Įkraunama...
Įkraunama...

Physicians formula

QUOTE(lauryna @ 2010 07 26, 14:50)
Shopingai, ir kitos mergaitse plesae patarkit. 4u.gif  Esu baltaode, ar man tiktu sis bronzantas ? Ir kaip ji padegti ?

Bamboo Wear
http://www.physician...nzer/07063.html

Kokie butu atsiliepimai apie siuos skaistaliukus ?

Bronzatas tikrai tiks - pati baltaode ir naudoju 'light' spalvyte, tai duoda itin naturalu atspalvi, toks lengvas idegis, kad neina suprast ar realiai taip idegta, ar kazkas tepta. Bronzatu temoj yra atsiliepimu apie ja (ne tik mano). O naudot kaip ir bet kuri kita bronzata. Ar jus isvis klausiat kaip bronzatai naudojami? g.gif

O vat skaistaliuku neteke bandyt.

QUOTE(lauryna @ 2010 07 26, 15:21)
Ar ja galima tepti ant kremines pudros ?

Galima, bet ar verta? Ta prasme cia normali pudra, tai nereikalinga kremine. Nebent maskuot yra labai daugka, bet tada gal sita PF nereikalinga, t.y. tiks bet kokai uztvirtinanti pudra. Nors plonai vos vos tepant sita manau irgi sueitu.
Atsakyti
Aciu shopingai uz atsakyma. 4u.gif

Bronzanta tiktu su kabuki sepeteliu tepti ? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(lauryna @ 2010 07 26, 15:43)
Bronzanta tiktu su kabuki sepeteliu tepti ?  blush2.gif

Tiktu - pati tepu paprastu pudros sepeteliu. Tiks bet koks sepetelis, o nuo jo priklausys daugiau dengimas, ryskumas ir pan. Pvz pati kai dengiu Sephora dideliu pudros, tai legviau padengia, svelniau, su CS kirstu galu kiek storiau uztepa. Dabar isigijus Ecottols bronzato, bet su juo kolkas tik pudra tepiau.
Atsakyti
isbandziau paakiu kremuka Luxury Eye Cream - puikiai drekina, be jokiu pasaliniu ir ar kokiu tai kvapu (ko man pasizymi PF), lengvas ir visai malonus smile.gif
trio - rytoj smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vitulka: 01 vasario 2011 - 18:34
Gavau šiuos produktus:

Plentiful Thickening Masacara

user posted image

Dar neišbandžiau, bet nesuprantu vieno dalyko, internetiniame puslapyje sudėtis nurodyta tokia:

Water, Beeswax, Carnauba, PVP, Cyclomethicone, TEA-Stearate, Glyceryl Stearate, Propylene Glycol Stearate SE, Polybutene, Oleic Acid, Aloe Vera Gel, Cellulose Gum, Chamomile Extract, Hydrolyzed Soy Protein, Magnesium Aluminum Silicate, Panthenol, Simethi

O ant pakuotės sudėtis tokia:
Water, Beeswax (Apis Mellifera), Copernicia Cerifera (Carnauba) Wax (Carnauba), PVP, Cyclopentasiloxane, TEA Stearate, Glyceryl Stearate, Propylene Glycol Stearate SE, Polybutene, Oleic Acid, Aloe Vera (Aloe Barbadensis) Leaf Juice, Cellulose Gum, Anthemis Nobilis (Roman Chamomile) Flower Extract, Hydrolyzed Soy Protein, Kaolin, Magnesium Aluminum Silicate, Panthenol, Simethicone, Sodium Hyaluronate, Tetrasodium EDTA, Tocopheryl Linoleate, Diazolidinyl Urea, Methylparaben, Propylparaben, Butylparaben, May Contain (+/-): Iron Oxides, Talc

--------------------------------------------------------------------------------------------------------

Lash Extending Mascara

user posted image

Šito sudėtis :
Water, Beeswax, Carnauba, Cyclomethicone, PVP, TEA-Stearate, Propylene Glycol Stearate SE, Glyceryl Stearate, Polybutene, Oleic Acid, Aloe Vera Gel, Cellulose Gum, Chamomile Extract, Hydrolyzed Soy Protein, Magnesium Aluminum Silicate, Panthenol, Simethicone, Sodium Hyaluronate, Tetrasodium EDTA, Tocopheryl Linoleate, Diazolidinyl Urea, Methylparaben, Butylparaben. May Contain: Iron Oxides, Titanium Dioxide, Ultramarines.

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Powder Palette Mineral Glow Pearls. Light Bronze

user posted image

Mica, Kaolin, Silica, Nylon-6, Octyldodecyl Stearoyl Stearate, Lauroyl Lysine, Acrylates / C10-30 Alkyl Acrylate Crosspolymer, Pearl Extract, Butyrospermum Parkii (Shea) Oil, Pentaerythrityl Tetraisostearate, Bis-Peg-12 Dimethicone Beeswax, Caprylyl Glycol, Microcrystalline Wax, Hydrogenated Coco-Glycerides, Polybutene, Methicone, Tocopheryl Acetate, Phenethyl Alcohol. May Contain: Iron Oxides, Titanium Dioxide, Aluminum Hydroxide, Carmine, Synthetic Fluorphlogopite, Tin Oxide, Yellow 5 Lake.

Išbandžiau tik antrąjį tušą, visai nieko, truputį pailgino, bet ne super.

Būtų įdomu, jei kas nors pakomentuotų sudėtis rolleyes.gif
Atsakyti
o galima kurnors uk isigyt siu produktu?ar tik parsisiusti galima?gal kas zinot 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(shemsa @ 2010 08 01, 13:46)
o galima kurnors uk isigyt siu produktu?ar tik parsisiusti galima?gal kas zinot 4u.gif

o ka google sako tuo klausimu? smile.gif
beje, isbandziau trio - labai patiko wub.gif thumbup.gif ir spalva, ir dengimas, geras dalykas wub.gif
Atsakyti
QUOTE(charisma2121 @ 2010 08 07, 13:27)
sveika, neturiu rolleyes.gif  o artimiausiom dienom nesidazysiu ax.gif

sakyk prasau kaip suprantu Sculpting trio ir maskuoja ir suteikia skaistumo, efektas panasus kiek nors i meteoritu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Ramintėlė 25 @ 2010 08 07, 13:50)
sakyk prasau kaip suprantu Sculpting trio ir maskuoja ir suteikia skaistumo, efektas panasus kiek nors i meteoritu ax.gif

man nepanasus, nes cia labiau bronzantas, o meteorai skaistina labaiu, nors drugeliai man sueina kaip bronzantas, mano oda sviesi. bet siaip an ju poveiki skyriasi. pvz winter radiance, drugelius - naudoju abiau kaip highligterius, negu visa veidui ax.gif o trio pakrapsciau ta dali, kuri atseit highligteris, tai man jokio efekto nebuvo nuo jo, isvis nesimate lens.gif
bet paimk, pabandyk, mazai kainuoja, neaisku, kaip ant tavo odos atrodytu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Ramintėlė 25 @ 2010 08 07, 13:50)

Ji pamaskuoja kazkiek, bet jei labai dideles problemos, tai aisku tik maskuoklis pades. O siaip pudryte susideda is highlighter'io, pudros ir bronzato, tai visas 3 dalis maisant gaunasi vientisas svytintis gyvas veidukas. Neduoda blizgejimo, bet toki svytejima is vidaus. Pati esu baltaode (BE pudra 'fairly light' tinka), tai turiu PF 'ligh' ir 'sunkissed' spalvytes - 'light' man kaip tik , o 'sunkissed' net dabar kai idegus tepasi kaip bronzatas, bet neatrodo dirbtinai ar per tamsiai. Ir dar kelias vienos ir kitos spalvos turiu, bet pabaigus pirksiu tik 'light', nes tiek ziema, tiek vasara ji man kaip tik.

As dabar pasilikus tik 'midnight butterfly' drugelius, tai efektas kazkiek panasus veiduko gaivumu, bet man PF daugiau gyvumo veidukui duoda ir drugeliu matosi pavieniai blizguciai, o cia tokiu nera. Na su kitais lygint sunku, nes meteoritai kiekvienai skirtinga efekta duoda, oda skirtinga ir pan.

QUOTE(charisma2121 @ 2010 08 07, 14:04)
o trio pakrapsciau ta dali, kuri atseit highligteris, tai man jokio efekto nebuvo nuo jo, isvis nesimate lens.gif

Nu nezinau, dabar specialiai dar ta highlighter'io dali pirstu perbraukiau, tai blizga, ant rankos patepiau nuo pirsto irgi blizga - turetu matytis efektas. Nors pati naudoju visas spalvytes kartu braukdama, bet neseniai nauju sepeteliu isbandinejau dengima, tai jis pudra iskabino, o bronzata ir highlighter'i po mazai labai (pudra minksciausia). Tai galvojau likusias dalis sunaudot ant kremo su spalva ar paprastos birios pudros, bet man per daug veidukas blizgedavo tik juos du tepant... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(shopingas @ 2010 08 07, 14:30)

man pirstu perbraukiant irgi matosi lengvas svytejimas, bet kai realiai dedu ant veido - nesimato schmoll.gif man jo geriausias efektas - kai perbrauki per visas 3 dalis thumbup.gif
Atsakyti
Beje gal esate naudojusi kuri šio gamintojo concealerį? Kuris čia būtų vertas dėmesio?
Atsakyti