QUOTE(shopingas @ 2010 09 13, 15:07)
Jei neesat sviesios odos, tai 'creamy natural' jums turbut per sviesi bus. Siulyciau kita imt. Man tik uzkliuvo, kad ulta.com spalvytes raso 'light' ir 'medium' kai realiai pilnas spalvos pavadinimas yra su zodeliu 'translucent' (kuris reiskia, kad bus pudryte nelabai maskuojanti, beveik perregima - na tokios fiksavimui daugiau tinkamos mano nuomone, nebent oda labai grazi ir tik palygint spalvyte kazkiek norisi). PF puslapyje jos pacios pirmos eina, bet ne del to, kad pvz 'translucent medium' butu sviesesne uz 'creamy natural', o del to, kad is tu 'translucent' tik sviesia ar vidutine galima rinktis, na o kur su daugiau pigmento, tai jau po to eina pavadinimai.
man Tu
jetus, susimakalavau dabar aha skaičiau kai rašei apie tas translucent, tai man reikia maskuojančios, nėra mano oda gera... tai man ir ten užkliuvo kodėl tik tos dvi, kai realiai yra daugiau pasirinkimo.. bet nepamąsčiau, kad tas light ir medium iš ultos tai tas pats kas PF su žodžiu "tranclucent".., kur nelabai ir užmaskuos tada,
tai sakai creamy natural gali būti per šviesi sunku spręst tik iš paveiksliukų, nes kai paskaičiau pirma ten psl kokias spalvas siūlo, tai iš kart apie beige pagalvojau, bet paskaičius šitą temą, tai pagalvojau kad gal bus creamy natural geresnė bet dabar jau dvejoju ir.
dabar dar pažiūrėjau specialiai, besibaigiančios kitos birios pudros spalvą, tai yra natural beige, tai visgi gal man ties beige ir reiktų apsistot tada. nes ir skystą esu naudojus beige, kažkada buvo bisquit.