QUOTE(Kristyte @ 2010 02 26, 16:41)
Gal kuri labiau nusimanot apie sudetis?
Ar tikrai cia jau nera jokiu blogiuku?
http://www.physician...duct/02158.html ir sitoje
http://www.physician...duct/01084.html
Busiu labai dekinga, jei pakomentuosit
Abieju sudetys geros. Ten, kur 'Organic wear' serija, tai viskas su jom gerai, o kur kitos kolekcijos, tai yra ir blogiuku, bet dazniausiai jau taip sudeties gale...
QUOTE(<aries> @ 2010 02 26, 17:38)
na, bet ka jus visom 10 pudryciu darot ?
ar turit minty, skirtingo pobudzio pudras, ar cia atspalviai tik skiriasi ar kaip? o poru jums nekemsa? odos nesausina?
man tai atradimas yra Pur Minerals presuota mineraline pudra, irgi jau ne pirma naudojuosi ( tik jos sunkiaus nusipirkti, nes mazai kas siuncia i LT). tai ji kaip makiazo pagrindas, ir maskuoklis, nereikia jau nieko ant virsaus..turiu medium blush, puiki man spalvyte..
gal galit pasidalinti PF kolekcija, kokia foto imesti prie progos - butu idomu..
o dar jei su komentarais..
Oi ne, ne 10 atskiru pudru, o tos pacios pudros 10vnt - buvo akcija kuri laika, kad kai kuriom kai kuriu firmu prekem ar atspalviam buvo 75% nuolaida, tai prigriebiau sios pudros daugiau, nes man ji labai labai
Del svytejimo man labiau patinka 'face sculpting trio', bet jai akcijos nebuvo, tai kolkas gerai ir si.
Pur Minerals pora priemoniu labai noriu pabandyt jau kuris laikas, bet kazkaip neprisiruosiu,,,,,
Esu neseniai sioje temoje ikelus nuorodas ir aprasymus ka turiu ir kaip patinka.
QUOTE(Puikiausioji @ 2010 02 26, 18:05)
nesusikalbam
nivea aš ir nebanžius, čia kaip pvz daviau. Na bet kokia paprasta presuota pudra man tikrai neatstoja mineral foundation..Įdomu kaip ta PF, bet matyt ko pats neišbandysi, to nežinosi
Kaip sakiau, man ji kaip ir visos man patikusios ir tikusios mineralines dengiasi taip pat gerai, taip pat nesimato ant odos ir t.t. Manau cia taip yra del sudeties - tiek mineraline, tiek si yra naturali, be jokiu blogieciu, tai is esmes tas pats daugeliu atveju sudeta i jas.
Nors man mineralines buvo ir labai nepatikusios, kuri nesilaikydavo ant veiduko, matydavosi, negraziai dengdavosi ir pan (pvz L'oreal, TBS, EM, MAC, Guerlain mineralinis bronzatas).