shopinge, tu trio naudoji light? minejai,kad sunkissed tamsoka
i | Rašykit pavadinimus prie priemonių, paveikslukai dingsta, paskui nesuprasit pačios apie ką kalba eina. Nebent manot, kad informacija, kuria dabar dalinatės, yra neįdomi ir ateity nepravers. |
QUOTE(charisma2121 @ 2010 06 28, 10:32)
shoping, prisipazink,ka is situ isbandei, isskyrus trio, ir pasakyk,kad ten nieko gero,kol neprisipirkau
Ne, nebandzius kitu esu, tad teks paciai isigyt ir isbandyt
QUOTE(charisma2121 @ 2010 06 28, 10:40)
shopinge, tu trio naudoji light? minejai,kad sunkissed tamsoka
Turiu 'light' ir 'sunkissed' - 'light' dazniau naudoju, o ir patogiau padeta, tai pirma nugriebiu besidazydama 'Sunkissed' man tamsoka, bet kai ja pasidazau, tai gaunasi kaip su bronzatu - atrodo naturaliai, rudumo ne per daug. Bet jau tada ir kakla reikia padazyt.
nu ka, isbandziau 3-in-1: smirda maziau,negu bamboo, bet vis tik visi jie turi ta kvapa (smarve) delpoveikio: pas mane creamy natural spalva, bet vis tiek jis pabalino veida, nors negu dabar labai idegus, kad galima butu pasakyti,kad tai del idegio. susimasciau,jeigu creamy natural balina, tai koks poveikis nuo tu kitu, isvis padaro snieguoles veida? sulygino veido tona, pabalino, ant virsau dejau bare x ir bamboo bronzanta. viskas yra gerai, grazu, bet man atrodo,kad tas svytejimas yra labiausiai nuo bamboo - nors reikes rytoj isbandyti dar be jo, ziuresiu, kaip tada. dabar ziuresiu, kaip laikysis
nu va, isbegau su reikalais, grizau, paziurejau i veidrodi - susigulejo visos spalvos, veidas atrodo tobulai,kaip nufotoshopintas svytejimas imsiu dar viena ta bambuka, nerealus daiktas o gal cia to 3-in-1 darbas? reikes issiaiskinti
QUOTE(shopingas @ 2010 06 28, 00:49)
Gaunasi svytejimas - man sita pudra pati pati paciausia: jokio blizgejimo nesimato ja pasitepus, bet veidukas labai gyvai atrodo, svytejimas eina is vidaus. Nors po visa atrodo makaluoju sepeteli vienodai, bet pati pudra (vidurine dalis) labiau naudojasi nei kitos dvi: bronzatas ir highlighter'is kietesni.
as noreciau tik skuostams ji naudoti, jauciu nelabai jis tam tinkamas Nes kiek skaiciau spalvos jis nelabai duoda. Noreciau kad butu tokia svelniai rusva spalva, labai labai naturali (naudoju BM medium beige)
As dar apie si mastau
Powder Palette® Mineral Glow Pearls
http://www.physician...wder/07040.html
Idomu ar jis duos kokia spalvyte, jauciu kad ne pagal pavadinima sprendziant. As labai noreciau kazko svytincio skruostukams. Kad duotu labai svelnia naturalia spalva arba is gal ne.. Dazniausiai tepti skaistalus tiesiog privalau, nes kitaip atrodau kaip kokia smekla
Idomu ar jis duos kokia spalvyte, jauciu kad ne pagal pavadinima sprendziant. As labai noreciau kazko svytincio skruostukams. Kad duotu labai svelnia naturalia spalva arba is gal ne.. Dazniausiai tepti skaistalus tiesiog privalau, nes kitaip atrodau kaip kokia smekla
QUOTE(Tulpelyte @ 2010 06 28, 22:44)
as noreciau tik skuostams ji naudoti, jauciu nelabai jis tam tinkamas Nes kiek skaiciau spalvos jis nelabai duoda. Noreciau kad butu tokia svelniai rusva spalva, labai labai naturali (naudoju BM medium beige)
Ne pro kur skruostams netiks - cia visam veidukui skirta. 'Face sculpting trio' yra pudra ir renkamasi odos atspalvi atitinkancia spalva. Na ir aisku paskirtis visai kita. Be to, tas svytejimas toks is vidaus, visai kitoks nei svytejima suteikt skirtos priemones.
QUOTE(Tulpelyte @ 2010 06 28, 22:53)
As dar apie si mastau
Va sitas dalykas turbut butu tai, ko jus ieskot. Turiu dvi spalvytes: 'translucent' ir 'light bronze'. O siaip visos jos duoda spalvyte, duoda labai grazu vientisa svytejima (akivaizdu, o ne tik vidini). 'Translucent' puikiai atlieka highlighter'io vaidmeni, duoda balsva svytejima, o 'light bronze' duoda rusva svytejima.
QUOTE(smaggiuke @ 2010 06 27, 23:36)
Ateinu su savo atsiliepimais. Galiu lyginti tik su EM. Oda riebi. Esu šviesiaodė. Viskas bandyta kelis kartus, tad atsiliepimai tik pirminiai...
Natural Origin Loose Powder
http://www.physician...ature/02140.jpg
Dar neapsisprendžiau ar ji man patinka. Kažkaip EM gražiau pasidengia. Ir dar kvapas Man kažkodėl actu "atsiduoda". Pirmasis įspūdis gana vidutiniškas. Aij dar, labai nepatogi pakuotė, kažkaip sudėtinga man ją atsidaryti ir išgauti reikiamą kiekį pudros. Dešimt kartų kratyt reikia...
Natural Origin Tinted Moisturizer
http://www.physician...ature/02154.jpg
Šis daiktas turbūt geriau savo funkciją atliktų žiemą. Dabar gana greitai pradeda blizgėti oda. Nėra super malonus tepti, lieka toks lipnumo pojūtis. Maskuoja vidutiniškai, bet kitaip ir neturėtų.
Natural Origin Pressed Powder
http://www.physician...ature/02134.jpg
Ši patiko Patogi pakuotė. Gražiai dengiasi. Žymiai subtilesnis "nuostabusis" kvapas. Gal šiek tiek mažai maskuoja, bet naudojant daugiau galima išgauti gerą efektą.
Talc-Free Mineral Correcting Powder
http://www.physician...ature/07038.jpg
Iš pradžių išgąsdino tai, jog atrodo lyg būtų sudaryta iš stambių grūdelių. Net sunku paaiškinti. Bet atlieka savo darbą. Nesuteikia tokio akivaizdaus baltumo, kaip kitos, tokios paskirties pudros. Gana gerai išlaiko matiškumą. Ne visą dieną, bet pusdieniui sulaiko.
P.S. Bendras įspūdis - neblogai. Gal tikėjausi šiek tiek geriau, bet čia yra dar ir pripratimo reikalas. Metus naudojau EM. Prieš tai buvusi patirtis su pudrom lygi 0. Tad reikia šiek tiek laiko, kad suprasčiau kaip man čia patinka ar nepatinka. Galėtų jie geriau tų šepetėlių iš viso nedėti, nes mano manymu jie beverčiai. Bandžiau naudoti kaip kaukės nuplovėją, tai išplovus jį vaizdelis buvo dar prastesnis. Kai kurios pakuotės yra nelabai patogios...Bandysiu parašyti nuomonę panaudojus ilgiau, jei bus įdomu
Natural Origin Loose Powder
http://www.physician...ature/02140.jpg
Dar neapsisprendžiau ar ji man patinka. Kažkaip EM gražiau pasidengia. Ir dar kvapas Man kažkodėl actu "atsiduoda". Pirmasis įspūdis gana vidutiniškas. Aij dar, labai nepatogi pakuotė, kažkaip sudėtinga man ją atsidaryti ir išgauti reikiamą kiekį pudros. Dešimt kartų kratyt reikia...
Natural Origin Tinted Moisturizer
http://www.physician...ature/02154.jpg
Šis daiktas turbūt geriau savo funkciją atliktų žiemą. Dabar gana greitai pradeda blizgėti oda. Nėra super malonus tepti, lieka toks lipnumo pojūtis. Maskuoja vidutiniškai, bet kitaip ir neturėtų.
Natural Origin Pressed Powder
http://www.physician...ature/02134.jpg
Ši patiko Patogi pakuotė. Gražiai dengiasi. Žymiai subtilesnis "nuostabusis" kvapas. Gal šiek tiek mažai maskuoja, bet naudojant daugiau galima išgauti gerą efektą.
Talc-Free Mineral Correcting Powder
http://www.physician...ature/07038.jpg
Iš pradžių išgąsdino tai, jog atrodo lyg būtų sudaryta iš stambių grūdelių. Net sunku paaiškinti. Bet atlieka savo darbą. Nesuteikia tokio akivaizdaus baltumo, kaip kitos, tokios paskirties pudros. Gana gerai išlaiko matiškumą. Ne visą dieną, bet pusdieniui sulaiko.
P.S. Bendras įspūdis - neblogai. Gal tikėjausi šiek tiek geriau, bet čia yra dar ir pripratimo reikalas. Metus naudojau EM. Prieš tai buvusi patirtis su pudrom lygi 0. Tad reikia šiek tiek laiko, kad suprasčiau kaip man čia patinka ar nepatinka. Galėtų jie geriau tų šepetėlių iš viso nedėti, nes mano manymu jie beverčiai. Bandžiau naudoti kaip kaukės nuplovėją, tai išplovus jį vaizdelis buvo dar prastesnis. Kai kurios pakuotės yra nelabai patogios...Bandysiu parašyti nuomonę panaudojus ilgiau, jei bus įdomu
Na aš parašysiu savo nuomonę apie šiuos
Birioji pudra dar neišbandyta, turiu ne Organic, bet MineralWear.
Kas dėl pakuotės - labai patogi, tiesiog super Nei perdozuosi, nei išbyra, kelionėj idealu... O pakratyt uždarytą apverstą pakuotę, manau nesunku.... O jei per daug išberi, tai tas vidinis permatomas dangtelis viską prispaudžia ir kitą kart atidarius, gali drąsiai naudot, niekur nesubyra, nepribyra ta neišnaudota dalis.... Man ji viena iš geriausių pasaulyje pakuočių
O teptukas irgi pasaka, pirmus kart naudojau bambėdama, lyg kietas, šiurkštus, nemokėjau tokiu naudotis, bet dabar kitokiu padengt tos birios nebemoku Tik šis teptukas padengia idealiausiai, kiekvieną kampiuką galima prieit ir papudruot. Užtat vos pradėjus naudot tą MineralWear, puoliau užsisakinėt OrganicWear pudrą.... Esu labai patenkinta, ir smarvės jokios nejaučiu
Matysiu kaip seksis draugaut su OrganicWear
Kremukas su atspalviu tai man neblogas kaip pagal kainą. Taip, turi lipnumo, bet susigėrus jo nebelieka ir maskuoja tik vos vos, nes yra kremas su atspalviu, o ne krempudra. Ir nuo jo man oda tiktrai neblizga, nors esu mišriaodė Kvapelis šioks toks yra, bet neerzinantis, o susigėrus jo nebelieka išvis.
Trečioji prespudra man patiko, bet va josios teptukas ne , nemoku aš su juo, visą veidą tais plastmasiniais kampais nusibraižau Tai naudoju paprastą veido didesnį šepetuką..... Maskavimo nedaug, bet vasarai ar dieniniam makiažui - per akis. Kvapo irgi jokio nejaučiu...
O va paskutinioji man nesukėlė jokių emocijų, apart savo "skanios" išvaizdos ir pakuotės Jei vos daugiau uždedu - balina veidą Maskavimo neduoda, nežinau , nieko ji man nedaro... Ar aš jos naudot nemoku ar ji nieko ypatinga. Tept tepu, naudoju ant galų galo makiažo tik kaktai, nosiai ir barzdai, o kad sausintų ar sugertų riebalus - nepastebėjau
Beje - išbandžiau šį dalykėlį
Shimmer Strips Custom Bronzer Blush & Eye Shadow (Waikiki Strip/Peach Glow Bronzer)
Likau patenkinta, dengiasi tikrai gražiai, tolygiai, ne taip kaip su kitais pigiais - dengia plėmais, netolygiai. Kaip šėšėliai irgi patiko, spalvos man patinko ir gražiai atrodo - perlamutrinės tokios.... O skruostams duoda švytėjimo ir spalvytės natūralios.... Man patiko
Shimmer Strips Custom Bronzer Blush & Eye Shadow (Waikiki Strip/Peach Glow Bronzer)
Likau patenkinta, dengiasi tikrai gražiai, tolygiai, ne taip kaip su kitais pigiais - dengia plėmais, netolygiai. Kaip šėšėliai irgi patiko, spalvos man patinko ir gražiai atrodo - perlamutrinės tokios.... O skruostams duoda švytėjimo ir spalvytės natūralios.... Man patiko
QUOTE(NORIKA @ 2010 06 29, 12:34)
O va paskutinioji man nesukėlė jokių emocijų, apart savo "skanios" išvaizdos ir pakuotės Jei vos daugiau uždedu - balina veidą Maskavimo neduoda, nežinau , nieko ji man nedaro... Ar aš jos naudot nemoku ar ji nieko ypatinga. Tept tepu, naudoju ant galų galo makiažo tik kaktai, nosiai ir barzdai, o kad sausintų ar sugertų riebalus - nepastebėjau
Manau jums gal daugiau maskavimo reikia, tai ir neusveikia ji. Pati tepu visa veiduka, nes jei tik ten kur reikia tepciau, tai tos vietos liktu baltesnes ir manau plemais atrodytu pudra uztepus... Pas mane del maskavimo tai per pora menesiu islendantis koks spuogiukas, o siaip skruostai kartais paraude buna, na ir nosies sonai. Tai jei skruostai vos ovs paraude, tai man ji idealiai viska padaro, bet jei to raudonumo daugiau, tai tada ja uztepus vistiek matosi is po apacios, kad kazkas ten yra. O po to ir pudra nepasidengia idealiai - matosi, kad rausvi skrusotai sviecia Bet kazkaip nosies kampucius man idealiai uzmaskuoja, nors jie ir raudonesni uz skruostus buna....
Bet tai daiktas, kurio nekartosiu, nes man patogiau maskuokli panaudot tam tikroms vietoms nei papildomai visa veida pudruot.
Tiek to maskavimo ir reikia, spuogų kaip ir neturiu, na pasitaiko vienas kitas paklydėlis per mėnesį laiko, bet ir tą greit uždusinu O žandai ir man raust mėgėjai Bet jie su MineralWear užsimaskuoja puikiausiai....
Na sunaudot tai reiks, nieko blogo negaliu pasakyt, bet kažkaip toks lyg bereikalingas daiktas kosmetinėj man jis atrodo
Na sunaudot tai reiks, nieko blogo negaliu pasakyt, bet kažkaip toks lyg bereikalingas daiktas kosmetinėj man jis atrodo