Įkraunama...
Įkraunama...

Physicians formula

Man tai plastmasinio indelio kvapas buvo lengvai nepakenčiamas. Bet įtariu, kad čia pats indelis, o ne produktas...
O kompaktinių pudrų (kurios popierinėse pakuotėse) kvapo neužuodžiu...gal vos vos, bet reikia jau labai stengtis.
Aij, dar kremas su atspalviu turi kvapą, bet nelabai įkyrų ir greit išnykstantį.
Atsakyti
nezinau, kas cia man per jautrumas toks, bet man smirda ir plastmasinej dezetej, ir popierinej, vienodu intensyvumu ax.gif
Atsakyti
popierinėj tai tikrai smirdi, taip uostant gal dar ir nieko, bet tepant ant veido tai kvapas suaštrėja. O šiaip labai patiko man kaip ji pasidengė. (sculpting trio) Dabar gailiuosi, kad iš shopingo nenusipirkau dviejų doh.gif Tik tas talkas man kažkaip ramybės neduoda.
Atsakyti
QUOTE(Puikiausioji @ 2010 09 25, 19:59)
popierinėj tai tikrai smirdi, taip uostant gal dar ir nieko, bet tepant ant veido tai kvapas suaštrėja. O šiaip labai patiko man kaip ji pasidengė. (sculpting trio) Dabar gailiuosi, kad iš shopingo nenusipirkau dviejų  doh.gif  Tik tas talkas man kažkaip ramybės neduoda.

O maskuoja ji, pvz. lyginanat su BE mineraline? blush2.gif Ir kaip laikosi? Nes man Be truksta kazkaip laikymosi 4u.gif
Atsakyti
maskuoja mažiau, atrodo natūraliau, gyviau, naudojasi daug patogiau. O dėl laikymosi tai man visos daugiau mažiau vienodai laikosi, labai daug priklauso dar nuo to ar tepu kremą ar netepu. ir atspalvis be to puikus. Aleliuja, kaip gera naudoti nei kiek gelsvumo neturinčias pudras wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Puikiausioji: 25 rugsėjo 2010 - 19:30
Mano oda ir jos gyventojos poros yra linkusios kimštis, bet sculpting trio naudoju jau kokius 2 - 3 mėnesius ir dar jokių blogų požymių.
Atsakyti
O gal kas gali palyginti Organic Sculpting trio ir Organic Pressed powder laikymosi, maskavimo atzvilgiu? 4u.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Tulpelyte @ 2010 09 25, 22:26)
O gal kas gali palyginti Organic Sculpting trio ir Organic Pressed powder laikymosi, maskavimo atzvilgiu?  4u.gif  blush2.gif

As tarp ju didelio skirtumo nematau laikymosi, maskavimo atzvilgiu - jos praktiskai vienodos. Didziausias skirtumas tarp ju turbut tas, kad 'face sculpting trio' duoda daugiau gaivumo, gyvumo veidukui, suteikia svytejimo.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo shopingas: 26 rugsėjo 2010 - 01:13
QUOTE(Puikiausioji @ 2010 09 25, 20:29)
maskuoja mažiau, atrodo natūraliau, gyviau, naudojasi daug patogiau. O dėl laikymosi tai man visos daugiau mažiau vienodai laikosi, labai daug priklauso dar nuo to ar tepu kremą ar netepu. ir atspalvis be to puikus. Aleliuja, kaip gera naudoti nei kiek gelsvumo neturinčias pudras wub.gif

Prašom ramiau apie tą geltoną atspalvi doh.gif: man kaip tik reikia su gelsvu atspalviu (na pagal MAC tai kokis NC35, EM Golden medium). Buvau iš PF papirkusi kelis dalykėlius ir kaip tik to geltonumo nėr doh.gif: Gal atsiras geltonodžių ir pasakys kuriuos serijos turi į gelsvumą spalvas ir kaip anos vadinas?
Atsakyti
QUOTE(jadzka @ 2010 09 26, 09:25)
Prašom ramiau apie tą geltoną atspalvi doh.gif: man kaip tik reikia su gelsvu atspalviu (na pagal MAC tai kokis NC35, EM Golden medium). Buvau iš PF papirkusi kelis dalykėlius ir kaip tik to geltonumo nėr doh.gif: Gal atsiras geltonodžių ir pasakys kuriuos serijos turi į gelsvumą spalvas ir kaip anos vadinas?

Šiaip aš pudras irgi į gelsvumą perku (na, vos vos, ne geltonas, žinoma). Tai sculpting trio "sunkissed" spalvytė man puikiai tiko. Geltonumo ji kažkokio neturi labai, bet ir rausvumo visiškai neturi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(jadzka @ 2010 09 26, 09:25)

Aš naudoju ši bronzerį, spalva Bronzer, tai tikrai ji man į geltonumą smile.gif Tik nežinau kaip kiti..
http://www.physician...nzer/07063.html
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ugnia: 27 rugsėjo 2010 - 16:59
QUOTE(vienintelė @ 2010 09 28, 16:53)
o ne sita http://www.ulta.com/...sImpprod1190268 ? vis dar laukiu pas ko galima užsisakyti

A,tiksliai,is tos laimes praziopsojau biggrin.gif
uzsisakyti galite pas betkuria tarpininke, internetiniu parduotuviu skiltyje pasiziurekit.

Ir patarkit,kuri is siu atspalviu imti sviesiaodei http://www.ulta.com/...0268#sku2201766 ? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Maserati: 28 rugsėjo 2010 - 16:38