Įkraunama...
Įkraunama...

Physicians formula

QUOTE(shopingas @ 2010 09 13, 15:07)
Jei neesat sviesios odos, tai 'creamy natural' jums turbut per sviesi bus. Siulyciau kita imt. Man tik uzkliuvo, kad ulta.com spalvytes raso 'light' ir 'medium' kai realiai pilnas spalvos pavadinimas yra su zodeliu 'translucent' (kuris reiskia, kad bus pudryte nelabai maskuojanti, beveik perregima - na tokios fiksavimui daugiau tinkamos mano nuomone, nebent oda labai grazi ir tik palygint spalvyte kazkiek norisi). PF puslapyje jos pacios pirmos eina, bet ne del to, kad pvz 'translucent medium' butu sviesesne uz 'creamy natural', o del to, kad is tu 'translucent' tik sviesia ar vidutine galima rinktis, na o kur su daugiau pigmento, tai jau po to eina pavadinimai.

man Tu mirksiukas.gif

jetus, susimakalavau dabar wacko.gif aha skaičiau kai rašei apie tas translucent, tai man reikia maskuojančios, nėra mano oda gera... g.gif tai man ir ten užkliuvo kodėl tik tos dvi, kai realiai yra daugiau pasirinkimo.. bet nepamąsčiau, kad tas light ir medium iš ultos tai tas pats kas PF su žodžiu "tranclucent".., kur nelabai ir užmaskuos tada,

tai sakai creamy natural gali būti per šviesi g.gif sunku spręst tik iš paveiksliukų, nes kai paskaičiau pirma ten psl kokias spalvas siūlo, tai iš kart apie beige pagalvojau, bet paskaičius šitą temą, tai pagalvojau kad gal bus creamy natural geresnė g.gif bet dabar jau dvejoju ir.
dabar dar pažiūrėjau specialiai, besibaigiančios kitos birios pudros spalvą, tai yra natural beige, tai visgi gal man ties beige ir reiktų apsistot tada. nes ir skystą esu naudojus beige, kažkada buvo bisquit. g.gif
Atsakyti
QUOTE(grange @ 2010 09 13, 16:19)

Mano mineralinė yra Creamy Natural, tai sakyčiau ji per patį viduriuką, labai šviesiaodei netiks, nes bus jau tamsoka, o tamsios odos mėgėjai (mėgstančiai soliariumouose užmigt biggrin.gif ) ar tiesiog kai natūrali odos spalva tamsesnė už blyškią lietuvišką, bus gal ir per šviesi.... man asmeniškai ji - pats aukso viduriukas, esu toli gražu ne blyškios ar itin šviesios veido odos, vidutinio atspalvio biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(grange @ 2010 09 13, 16:19)
tai sakai creamy natural gali būti per šviesi  g.gif  sunku spręst tik iš paveiksliukų, nes kai paskaičiau pirma ten psl kokias spalvas siūlo, tai iš kart apie beige pagalvojau, bet paskaičius šitą temą, tai pagalvojau kad gal bus creamy natural geresnė  g.gif  bet dabar jau dvejoju ir.
dabar dar pažiūrėjau specialiai, besibaigiančios kitos birios pudros spalvą, tai yra natural beige, tai visgi gal man ties beige ir reiktų apsistot tada. nes ir skystą esu naudojus beige, kažkada buvo bisquit.  g.gif

Sunku patart kai pati ne tokios odos. As 'creamy natural' dabar turiu biria, pries tai presuota turejau (kur 3 lapeliai tamsesni ant pudros ispiesti), tai man labai tinka prie odos. Siaip sviesi esu - BareEscentuals 'fairly light' naudojau, Bare X Minerals 'fair light' tiko, Everyday Minerals berods 'fair neutral' (bet sitos negarantuoju, nes senokai buvo). Na siaip imu 'light' spalva, jei nuo tokios palete prasideda, o jei visokios fair/porcelein ir pan, tai imu antra po sviesiausios paprastai.

Idedu realia foto. Beje, pas mane ne originalioj taroj - persipylus likuti i kita indeli su sieteliu, nes man patogiau is jo dangtelio pudra teptis.
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo shopingas: 13 rugsėjo 2010 - 16:16
QUOTE(NORIKA @ 2010 09 13, 15:45)
Mano mineralinė yra Creamy Natural, tai sakyčiau ji per patį viduriuką, labai šviesiaodei netiks, nes bus jau tamsoka, o tamsios odos mėgėjai (mėgstančiai soliariumouose užmigt  biggrin.gif ) ar tiesiog kai natūrali odos spalva tamsesnė už blyškią lietuvišką, bus gal ir per šviesi.... man asmeniškai ji - pats aukso viduriukas, esu toli gražu ne blyškios ar itin šviesios veido odos, vidutinio atspalvio  biggrin.gif
nu aš ir per viduriuką, nei šviesi, nei baisiai tamsi, bet vistiek daugiau į rusvesnę jau oda, nei blyškią.. bet jau iš foto supratau kad netiks..

QUOTE(shopingas @ 2010 09 13, 16:00)

Idedu realia foto.
Ačiū, labai padėjo, nes tikrai būtų buvus per šviesi, jau vien iš foto matos.
padariau spec. dabar tos pudros kur turiu tai akivaizdžiai skirtumas matos.
tai visgi imsiu beige. manau tiks..
user posted image

Atsakyti
Išbandžiau aš irgi šiandien savo "Sculpting trio" pudrytę. Pirmas mano Physician's formula pirkinukas ir įspūdį paliko teigiamą smile.gif
Tepiau kartu visas spalvas su kabukiu, labai gražiai pasiskirsto. Esu vidutinio švieumo odos savininkė, tai man kaip bronzantas jis nelabai galėtų būti, gal vos vos. Iš esmės labiau pudra, suteikianti subtilaus švytėjimo. Kažkas čia buvo rašęs, kad nesimato to highliter'io - man tai tikrai matosi, bet ne per daug smile.gif Žodžiu, efektas labai patiko. O tuo pačiu be galo džiugu, kad sudėtyje nėra visokio š... cool.gif na, išskyrus talką... rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(TekilaSunrise @ 2010 09 14, 11:22)
Išbandžiau aš irgi šiandien savo "Sculpting trio" pudrytę. Pirmas mano Physician's formula pirkinukas ir įspūdį paliko teigiamą smile.gif

4u.gif Aš į jį vis žvalgausi ax.gif Turiu šios firmos bronzantą irgi esu patenkinta, subtilus, lengvas padengimas.
Ar tu tepei ant tik kremu padengto veido, ar dar prieš tai naudojai pudrą ar pan.,?
Atsakyti
QUOTE(pepkė @ 2010 09 14, 12:07)
4u.gif Aš į jį vis žvalgausi ax.gif  Turiu šios firmos bronzantą irgi esu patenkinta, subtilus, lengvas padengimas.
Ar tu tepei ant tik kremu padengto veido, ar dar prieš tai naudojai pudrą ar pan.,?

Šiandien naudojau krempudrą prieš tai. Bet šiaip dažnai kompaktinę dedu tiesiai po kremuko, kai krempudros nenoriu - nepastebėjau, kad kas nors kitaip būtų... ax.gif
Šitos dar taip nebandžiau, bet tikrai bandysiu smile.gif
Atsakyti
Na, užsisakiau aš tą pudrą,visgi ėmiau beige, pažiūrėsiu, jei jau man netiks, bus kam tinka.
lauksiu, tai kai išbandysiu, parašysiu atsiliepimus.
Atsakyti
QUOTE(grange @ 2010 09 14, 15:30)
Na, užsisakiau aš tą pudrą,visgi ėmiau beige, pažiūrėsiu, jei jau man netiks, bus kam tinka.
lauksiu, tai kai išbandysiu, parašysiu atsiliepimus.

Kur pirkot? Gal yra koks pls.,kur nereiketu tarpininkiu?
Atsakyti
QUOTE(Maserati @ 2010 09 14, 14:37)
Kur pirkot? Gal yra koks pls.,kur nereiketu tarpininkiu?

Aš pirkau iš Ebay, nes per ULTA.COM netiko man spalvos, o tiesiai iš to psl. reikia tarpininkų, plius dar brangiau gaunas siuntimas,o ir norėjau kuo greičiau,kad užsakyt, nes per tarpininkes dar laukt reiktų.
tai radau iš jav, aišku, bet per ebay, tiko spalva, kokią pardavinėja, tai ir paėmiau (rašo su dėžute, naujas, neatidarytas, tai pasitikėjau).
su siuntimu jau į Belgiją man gavos 13 eur su centais 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo grange: 14 rugsėjo 2010 - 14:42
Sviesiaodes,kuri atspalvi renkates sculpting trio: fair ar light?
http://www.ulta.com/.....0030 cat80028
Atsakyti
QUOTE(TekilaSunrise @ 2010 09 14, 11:22)
Tepiau kartu visas spalvas su kabukiu, labai gražiai pasiskirsto. Esu vidutinio švieumo odos savininkė, tai man kaip bronzantas jis nelabai galėtų būti, gal vos vos. Iš esmės labiau pudra, suteikianti subtilaus švytėjimo. Kažkas čia buvo rašęs, kad nesimato to highliter'io - man tai tikrai matosi, bet ne per daug smile.gif Žodžiu, efektas labai patiko. O tuo pačiu be galo džiugu, kad sudėtyje nėra visokio š...  cool.gif na, išskyrus talką...  rolleyes.gif

kokia spalvyte turi?
QUOTE(Maserati @ 2010 09 14, 17:13)
Sviesiaodes,kuri atspalvi renkates sculpting trio: fair ar light?
http://www.ulta.com/.....0030 cat80028

Light
Atsakyti