Įkraunama...
Įkraunama...

Physicians formula

QUOTE(Ugnia @ 2010 08 07, 23:21)
Beje gal esate naudojusi kuri šio gamintojo concealerį? Kuris čia būtų vertas dėmesio?

As esu naudojus daugiaspalve pudryte - na tmeoje busiu minejus ir idejus nuoroda kuri - siaip ji veikia kaip primer'is, pudra ir maskuoklis. Bet pas mane buvo 'translucent' spalvyte, tai nelabai be kitos pudros issiversdavau, nes nors ir baltaode esu, bet ji man nubalindavo gerokai veiduka. Spalva siaip sulygindavo, bet raudonio neuzmaskuodavo pilnai. Kartot nezadu, nes man nepatogi priemone.
Atsakyti
galiu pasakyti, kad to 3-in-1 spalva creamy natural - irgi pabalina, nors mano oda sviesi mirksiukas.gif bet man patinka, kaip sulygina veido tona thumbup.gif nors vien su ja, be mineralines ant virsaus neiciau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(shopingas @ 2010 08 08, 22:22)
As esu naudojus daugiaspalve pudryte - na tmeoje busiu minejus ir idejus nuoroda kuri - siaip ji veikia kaip primer'is, pudra ir maskuoklis. Bet pas mane buvo 'translucent' spalvyte, tai nelabai be kitos pudros issiversdavau, nes nors ir baltaode esu, bet ji man nubalindavo gerokai veiduka. Spalva siaip sulygindavo, bet raudonio neuzmaskuodavo pilnai. Kartot nezadu, nes man nepatogi priemone.

Aš pamėginti užsisakiau Gentle Cover Cream Concealer ir dar Bamboo Wear Bamboo Silk Face Powder bigsmile.gif Tai bus pirmoji pažintis su šia kosmetika smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ugnia @ 2010 08 08, 22:43)
Bamboo Wear Bamboo Silk Face Powder  bigsmile.gif

myliu ta daikta wub.gif jeigu dar nesmirdetu, butu tobulas biggrin.gif na bet tas kvapas tai visos PF kosmetikos bruozas rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(charisma2121 @ 2010 08 08, 22:47)
myliu ta daikta wub.gif  jeigu dar nesmirdetu, butu tobulas biggrin.gif  na bet tas kvapas tai visos PF kosmetikos bruozas rolleyes.gif

Tikiuosi ir man patiks bigsmile.gif Ėmiau Bronzer spalvą, nes norėjau kaip bronzanto.. Jau mąstau ką čia dar verta išbandyti..
Atsakyti
mergaites, sakykit, pudros - presuotos, birios - tinka naudoti ant krempudru?
ar kas naudoja? ar cia visos naudoja be krempudru?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo AZURA: 09 rugpjūčio 2010 - 14:07
QUOTE(AZURA @ 2010 08 09, 15:00)
mergaites, sakykit,  pudros - presuotos, birios - tinka naudoti ant krempudru?
ar kas naudoja? ar cia visos naudoja be krempudru?

Kodel turetu netikt? Aisku tinka wink.gif As krempudros nenaudoju, paprastai tik presuota/biria pudra, bet kartais krema su spalva naudoju, tai tada ant virsaus dar perbraukiu kuria nors is pudru uztvirtinimui.
Atsakyti
QUOTE(shopingas @ 2010 08 09, 14:57)
Kodel turetu netikt? Aisku tinka wink.gif As krempudros nenaudoju, paprastai tik presuota/biria pudra, bet kartais krema su spalva naudoju, tai tada ant virsaus dar perbraukiu kuria nors is pudru uztvirtinimui.

dekui uz atsakyma mirksiukas.gif

o light atspalviai nera labai sviesus?
nesu baltaode, tokia vidutine i sviesuma; krempudru Chanel, Dior naudoju 20 numeriukus
gal kas patars, koks atspalvis tiktu presuotu, biriu pudru? reiketu ne i ruzavuma, i gelsvuma
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo AZURA: 09 rugpjūčio 2010 - 15:11
QUOTE(AZURA @ 2010 08 09, 16:02)
dekui uz atsakyma  mirksiukas.gif
o light atspalviai nera labai sviesus?
nesu baltaode, tokia vidutine i sviesuma; krempudru Chanel, Dior naudoju 20 numeriukus
gal kas patars, koks atspalvis tiktu presuotu, biriu pudru? reiketu ne i ruzavuma, i gelsvuma

Jei jusu oda vidutine (bet i sviesuma), tai man rodos 'light' bus per sviesus. As baltaode (Bare Escentuals mano spalva 'faily light', MineralFusion 'neutral 1'), tai 'Face sculpting trio' naudoju 'light' ir kaip tik ji man. Siuo metu turiu 'sunkissed', bet ji jau duoda ruduma veidukui, nera atitinkanti mano atspalvi - manau ji jums turetu tikt. Sia paprasta presuota (3lapeliai) turejau 'creamy natural' ir 'creamy beige' atspalvius, tai ant veiduko labai panasus gaunasi, tik gal vos gyviau pirmoji spalvyte atrode. Na o biria naudoju organines serijos (SIA), tai pas mane 'creamy natural' spalva.

Jums siulyciau pirktis po ju einancias arba dar sekancias spalvytes (na mazdaug kas per viduri), tik turekit omeni, kad kur net pirmos spalvytes buna su zodziu 'translucent' (pvz translucent medium) jos neduos gero dengimo, dengs perregimai. Zodziu, jei norit ne tik lengvo papudravimo, tai venkit to 'translucent' (o su juo pudros tinka uztvirtinimui makiazo).
Atsakyti
QUOTE(shopingas @ 2010 08 09, 16:24)
Jums siulyciau pirktis po ju einancias arba dar sekancias spalvytes (na mazdaug kas per viduri), tik turekit omeni, kad kur net pirmos spalvytes buna su zodziu 'translucent' (pvz translucent medium) jos neduos gero dengimo, dengs perregimai. Zodziu, jei norit ne tik lengvo papudravimo, tai venkit to 'translucent' (o su juo pudros tinka uztvirtinimui makiazo).

labai dekui uz konsultacija 4u.gif

kaip supratau, su "translucent" nieko nemaskuoja, tinka makiazo uztvirtinimui, be "translucent" labiau maskuos
Atsakyti
QUOTE(AZURA @ 2010 08 09, 17:32)
labai dekui uz konsultacija  4u.gif

kaip supratau, su "translucent" nieko nemaskuoja, tinka makiazo uztvirtinimui, be "translucent" labiau maskuos

Tikrai taip. 'Translucent' nera taip, kad visiskai nesimato pudros, bet padengimas labai lengvas, perregimas, daugiau toks spalvytes palyginimas nei spalvos uzdejimas ant veiduko.
Atsakyti
gal kas turit Bamboo Wear Bamboo Silk Face Powder Refill ?
Domina ne bronzeriai, tos sviesesnes

Gal kas galit pakomentuoti :
Translucent spalva labai sviesi, pasviesina veiduka, ar ne?
Creamy Natural - ar ji ne i rausvuma? atrodo tokia lyg i rausvuma
Beige - ar nera tamsoka, i gelsvuma?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo AZURA: 10 rugpjūčio 2010 - 12:13