Įkraunama...
Įkraunama...

Physicians formula

QUOTE(<aries> @ 2010 02 25, 12:17)
noreciau daugiau atsiliepimu, kas naudojote Face sculpting trio. ir butent, koki atspalvi, kokia jusu odele, ir koks efektas.

aciukas is anksto  drinks_cheers.gif

Galiu plačiau parašyti 4u.gif Mano pudrytės spalva light, o oda - medium beige. Deja, pirkdama internetu nenutaikiau spalvos ir nusipirkau per šviesią blush2.gif Tad dabar naudoju tik highlighter dalį. Aš jį pakabinu su platesniu šešėlių šepetėliu ir tepu virš skruostikaulių, virš viršutinės lūpos. Duoda gražų, natūralų švytėjimą, labiau tinkantį dienai (vakarui norėtųsi ko nors ryškesnio). Tas švytėjimas yra tolygus, vientisas. Man asmeniškai labai patinka smile.gif
Gaila, kad nenutaikiau spalvos doh.gif
Atsakyti
Shoppingas, o ta pudra presuota dengiasi kaip ir foundation? Ar čia šiaip paprasta pudra užbaigimui makiažo
Atsakyti
QUOTE(Puikiausioji @ 2010 02 25, 12:52)
Shoppingas, o ta pudra presuota dengiasi kaip ir foundation? Ar čia šiaip paprasta pudra užbaigimui makiažo

Kaip foundation. As tik presuota arba biria naudoju, tai man viskas eina kaip foundation biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(shopingas @ 2010 02 26, 02:21)
Kaip foundation. As tik presuota arba biria naudoju, tai man viskas eina kaip foundation  biggrin.gif

nu takim kokios nivea presuotos paprastos pudros tai neužtepsi kaip foundation, visai kitaip tepasi, visai kitaip atrodo. Aš turiu omeny ar ji tokia kaip ir bare mneras, everyday minerals, ir kt foundation
Atsakyti
QUOTE(Puikiausioji @ 2010 02 26, 14:59)
nu takim kokios nivea presuotos paprastos pudros tai neužtepsi kaip foundation, visai kitaip tepasi, visai kitaip atrodo. Aš turiu omeny ar ji tokia kaip ir bare mneras, everyday minerals, ir kt foundation

Na Nivea nebandzius, tai turbut nezinau ka turima omeny. O PF as kuo puikiausiai naudoju taip kaip visokias birias mineralines (su EM lygint negaliu, nes ji negraziai ant veiduko man dengesi) - pasidengia puikiai, susilygina su odyte, nesimato, kad tepta. Turint omeny, kad PF pas mane apie 10vnt yra, tai tikrai puiki... ax.gif
Atsakyti
Gal kuri labiau nusimanot apie sudetis? blush2.gif Ar tikrai cia jau nera jokiu blogiuku? g.gif Organic wear™ 100% Natural Origin Bronzer
http://www.physician...duct/02158.html ir sitoje Organic wear® 100% Natural Origin Liquid Foundation SPF 15 http://www.physician...duct/01084.html
Busiu labai dekinga, jei pakomentuosit 4u.gif biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vitulka: 01 vasario 2011 - 12:49
QUOTE(shopingas @ 2010 02 26, 15:39)
Na Nivea nebandzius, tai turbut nezinau ka turima omeny. O PF as kuo puikiausiai naudoju taip kaip visokias birias  mineralines (su EM lygint negaliu, nes ji negraziai ant veiduko man dengesi) - pasidengia puikiai, susilygina su odyte, nesimato, kad tepta. Turint omeny, kad PF pas mane apie 10vnt yra, tai tikrai puiki...  ax.gif

na, bet ka jus visom 10 pudryciu darot ? smile.gif ar turit minty, skirtingo pobudzio pudras, ar cia atspalviai tik skiriasi ar kaip? o poru jums nekemsa? odos nesausina?

man tai atradimas yra Pur Minerals presuota mineraline pudra, irgi jau ne pirma naudojuosi ( tik jos sunkiaus nusipirkti, nes mazai kas siuncia i LT). tai ji kaip makiazo pagrindas, ir maskuoklis, nereikia jau nieko ant virsaus..turiu medium blush, puiki man spalvyte.. drinks_cheers.gif

gal galit pasidalinti PF kolekcija, kokia foto imesti prie progos - butu idomu..
o dar jei su komentarais.. wub.gif

o va tushas tai irgi sudomino, gal kas daugiau bandete? ar tikrai jis duoda gera efekta kukliu blakstienu savininkems? nebyra, netepa? ar greit nesudziuna?
4u.gif
Atsakyti
QUOTE(shopingas @ 2010 02 26, 15:39)
Na Nivea nebandzius, tai turbut nezinau ka turima omeny. O PF as kuo puikiausiai naudoju taip kaip visokias birias  mineralines (su EM lygint negaliu, nes ji negraziai ant veiduko man dengesi) - pasidengia puikiai, susilygina su odyte, nesimato, kad tepta. Turint omeny, kad PF pas mane apie 10vnt yra, tai tikrai puiki...  ax.gif

nesusikalbam doh.gif nivea aš ir nebanžius, čia kaip pvz daviau. Na bet kokia paprasta presuota pudra man tikrai neatstoja mineral foundation..Įdomu kaip ta PF, bet matyt ko pats neišbandysi, to nežinosi
Atsakyti
QUOTE(Kristyte @ 2010 02 26, 16:41)
Gal kuri labiau nusimanot apie sudetis?  blush2.gif  Ar tikrai cia jau nera jokiu blogiuku?  g.gif http://www.physician...duct/02158.html ir sitoje  http://www.physician...duct/01084.html
Busiu labai dekinga, jei pakomentuosit  4u.gif  biggrin.gif

Abieju sudetys geros. Ten, kur 'Organic wear' serija, tai viskas su jom gerai, o kur kitos kolekcijos, tai yra ir blogiuku, bet dazniausiai jau taip sudeties gale...

QUOTE(<aries> @ 2010 02 26, 17:38)
na, bet ka jus visom 10 pudryciu darot ? smile.gif ar turit minty, skirtingo pobudzio pudras, ar cia atspalviai tik skiriasi ar kaip? o poru jums nekemsa? odos nesausina?

man tai atradimas yra Pur Minerals presuota mineraline pudra, irgi jau ne pirma naudojuosi ( tik jos sunkiaus nusipirkti, nes mazai kas siuncia i LT). tai ji kaip makiazo pagrindas, ir maskuoklis, nereikia jau nieko ant virsaus..turiu medium blush, puiki man spalvyte..  drinks_cheers.gif

gal galit pasidalinti PF kolekcija, kokia foto imesti prie progos - butu idomu..
o dar jei su komentarais.. wub.gif

Oi ne, ne 10 atskiru pudru, o tos pacios pudros 10vnt - buvo akcija kuri laika, kad kai kuriom kai kuriu firmu prekem ar atspalviam buvo 75% nuolaida, tai prigriebiau sios pudros daugiau, nes man ji labai labai thumbup.gif Del svytejimo man labiau patinka 'face sculpting trio', bet jai akcijos nebuvo, tai kolkas gerai ir si.

Pur Minerals pora priemoniu labai noriu pabandyt jau kuris laikas, bet kazkaip neprisiruosiu,,,,,

Esu neseniai sioje temoje ikelus nuorodas ir aprasymus ka turiu ir kaip patinka. ax.gif

QUOTE(Puikiausioji @ 2010 02 26, 18:05)
nesusikalbam doh.gif  nivea aš ir nebanžius, čia kaip pvz daviau. Na bet kokia paprasta presuota pudra man tikrai neatstoja mineral foundation..Įdomu kaip ta PF, bet matyt ko pats neišbandysi, to nežinosi

Kaip sakiau, man ji kaip ir visos man patikusios ir tikusios mineralines dengiasi taip pat gerai, taip pat nesimato ant odos ir t.t. Manau cia taip yra del sudeties - tiek mineraline, tiek si yra naturali, be jokiu blogieciu, tai is esmes tas pats daugeliu atveju sudeta i jas.

Nors man mineralines buvo ir labai nepatikusios, kuri nesilaikydavo ant veiduko, matydavosi, negraziai dengdavosi ir pan (pvz L'oreal, TBS, EM, MAC, Guerlain mineralinis bronzatas).
Atsakyti
QUOTE(shopingas @ 2010 02 26, 20:49)
Abieju sudetys geros. Ten, kur 'Organic wear' serija, tai viskas su jom gerai, o kur kitos kolekcijos, tai yra ir blogiuku, bet dazniausiai jau taip sudeties gale...
Oi ne, ne 10 atskiru pudru, o tos pacios pudros 10vnt - buvo akcija kuri laika, kad kai kuriom kai kuriu firmu prekem ar atspalviam buvo 75% nuolaida, tai prigriebiau sios pudros daugiau, nes man ji labai labai  thumbup.gif Del svytejimo man labiau patinka 'face sculpting trio', bet jai akcijos nebuvo, tai kolkas gerai ir si.

Pur Minerals pora priemoniu labai noriu pabandyt jau kuris laikas, bet kazkaip neprisiruosiu,,,,,

Esu neseniai sioje temoje ikelus nuorodas ir aprasymus ka turiu ir kaip patinka.  ax.gif

Kaip sakiau, man ji kaip ir visos man patikusios ir tikusios mineralines dengiasi taip pat gerai, taip pat nesimato ant odos ir t.t. Manau cia taip yra del sudeties - tiek mineraline, tiek si yra naturali, be jokiu blogieciu, tai is esmes tas pats daugeliu atveju sudeta i jas.

Nors man mineralines buvo ir labai nepatikusios, kuri nesilaikydavo ant veiduko, matydavosi, negraziai dengdavosi ir pan (pvz L'oreal, TBS, EM, MAC, Guerlain mineralinis bronzatas).

sakykit,

o jei neziuret i kaina ir gamintoja( t.y. brand'a), tai kuri rinktumetes dior nude glow, ar si scultping trio, jei zinoma imanoma palyginti.. 4u.gif
Atsakyti
beje, gal kas bandet si valikli?
Organic wear® 100% Natural Origin Facial Makeup Remover Lotion
user posted image
ar kazka daugiau is sios linijos?
user posted image

man idomi pati pakuote, foto atrodo taip, tarsi buteliukai metaliniai..kazin, ar jie tokie ir yra, ar tai dazyta plastmase, ar stiklas blush2.gif g.gif wub.gif

ir kaip nuvalo akytes, ir veiduka..jei kas naudojot, lauksiu atsiliepimu.. 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vitulka: 01 vasario 2011 - 12:51
QUOTE(<aries> @ 2010 02 28, 15:27)
sakykit,
o jei neziuret i kaina ir gamintoja( t.y. brand'a), tai kuri rinktumetes dior nude glow, ar si scultping trio, jei zinoma imanoma palyginti.. 4u.gif

Nepriklausomai nuo to, ar zinociau sudeti, ar ne, rinkciausi Physician's Formula. Na ir dabar pasakysiu kodel: spalvos man PF labiau patinka (na pasiemus per tamsia nebus didelio skirtumo, na kazkiek per tamsiai, nenaturalia atrodys, bet nebus kazko tokio, o Dior sekanti po sviesiausios spalva man baltaodei veiduka padaro rausva ir tamsoka, tai jau su tokiu jokiu budu neimanoma iseit butu), man jis toks pat geras kaip Dior (+gera PF sudetis), tik kietesnis kazkiek, bet problemu del to tikrai neturiu (tiesiog Dior maloniau ant sepetelio paimt, minksta pudryte, bet ant veido tepant skirtumo nejauciu).
Atsakyti