QUOTE(AZURA @ 2010 08 09, 16:02)
dekui uz atsakyma
o light atspalviai nera labai sviesus?
nesu baltaode, tokia vidutine i sviesuma; krempudru Chanel, Dior naudoju 20 numeriukus
gal kas patars, koks atspalvis tiktu presuotu, biriu pudru? reiketu ne i ruzavuma, i gelsvuma
Jei jusu oda vidutine (bet i sviesuma), tai man rodos 'light' bus per sviesus. As baltaode (Bare Escentuals mano spalva 'faily light', MineralFusion 'neutral 1'), tai 'Face sculpting trio' naudoju 'light' ir kaip tik ji man. Siuo metu turiu 'sunkissed', bet ji jau duoda ruduma veidukui, nera atitinkanti mano atspalvi - manau ji jums turetu tikt. Sia paprasta presuota (
3lapeliai) turejau 'creamy natural' ir 'creamy beige' atspalvius, tai ant veiduko labai panasus gaunasi, tik gal vos gyviau pirmoji spalvyte atrode. Na o biria naudoju organines serijos (
SIA), tai pas mane 'creamy natural' spalva.
Jums siulyciau pirktis po ju einancias arba dar sekancias spalvytes (na mazdaug kas per viduri), tik turekit omeni, kad kur net pirmos spalvytes buna su zodziu 'translucent' (pvz translucent medium) jos neduos gero dengimo, dengs perregimai. Zodziu, jei norit ne tik lengvo papudravimo, tai venkit to 'translucent' (o su juo pudros tinka uztvirtinimui makiazo).