Įkraunama...
Įkraunama...

Physicians formula

QUOTE(shopingas @ 2010 09 15, 17:16)
Man rodos jums 'light' idealiai tiktu, galit ir 'sunkissed' bandyt - neturetu but per tamsi, jei ka lengvo rudumo duos, o jei noresit sviesiau, tai nekabinsit sepeteliu bronzato ir viskas. Apie 'fair', tai ne negalvokit - isbalins jus ta spalva. BE naudoju 'fairly light' spalvyte, tai man 'light' kaip tik - gal tas kazkiek pades jums apsisprest.

na as issiunciau uzsakyma Light spalvytei, turiu dar Hauschkos bronzanta jei ka pasirudinsiu, nes i soliariumus nevaikstau, tai geriau pasitamsinsiu su bronzantu nei veidas bus rudesnis uz kuna doh.gif
ACIU uz pagalba 4u.gif
Atsakyti
niu va, šiandien jau atkeliavo mano pudra.super greitai, per 8 dienas, tai ilgai nereikėjo laukt. kol kas tik pažiūrėjau spalvą, tai bent jau kol kas atrodo, kad tiks idealiai (beige).
indelis patinka, šepetukas irgi smile.gif
ir nesmirda visai, kaip kad pasiskaičiau, kad gali biggrin.gif
Atsakyti
O galit kas nors man paaiškinti, nes taip iki galo ir nesupratau doh.gif

Tos ne trio kompaktinės pudros būna translucent ir ne translucent? Ar labai skiriasi maskavimo lygis? Gal kas turit šviesiausią spalvą ne translucent? Ar šviesiai odai tiktų? O gal kas galėtų palyginti creamy natural su translucent fair? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(smaggiuke @ 2010 09 22, 23:36)
O galit kas nors man paaiškinti, nes taip iki galo ir nesupratau  doh.gif

Tos ne trio kompaktinės pudros būna translucent ir ne translucent? Ar labai skiriasi maskavimo lygis? Gal kas turit šviesiausią spalvą ne translucent? Ar šviesiai odai tiktų? O gal kas galėtų palyginti creamy natural su translucent fair?  4u.gif

Jau rasyta apie tai: 'translucent' duoda perregima spalvyte, dengia labai lengvai, tai is jos maskavimo nereikia tiketis. As turejus 'creamy natural' spalva ivairiu rusiu pudros is PF - puiki spalva sviesiaodems. O 'fair' tinkama visiskoms baltaodems, na ir 'translucent fair' bus labai perregima baltaodziu pudra. Tikrai nesiulau bandyt sio atspalvio nebent esat popieriaus baltumo.
Atsakyti
QUOTE(shopingas @ 2010 09 23, 06:49)
Jau rasyta apie tai: 'translucent' duoda perregima spalvyte, dengia labai lengvai, tai is jos maskavimo nereikia tiketis. As turejus 'creamy natural' spalva ivairiu rusiu pudros is PF - puiki spalva sviesiaodems. O 'fair' tinkama visiskoms baltaodems, na ir 'translucent fair' bus labai perregima baltaodziu pudra. Tikrai nesiulau bandyt sio atspalvio nebent esat popieriaus baltumo.

Žinau, kad rašyta, bet man norėjosi pasitikslinti. Aš turiu tą Fair spalva. Nesu baltas popierius. Šaltuoju metu sezonu, kai oda pašviesėja, man ši spalva visa tinka. Bet tas tikimas toks sąlyginis turbūt, nes ji mažai maskuoja, tad ir tos spalvos ne kažką suteikia.
Žodžiu, reiks pirkti creamy natural. Dėkui 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(smaggiuke @ 2010 09 23, 10:00)
Žinau, kad rašyta, bet man norėjosi pasitikslinti. Aš turiu tą Fair spalva. Nesu baltas popierius. Šaltuoju metu sezonu, kai oda pašviesėja, man ši spalva visa tinka. Bet tas tikimas toks sąlyginis turbūt, nes ji mažai maskuoja, tad ir tos spalvos ne kažką suteikia.
Žodžiu, reiks pirkti creamy natural. Dėkui  4u.gif

'Translucent' buna dazniausiai pora atspalviu, kitu daugiau, nes perregima tarkim tas aprasytas tonas ir +- dar po viena tona is sonu (pvz sviesiai odai pudra, tai gali tiek tonu sveisesne, tiek tonu tamsesne naudot), nes ji perregimai dengiasi, tai nera to spalvos intensyvumo. Man 'creamy natural' idealiai tinka, aisku matosi, kad baltaode (bet nepabalina), bet nu ka padarysi, kad tokia esu.... Jei imciau sviesesne, tai jau balintu oda. ax.gif O del 'creamy natural', tai atkreipkit demesi, kad ji nera i geltonuma, daugiau i ruzavuma, tai jei jusu odos tonas i geltonuma, gali ir netikt.
Atsakyti
Aš vakar išbandžiau šitą, kur gavau
Natural Origin Pressed Powder
user posted image

ėmiau beige spalvą.
tai patiko galima sakyti 99 proc. kai pasidengė ant viso veido, sakyčiau gal dar galėtų būt kažkiek tamsesnė, bet su šiek tiek pakoregavimo, viskas gerai, ir laikos gerai.
žodžiu, patenkinta smile.gif

vakar dar užsisakiau šitą
Natural Origin Pressed Powder
user posted image

tai laukiu parkeliaujant kitą sav. tikiuos jau, irgi iš jav.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vitulka: 01 vasario 2011 - 19:07
Pasiemiau šiandien savo sculpting trio, pasidažiau, tai gražiai atrodo, spalva tinkanti, light. Tik pamačiau dabar kad talkas pirmoj vietoj, tai jaučiu kimš poras g.gif Ir kvapas keistas jos.
Atsakyti
man visos produkcijos (isskyrus paakiu krema) PF kvapas - pravalas, nei priprantu prie jo, nei jis man isgaruoja biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Puikiausioji @ 2010 09 24, 19:37)
Pasiemiau šiandien savo  sculpting trio, pasidažiau, tai gražiai atrodo, spalva tinkanti, light. Tik pamačiau dabar kad talkas pirmoj vietoj, tai jaučiu kimš poras g.gif  Ir kvapas keistas jos.

Matosi gaivesnis veidas,na,kazkoks akivaizdus efektas? smile.gif
Atsakyti
kada nors vėliau pasakysiu, dabar negaliu to įvertint.
Atsakyti
QUOTE(charisma2121 @ 2010 09 24, 20:15)
man visos produkcijos (isskyrus paakiu krema) PF kvapas - pravalas, nei priprantu prie jo, nei jis man isgaruoja biggrin.gif

O man niekas is bandytu stipraus kvapo neturejo - na prikisus nosi uzuodziu, kad yra kvapas, bet nera jis nemalonus, man kazkodel elementarus miltu/krakmolo kvapas. Dabar tik biria pudra uzsilikusia turiu, tai irgi uostau ir tik prikisus nosi tuos 'miltus' jauciu, bet dazantis jokio skirtumo.
Atsakyti