QUOTE(zdaura @ 2014 05 13, 19:43)
Laba diena mamytes, gal galite pasidalinti patirtimi, kiek laiko truko vaikelio reabilitacija po 23 val. batuku nesiojimo, ar velavo raida ir kokias proceduras lankete?
QUOTE(virgunele @ 2014 05 17, 12:53)
Sveikos,
Man irgi idomu del raidos. Mes jau menesi tik miegam su batukais. Tai vartytis greitai ismokom per pora savaiciu ir sliauzti bandom, bet sedeti tai visai nesimokina .
Man irgi idomu del raidos. Mes jau menesi tik miegam su batukais. Tai vartytis greitai ismokom per pora savaiciu ir sliauzti bandom, bet sedeti tai visai nesimokina .
mums raida praktiskai nevelavo - gal tik seimos gydytoja prikibo prie mano vaiko, kodel jis nenori ant pilvo, ko nesivarto? Gal, tipo, jus ji sportinkit? Tai as pasakiau - atsiprasau, kol yra gipsas iki pamperso, ka tu ji "prisportinsi", gal jus, daktare, parodykite, kaip man ji pasportinti, labiau judinti? Juk neguli kaip mietas paguldytas... labai uzgavo sirdi...
Del sedejimo - sedes, nekur desis , neskubinkit ir pati tik islikite rami - apskritai, mano geriausias patarimas is mano pacios asmenines praktikos - nesilyginkite nei lenteles, nei i kitus vaikus, tai nera teisinga niekieno atzvilgiu. Aukite savo asmeniniu tempu
Mes lankeme masaza, bet daug daugiau, nei valdiskai skirta, praejome reabilitacija mankstomis Santariskese, bet ir toliau 2 kartus per savaite uz savo pinigus pirkome Santariskese kineziterapines mankstas. Ir taip iki metu. Taip pat buvo skirtos elektrostimuliacijos. Dabar, kai jau vaikui tuoj 2 metai - labai rekomenduojama minti dviratuka - cia tas pratimas, kai su vaiko pedutemis tipo ore mini dviratuka, bet bandome saviski ir ant tikro dviratuko uzsodinti, darome drugelius, zodziu, augame ir judame. Rudeni eisime i baseina.
Sekmes ir kantrybes buti nepalyginamais!!!