Įkraunama...
Įkraunama...

Physicians formula

QUOTE(Tulpelyte @ 2010 07 04, 00:12)
As irgi jo noriu, bet kad i jo sudeti ieina Mineral Oil. Kremuose jo labai vengiu, o coa dar ir presuotoje pudroje atsirado  doh.gif  Velniava, o taip norejau  verysad.gif

mano oda yra super-super jautri, jeigu kas nepatinka - iskart parodo, bet jokio neigiamo poveikio nuo tos "bazes" nera schmoll.gif oda puikiai toleruoja visus ingridientus, mano odai zymiai didesnis peilis yra bismutas, kuris yra pvz BE pudrose (ne matte formules) - iskart berdavo rolleyes.gif
Atsakyti
Tam bismutui gali buti alergiskas arba ne, o Mineral Oil yra naftos produktas kuris kemsa poras, ypac jei turi i spuogelius linkusia oda. Jautriai gal ir nekenkia jis 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Tulpelyte @ 2010 07 04, 13:13)
Tam bismutui gali buti alergiskas arba ne, o Mineral Oil yra naftos produktas kuris kemsa poras, ypac jei turi i spuogelius linkusia oda. Jautriai gal ir nekenkia jis  4u.gif

mano oda linkusi kimstis,jeigu kas tik nepatinka, bet nuo tos priemones tikrai to nera schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(ElGuna @ 2010 07 04, 13:16)
mano oda linkusi kimstis,jeigu kas tik nepatinka, bet nuo tos priemones tikrai to nera schmoll.gif

Hm, kaip idomiai g.gif Matyt neveikia jusu sis ingredientas biggrin.gif
Atsakyti

i 
Skelbimai  už Skelbimų lentos yra draudžiami. Jie yra ir bus trinami.
Atsakyti
As tai toki atradima padariau (nors gal cia jau daugkam ne naujiena bus) - vis dazydavausi vonioje prie didelio veidrodzio, o dabar pripratau kambaryje su mazu veidrodeliu ir tik neseniai pradejau naudot ta veidrodeli, kur prie produkto yra (cia konkreciai apie tokio tipo kaip paveikslelyje pakuotes kalbu). Ir nelabai gi patogu ten ta pudra vis atidenginet ir vel perverst veidrodeli atidengt ir tt... Tai kazkaip atsitiktinai taip suemiau rankomis, kad abu dangteliai susiglaudzia, tai tereikia pasukt pudra/veidrodeli ir viskas ir nuo siol tik taip ir naudoju dazantis thumbup.gif
Natural Origin Face Sculpting Trio
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vitulka: 01 vasario 2011 - 18:29
Aš irgi padariau atradimą. Įtariu, kad dauguma taip ir daro, bet vis tiek pasidalinsiu biggrin.gif
Atradimas susijęs su Organic wear™ 100% Natural Origin Tinted Moisturizer:

user posted image

Pirmą kartą kai naudojau, tepiau pirštais. Man jis toks riebus ir lipnus pasirodė, kad iškart nunešiau į išparduotuvę. Nieks nepirko...galvoju reik gi kažkaip jį prisijaukinti biggrin.gif Gavau patarimą tepti su kempinėle. Ir puikuma thumbup.gif Ne tik, kad geriau pamaskuoja ir gražiau pasiskirsto, bet ir ne toks lipnus lieka. Dar šiek tiek sulyginus viską su kompaktine viskas gavosi tobulai. Tai tokia ta kelionės iš stalčiaus į išparduotuvę ir atgal istorija biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo smaggiuke: 10 liepos 2010 - 10:05
Kiek ir ko turiu - viskas laaaaabaia patinka wub.gif

Smagiuke - aš tepu ją paprastai - pirštais ir man ji patinka. O jei ant viršau teptuku uždedu presuotos bambukinės pudros, tai veidas kaip su geriausia pudra nupudruotas atrodo, ir neapsunkintas, toks gaivus, skaistus, lengvas ir svarbiausia - net per šiuos didelius karščius gerą pusdienį veidas net neblizga, tik vakarop ima jau biški lyst taukiukas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(NORIKA @ 2010 07 16, 15:56)
Kiek ir ko turiu - viskas laaaaabaia patinka  wub.gif 

Smagiuke - aš tepu ją paprastai - pirštais ir man ji patinka. O jei ant viršau teptuku uždedu presuotos bambukinės pudros, tai veidas kaip su geriausia pudra nupudruotas atrodo, ir neapsunkintas, toks gaivus, skaistus, lengvas ir svarbiausia - net per šiuos didelius karščius gerą pusdienį veidas net neblizga, tik vakarop ima jau biški lyst taukiukas  biggrin.gif

Skirtingais būdais, bet tais pačiais produktais pasiektas toks pats rezultatas mirksiukas.gif Man irgi ilgai išlaiko matiškumą, net keista būna...atrodo jau taip karšta ir turėčiau visa blizgėti, o pažiūriu į veidrodį ir visa graži esu biggrin.gif

Aš dar laukiu ateinančių face sculpt trio ir matinių šešėlių paletės...Dar labai gundžiausi kreminiais akių pravedimais (čia kaip ir naujiena), kur trijų spalvų yra, bet kol kas susilaikiau, nes įtariu, kad man nereikia trijų spalvų...užtektų juodos.
Atsakyti
Jau gavau ir išbandžiau, tad ateinu su atsiliepimais:

Matiniai šešėliai, spalva - Canyon Classics
user posted image

Be šešėlių pagrindo laikėsi labai trumpai. Tačiau su - visą dieną, be priekaištų. Lengvai dengiasi, gražiai skirstosi, "nemiltuoti".

Face sculpting trio, spalva - Light
user posted image

Šiek tiek buvo neramu, kaip čia tas visas blizgesys ir švytėjimas sueis mano riebiai odai (juk ji ir taip blizga, tad pagrindinis tikslas tai pašalinti). Man atrodo, Shoppin'gas yra minėjusi, jog šita pudra suteikia natūralų švytėjimą, lyg oda pati iš savęs tokia būtų, tad šiam teiginiui galiu tik pritarti. Maskuoja vidutiniškai, sakyčiau gal net į mažesnę pusę, tačiau, manau galima tai šiek tiek valdyti. Nors pati pudra suteikia švytėjimo, tačiau odos blizgesį vis viena suvaldo ir net eilinę tropikų dieną LT atlaikė kuo puikiausiai. Spalvytė kaip tik (esu šviesiaodė).
Atsakyti
Shopingai, ir kitos mergaitse plesae patarkit. 4u.gif Esu baltaode, ar man tiktu sis bronzantas ? Ir kaip ji padegti ?

Bamboo Wear
http://www.physician...nzer/07063.html

Kokie butu atsiliepimai apie siuos skaistaliukus ?

Natural Origin Blush
http://www.physician...duct/02161.html
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vitulka: 01 vasario 2011 - 18:31
[quote=smaggiuke,2010 07 25, 23:37]
Face sculpting trio, spalva - Light
user posted image

Ar ja galima tepti ant kremines pudros ?
Atsakyti