Įkraunama...
Įkraunama...

Physicians formula

QUOTE(Ramintėlė 25 @ 2010 09 14, 18:41)
ten light spalvyte, gal is foto tik taip atrodo

Paziurek ta nuoroda,kur ikeliau, tai jei tu pirkai ta pudryte,kur ir kelei foto,tai ji tikrai yra FAIR. cia: user posted image

Light: user posted image

Dar yra trecioji, TAN, tai ji dar tamsesne. Gal ne visuose psl yra trys rusys, ulta.com yra smile.gif
Atsakyti
čia visiškai kitaip parodyti atspalviai nei jų oficialiam puslapyje. http://www.physician...duct/01092.html čia pažiūrėk
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Puikiausioji: 14 rugsėjo 2010 - 17:55
QUOTE(Puikiausioji @ 2010 09 14, 18:54)
čia visiškai kitaip parodyti atspalviai nei jų oficialiam puslapyje. http://www.physician...duct/01092.html čia pažiūrėk

Aha,tikrai idomiai,kad taip skiriasi,o cia light ir fair vos vos skirias,abi labai grazios atrodo.
Na,ne tame esme,kad kuri kuria pirko,nes kai perki,tai matai butent paveiksliuka,bet is teksto,kai raso light,tai va gaunasi nesusipratimas,nes kas pagal kuri puslapi vertins,taip ir isivaizduos ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Maserati @ 2010 09 14, 18:49)
Paziurek ta nuoroda,kur ikeliau, tai jei tu pirkai ta pudryte,kur ir kelei foto,tai ji tikrai yra FAIR. 

Nu gi ne tikrai light va paziurek mirksiukas.gif light atspalvis
Atsakyti
QUOTE(Ramintėlė 25 @ 2010 09 14, 19:08)
Nu gi ne tikrai light va paziurek mirksiukas.gif light atspalvis

Skirtingi psl.skirtingai ivardina tas pacias spalvas.
Atsakyti
QUOTE(Maserati @ 2010 09 14, 17:13)
Sviesiaodes,kuri atspalvi renkates sculpting trio: fair ar light?
http://www.ulta.com/.....0030 cat80028

Light - fair tiktu visiskai baltoms kaip popierius (na kur naudoja pacia pacia sviesiausia pudra su visais pavadinimais porcelein/fair ir pan).

QUOTE(Maserati @ 2010 09 14, 18:49)
Paziurek ta nuoroda,kur ikeliau....

Pagal cia ikeltas, tai antroji net ne 'light' o 'tan' sakyciau pagal paveiksliuka yra. Siaip esu turejus 'light' ir 'sunkissed', tai is paziuros labai artimos spalvos, bet uzsitepus skirtumas tikrai matosi: 'light' atitinka man odos atspalvi, o 'sunkissed' priduoda rusvumo.
Atsakyti
Išbandžiau ir aš šiandien šia pudra : Natural Origin Pressed Powder http://www.physician...duct/02134.html, spalva Translucent Fair Organics. Esu šviesiaodė-strazdanota tongue.gif biggrin.gif tai spalva visiškai atitiko mirksiukas.gif

Labai gražiai pasidengė veidas, matiškumas lygtai irgi išlieka, ant odos nesimato thumbup.gif beje dėjau ant skystos pudros, viskas thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vitulka: 01 vasario 2011 - 19:02
QUOTE(shopingas @ 2010 09 15, 04:06)
Light - fair tiktu visiskai baltoms kaip popierius (na kur naudoja pacia pacia sviesiausia pudra su visais pavadinimais porcelein/fair ir pan).

o jeigu as esu sviesi bet ne kaip popierius koki spalvyte rinktis? maniau Light bet jei rasai kad ji tinkama odai kaip popierius unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Ramintėlė 25 @ 2010 09 15, 15:27)
o jeigu as esu sviesi bet ne kaip popierius koki spalvyte rinktis? maniau Light bet jei rasai kad ji tinkama odai kaip popierius unsure.gif

Nežinau ar pameni, kokio aš šviesumo (na, vidutinė tokia), tai man "Sunkissed" labai tiko smile.gif Vos vos gal patamsina odytę, labai natūraliai. Pusiau pudra, pusiau bronzantas ir išeina smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ramintėlė 25 @ 2010 09 15, 15:27)

Ne taip supratot - turejau omeny, kad tinkama 'light' yra (sviesiaodems), o 'fair' toms, kuriu oda visiskai balta.
Atsakyti
QUOTE(TekilaSunrise @ 2010 09 15, 16:06)
Nežinau ar pameni, kokio aš šviesumo (na, vidutinė tokia), tai man "Sunkissed" labai tiko smile.gif Vos vos gal patamsina odytę, labai natūraliai. Pusiau pudra, pusiau bronzantas ir išeina smile.gif

Man rodo tu tamsesne uz mane g.gif
QUOTE(shopingas @ 2010 09 15, 16:29)
Ne taip supratot - turejau omeny, kad tinkama 'light' yra (sviesiaodems), o 'fair' toms, kuriu oda visiskai balta.

imetu savo nuotraukyte, gal patarsit 4u.gif cia lengvai dar padengta veidas bronzantu ax.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Ramintėlė 25 @ 2010 09 15, 16:47)
imetu savo nuotraukyte, gal patarsit 4u.gif cia lengvai dar padengta veidas bronzantu ax.gif

Man rodos jums 'light' idealiai tiktu, galit ir 'sunkissed' bandyt - neturetu but per tamsi, jei ka lengvo rudumo duos, o jei noresit sviesiau, tai nekabinsit sepeteliu bronzato ir viskas. Apie 'fair', tai ne negalvokit - isbalins jus ta spalva. BE naudoju 'fairly light' spalvyte, tai man 'light' kaip tik - gal tas kazkiek pades jums apsisprest.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo shopingas: 15 rugsėjo 2010 - 16:17