Įkraunama...
Įkraunama...

Physicians formula

O aš šiandien naudojau pirmiausią Mineral Correcting Powder, o po to ant viršaus Organic wear Pressed Powder. Visą dieną buvau lauke ir puikiai atlaikė. Blizgesys išlindo minimalus. Labai patenkinta likau smile.gif Ryt reikės bandyt su biria...
Atsakyti
siandien vel eksperimentavau: naudojau 3-in1 ir bronzanta. siandien veidas atrode graziau, t.y. svieziau, negu vakar,kai dar dejau ir mineraline pudra. vis tik manau, kad tas svytejimas is vidaus nuo 3-in-1 smile.gif patinka, kad graziai sulygina veido tona, bet nepatinka,kad vis tik pabalina.
Atsakyti
nu taip išliausinot kad ir man visko prisireikė smile.gif)))
O gal butu galima foto koki ta švytėjima duoda? aišku nuotraukoj realaus vaizdo nesimatys bet vistik ydomu butu pamatyti
Papildyta:
ir dar pamiršau paklausti apie kvapa rašot kad kaikurioms jis erzinantis, o tik pakuotė jo tokia ar ir ant veido užtepus tas kvapas jaučiamas?
Atsakyti
QUOTE(vienintelė @ 2010 06 30, 12:57)
ir dar pamiršau paklausti apie kvapa rašot kad kaikurioms jis erzinantis, o tik pakuotė jo tokia ar ir ant veido užtepus tas kvapas jaučiamas?

Po savo tyrinėjimų supratau, kad pačio produkto kvapas nėra labai jau toks blogas, bet jei pakuotė iš plastiko tai tikrai kvapas yra. Bet čia labiau pakuotės, nes ant veido beveik nieko nesijaučia...
Atsakyti
nesulaukiau rytojaus, baisiai knietėjo pabandyt ax.gif spalva light ax.gif
Natural Origin Loose Powder
user posted image
pasidengė gražiai, užteko ir maskavimo ir spalvytė atrodo tinka, tik spėju kai įdegsiu jau bus per šviesi, bet žiemai bus pats tas rolleyes.gif tik jau kvapas....... doh.gif pačios pudros dar dar, bet jau šepetėlis blink.gif doh.gif baisulingai įdomų kvapą skleidžia lotuliukas.gif tai daugiausia tepliojau su savo kabuki šepetėliu, dabar jau rami lauksiu rytojaus ir bandysiu ant švaraus veido tongue.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vitulka: 01 vasario 2011 - 18:25
QUOTE(naaringiux @ 2010 07 02, 22:52)
Natural Origin Loose Powder
http://www.ulta.com/...rge/2155287.jpg
pasidengė gražiai, užteko ir maskavimo ir spalvytė atrodo tinka, tik spėju kai įdegsiu jau bus per šviesi, bet žiemai bus pats tas rolleyes.gif tik jau kvapas.......  doh.gif pačios pudros dar dar, bet jau šepetėlis  blink.gif  doh.gif baisulingai įdomų kvapą skleidžia  lotuliukas.gif tai daugiausia tepliojau su savo kabuki šepetėliu

Aik aik, man tai jokio kvpo neužsiuodė g.gif O juo labiau šepetuko... Bu gal prie nosies nebuvau arti prikišus? g.gif
Nu tai nenorėk - vistik natūr produkt tongue.gif Be spec kvapiklių, talkų, dažiklių ir kt gražinančių ir kvepinančių produktą priedų biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vitulka: 01 vasario 2011 - 18:26
turiu kelias priemones, ir tikrai sutinku,kad kvapas... doh.gif nors tas vis tiek neatbaido, nes ir kaina, ir sudetis, ir pats produktas thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(ElGuna @ 2010 07 03, 10:19)
nors tas vis tiek neatbaido, nes ir kaina, ir sudetis, ir pats produktas  thumbup.gif

šitas dalykas ir atperka thumbup.gif išsitepliojau šiandien ant švaraus veido, biški gal kiek per šviesi, nes juk vakar tepiau vakare ant pudros, tai dar su bronzantu parudinau ir gerai, žiūrėsiu kaip bus vakare bigsmile.gif
Atsakyti
O maksuoja? Laikosi? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Tulpelyte @ 2010 07 03, 11:38)
O maksuoja? Laikosi?  4u.gif

man maskavimo užteko, o kaip laikosi, parašysiu vakare 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(smaggiuke @ 2010 06 27, 23:36)
Talc-Free Mineral Correcting Powder
http://www.physician...ature/07038.jpg
Iš pradžių išgąsdino tai, jog atrodo lyg būtų sudaryta iš stambių grūdelių. Net sunku paaiškinti  biggrin.gif  Bet atlieka savo darbą. Nesuteikia tokio akivaizdaus baltumo, kaip kitos, tokios paskirties pudros. Gana gerai išlaiko matiškumą. Ne visą dieną, bet pusdieniui sulaiko.

naudojusi ta daikta kaip primeri ir tonui sulyginti,man jis thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vitulka: 01 vasario 2011 - 18:27
QUOTE(ElGuna @ 2010 07 03, 15:50)
naudojusi ta daikta kaip primeri ir tonui sulyginti,man jis  thumbup.gif

As irgi jo noriu, bet kad i jo sudeti ieina Mineral Oil. Kremuose jo labai vengiu, o coa dar ir presuotoje pudroje atsirado doh.gif Velniava, o taip norejau verysad.gif
Atsakyti