkrečiai užsisakote?
Atsakyti
matau ir NORIKA ir Snzk naudoja presuota pudryte as ja siandien isigijau ir jau noriu parduoti. tepiau sepeteliu ant skystos... nepatinka man tas svytejimas nors tu ka. mergaites patarkit kaip prisijaukinti taip jos norejau o dabar gaila ziureti kaip neturiu kur det.kalbu apie Pshysicians formula presuota pudryte kur su 3 sviesesniais lapeliukais. jau ir paverkti norisi verysad.gif
Atsakyti
tai kad rašė merginos, kad ji matinė g.gif sculpting trio švytinti.
Atsakyti
QUOTE(rentabili @ 2010 09 28, 21:14)
matau ir NORIKA ir Snzk naudoja presuota pudryte as ja siandien isigijau ir jau noriu parduoti. tepiau sepeteliu ant skystos... nepatinka man tas svytejimas nors tu ka. mergaites patarkit kaip prisijaukinti taip jos norejau o dabar gaila ziureti kaip  neturiu kur det.kalbu apie Pshysicians formula presuota pudryte kur su 3 sviesesniais lapeliukais.  jau ir paverkti norisi verysad.gif

Labuka! O butinai tau tepti ant skystos? As naudoju paprastai ir tikrai veidas taip nesvyti kad neimanoma butu ziureti. Be to si pudryte turi nuostabu efekta, jos visiskai nesimato dienos sviesoje smile.gif as dazausi prie veidrodzio su lempa tai iskart matau visus trukumus. Ant virsaus as naudoju dar highliteri is 3-ju spalvyciu tai man dar labiau jis duoda matini efekta. Zodziu, nesinervuok ir isbandyk visais budais ja prijaukint smile.gif

Mergaites, ziuriu ULToj kokios superines nuolaidos thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Balalaika. @ 2010 09 28, 22:24)
tai kad rašė merginos, kad ji matinė  g.gif  sculpting trio švytinti.

Bet laaabai jau nežymiai švytinti smile.gif Nelabai ir pastebėčiau smile.gif
Atsakyti
pas mane veidrodis su 8 lempom kad ji kur velnias. eisiu rytoj pasidazysiu miegajam ir skystos nedesiu.nes kaip kokia floresuojanti karve atrodau g.gif
Atsakyti
QUOTE(TekilaSunrise @ 2010 09 28, 21:33)
Bet laaabai jau nežymiai švytinti smile.gif Nelabai ir pastebėčiau smile.gif

drinks_cheers.gif Sakau tik prie lempos galima pastebeti kad svyti trupuciuka ir tai ant veido. Gal problema skystoj pudrytej? g.gif smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Snzk: 28 rugsėjo 2010 - 21:40
kad jūs apie skirtingas pudras rašot. Tekila rašo apie sculpting. O rentabili kai supratau apie paprastą pressed powder, su trim lapukais. Tai ką, jos vienodą efektą duoda?
Atsakyti
QUOTE(Snzk @ 2010 09 28, 22:38)
drinks_cheers.gif  Sakau tik prie lempos galima pastebeti kad svyti trupuciuka ir tai ant veido. Gal problema skystoj pudrytej?  g.gif  smile.gif

Man i a.z. rase ta mamyte del pudros, tai as dar cia paantrinsiu. Man irgi atrodo problema kreminej. Kiek bebutu veidrodziu sviesos ir tt,nu ne pro kur man paprasta (ta su 3 lapeliais) nera blizgi, ji isvis svytejimo neduoda, nes neturi blizgios dlaies (nesuprantu is kur tada matomas tas blizgumas joje). 'Face sculpting trio' duoda svytejima, galima su ja matyt ant veido pavieniu blziguciu labai pasistengus, bet normaliai pasidazius tikrai nera blizgutis.

Dar papildysiu, kad PF tikrai nepadirbinejama (ne tokia firma ir ne ta kainu kategorija). ax.gif Ir per a.z. nelabai supratau cia man pasiulymas buvo nesinervuot ar pati sau taike ir kam ta pudros spalva didelem raidem rasyta..... g.gif Nu ai, vistiek esme ta, kad sita pudra nera blizgi, o jei iziurimi blizgesiai joje (kaip suprantu tokie, kad del ju negalima naudot pudros ir tai tragedija), tai problema arba kreminej pudroj, arba galvoje.... blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo shopingas: 28 rugsėjo 2010 - 21:48
QUOTE(Balalaika. @ 2010 09 28, 22:41)
kad jūs apie skirtingas pudras rašot. Tekila rašo apie sculpting. O rentabili kai supratau apie paprastą pressed powder, su trim lapukais. Tai ką, jos vienodą efektą duoda?

Balalaika jus teisi as apie ja paprasta presuota su trim lapukais spalva 2138 creamy beige irji man toselapukuose kur yra sviesesni turi ta svytejima bigsmile.gif jau turbut eisiu is proto. tai turi ji svytejima ar mano akys kreivos
Atsakyti
QUOTE(Balalaika. @ 2010 09 28, 21:41)

Nu kad tikrai nevienoda schmoll.gif sculpting labiau svytinti ir tai del pacios pirmos juosteles, o paprasta matine irgi ant veiduko turi nedaug svytejimo, bet tai priklauso nuo odos tipo. Jeigu odyte sausa, tai ir visai nesimato to svytejimo. Nors ziurint i ja dezuteje atrodo kad visiskai matine. Man labai si pudryte patinka. wub.gif
Atsakyti
velnias mano diedas dar nemiega o tai eisiu dabar dazytis i pirma auksta bo gi sakys visai sudarnavojai naktim terliotis pradejai turbut kentesiu iki ryto nes jis tai oi kaip klasta jaucia,nezino kad dar viena pudryte nupirkau nes verke ant peties kad siandien nepirko national geografics tipo taupe
Atsakyti