Įkraunama...
Įkraunama...

Šleivapėdžiukų klubas 3

QUOTE(Breta @ 2012 02 17, 01:01)
Slyva, o jus pirkot visus naujus batukus? As pirmuosius pirkau naujus, mastau ka si karta daryti ax.gif  Ekonomijos faktorius labai vilioja, antra vertus akyse stovi ligonineje sutikto berniuko taaaip sunesioti breisai... tokiu tai nenoreciau smile.gif
Slyva, o jus batukus is Irmanto perkat? Man rods jis cia vienas Lietvoj juos parduoda  g.gif

Tiesa, o echo metu nemate, kad mazosios kojytes sveikos?

Taip, visus pirkom naujus, nes taip jau isejo, kad nera is ko perpirkti sad.gif
Taip perkam is jo smile.gif
As tik nesuprantu kaip reikia taip sudeveti tuos batukus g.gif Mes savo kazkuriuos nesiojom max gal 8 men., nu bet tikrai nesusinesiojo, ir skyles neissitampe. Ir kokius esu macius, tai atrodo, kad ten purvinom rankom ant purvinu koju juos deda g.gif

Kai dare echo 31sav. tai klausiau apie kojytes, bet gine sake, nieko nesimato jai. Nezinau, ar cia nesimate tikrai, ar tiesiog ji nezino kaip ten turi atrodyt g.gif Genetikai pasakytu iskart, manau g.gif

Gabce, kaip anksti pradejo vaikscioti bigsmile.gif Super! Tai tik dar karta irodo, kad tie itvarai nieko raidai neitakoja!
Atsakyti
Taip, Slyva, anksti:) Nezinau ar itakoja ar ne, bet mes daug dirbam su koja, masazai, mankstos ir t.t. Ir dar labai padejo tai, kad anksti (kai i vaikstukus atsistojo) kokybiskus baciukus uzdejom.
Atsakyti
dabar darzelyje atrinko pagal programa pusei metu manksteles daryt, kazin, ar padeda kazkiek
Atsakyti
QUOTE(slyva @ 2012 02 16, 19:27)
Aciu uz sveikinimus smile.gif Beje, galim pasidziaugti, kad seses pedutes grazios, sveikos thumbup.gif

Breta, tikrai neverta pirkti 2 dydzio. Mes kur perkam batukus is to zmogaus, tai sake, kad taip ir reikia pirkti kas antra dydi mirksiukas.gif

Sveikinimai 4u.gif
Pamenu ir as kai gime antra dukryte iskarto i pedutes ziurejau, ar viskas gerai smile.gif
As jusu temukej simta metu nebuvau, nes mums po gipsavimu bedeles neliko, tai kol kas tikrinames kas metus profilaktiskai.
Bet dabar vartydama med.knygute, pamaciau irasa, kad mum pas ortopeda tik po 3 metu pasirodyti, o as uzrasiau dukryte kovo 15 dienai, tai dar pasitiklsinsiu, bet jei kam reikes, o mum visgi nereikes to talonelio, tai i Santarikes pas GalvYdiene kovo 15 dienai bus laisva vieta.
Kam reikes, parasykite i AZ. smile.gif AS bandysiu rytoj arba penkatdieni pasitikslinti.
Atsakyti
Sveikos mamytes.Kai dukrytė pradejo vaiksčioti mes apsilankėme pas ortopedą,viskas buvo gerai,jokių blogybių nematė (buvome pas Žitkauską ).Dabar mažei 3m,na ir pastebėjome,kad ji dešinį paduką suka į vidų ir lyg temptų tą kojytę g.gif Prisiskaičiau ir išsigandau,ar čia neteisinga eisena ar šleivapėdystė unsure.gif Užsirašėme pas ortopedą.
Atsakyti
Sveiki, šleivapėdžiukų tėveliai. Geriau jau šio puslapio nebūtų, visi būtų sveiki ir nepatirtų šleivų pėdučių diskomforto, bet... Pati ir sukūriau šią temą prieš daug metų, o mano kolegė net visą internetinį puslapį. Senokai nesilankiau čia ir labai tuo džiaugiausi. Tik vat vakar buvome pas Galvydienę ir pėdutės nuotraukos mūsų nenudžiugino verysad.gif Mano sūnui 9 metai, pėdutė operuota buvo 1,3metukų, dabar vėl reikalinga operacija čiurnos sąnarį (?) vienoje pusėje sutvirtinti kabėmis, kad nekryptų. Informacijos beveik neradau, gal atsiras kokia mamytė, kuri su tuo susidūrė?? Kiek supratau pati operacija nelabai sudėtinga, nors ir su pilna narkoze, tik neramina kaip organizmas priims svetimkūnį, kurį teks nešioti metus, o po to vėl išimti......
Atsakyti
QUOTE(Agnė @ 2012 03 30, 18:44)
Sveiki, šleivapėdžiukų tėveliai. Geriau jau šio puslapio nebūtų, visi būtų sveiki ir nepatirtų šleivų pėdučių diskomforto, bet... Pati ir sukūriau šią temą prieš daug metų, o mano kolegė net visą internetinį puslapį. Senokai nesilankiau čia ir labai tuo džiaugiausi. Tik vat vakar buvome pas Galvydienę ir pėdutės nuotraukos mūsų nenudžiugino verysad.gif Mano sūnui 9 metai, pėdutė operuota buvo 1,3metukų, dabar vėl reikalinga operacija čiurnos sąnarį (?) vienoje pusėje sutvirtinti kabėmis, kad nekryptų. Informacijos beveik neradau, gal atsiras kokia mamytė, kuri su tuo susidūrė?? Kiek supratau pati operacija nelabai sudėtinga, nors ir su pilna narkoze, tik neramina kaip organizmas priims svetimkūnį, kurį teks nešioti metus, o po to vėl išimti......

Tikrai ne kokios naujienos verysad.gif
Neteko skaityti, kad kuri mamytė su tuo būtų susidūrus.
Mano sūnelį kai operavo, tai nė dviejų mėnesių nebuvo, praverkiau visas akis, puikiai įsivaizduoju, kaip jaučiatės. Stiprybės jums, sveikatos sūneliui ir sėkmės atlaikant dar vieną sunkų etapą 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Lindre @ 2012 03 31, 22:17)
Tikrai ne kokios naujienos  verysad.gif
Mano sūnelį kai operavo, tai nė dviejų mėnesių nebuvo, praverkiau visas akis, puikiai įsivaizduoju, kaip jaučiatės.  Stiprybės jums, sveikatos sūneliui ir sėkmės atlaikant dar vieną sunkų etapą  4u.gif

Ačiū, Lindre, viską galima ištverti, tik kartais atrodo geriau viską pačiai perimti, kad tik vaikas sveikas būtų.. mes augom nuo metukų su šia tema, jau tiek laiko praėjo, tiek daug naujų jos narių atsirado, gaila sad.gif
Atsakyti

Tikrai ne kokios naujienos verysad.gif
Mano sūnelį kai operavo, tai nė dviejų mėnesių nebuvo, praverkiau visas akis, puikiai įsivaizduoju, kaip jaučiatės. Stiprybės jums, sveikatos sūneliui ir sėkmės atlaikant dar vieną sunkų etapą 4u.gif
[/quote]

Musu po dvieju sav. laukia sausgisles operacija sad.gif Kaip ji vyksta? g.gif Baisoka kazkaip, jau pradedu nervintis
Atsakyti
QUOTE(Breta @ 2012 02 16, 23:01)
Slyva, o jus pirkot visus naujus batukus? As pirmuosius pirkau naujus, mastau ka si karta daryti ax.gif  Ekonomijos faktorius labai vilioja, antra vertus akyse stovi ligonineje sutikto berniuko taaaip sunesioti breisai... tokiu tai nenoreciau smile.gif
Slyva, o jus batukus is Irmanto perkat? Man rods jis cia vienas Lietvoj juos parduoda  g.gif

Tiesa, o echo metu nemate, kad mazosios kojytes sveikos?

Sveikos mamytes. O kaip susisiekiat su juo? Musu laiukia operacija ir gipsas. O po to batuku reikes. Jis tuos ameriketiskus siulo? g.gif O kiek jie kainuoja?
Atsakyti
QUOTE(SIEMENS @ 2012 05 14, 14:58)
Musu po dvieju sav. laukia sausgisles operacija sad.gif Kaip ji vyksta? g.gif  Baisoka kazkaip, jau pradedu nervintis

Operavo su pilna narkoze, truko neilgai - iki pusvalandzio (jei gerai atsimenu). Po to parnese is operacines verkianti vaikuti man ir is karto maitinau. Itariu, kad verke del to, kad alkanas buvo, nes tuo metu jis pas mane valgydavo kas 2-3 val., o nuo maitinimo panasiai tiek ir uztruko, kol iki kliniku nuvaziavom, kol popierius supilde ir kol viska atliko. Labai pergyvenau, bijojau, kaip atsigaivalios po narkozes, bet viskas praejo labai sklandziai. Daugiau net nezinau, ka ir parasyti, jei kas domina - klauskit. Stiprybes, nesijaudinkit, viskas bus gerai 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(SIEMENS @ 2012 05 14, 15:43)
Sveikos mamytes. O kaip susisiekiat su juo? Musu laiukia operacija ir gipsas. O po to batuku reikes. Jis tuos ameriketiskus siulo? g.gif O kiek jie kainuoja?

Mes nuo pat pradziu nesiojam lietuviskus batukus ir esu gana patenkinta jais. As visada "uz" aprupinti vaika ka galiu geriausia, jei tai liecia jo sveikata, bet gydytojas patare nesisvaistyti pinigais, pirmiau isbandyti lietuviskus, o tik veliau pirkti uzsienieskus. Plius, jei turite invaliduma, batukai jums bus nemokami, tik uz metala (šina) apie 200 lt reiks sumoketi. Pabandykit, gal tiks, pataupysit pinigeliu.
Atsakyti
QUOTE(Lindre @ 2012 05 14, 21:35)
Operavo su pilna narkoze, truko neilgai - iki pusvalandzio (jei gerai atsimenu). Po to parnese is operacines verkianti vaikuti man ir is karto maitinau. Itariu, kad verke del to, kad alkanas buvo, nes tuo metu jis pas mane valgydavo kas 2-3 val., o nuo maitinimo panasiai tiek ir uztruko, kol iki kliniku nuvaziavom, kol popierius supilde ir kol viska atliko. Labai pergyvenau, bijojau, kaip atsigaivalios po narkozes, bet viskas praejo labai sklandziai. Daugiau net nezinau, ka ir parasyti, jei kas domina - klauskit. Stiprybes, nesijaudinkit, viskas bus gerai  4u.gif
Papildyta:

Mes nuo pat pradziu nesiojam lietuviskus batukus ir esu gana patenkinta jais. As visada "uz" aprupinti vaika ka galiu geriausia, jei tai liecia jo sveikata, bet gydytojas patare nesisvaistyti pinigais, pirmiau isbandyti lietuviskus, o tik veliau pirkti uzsienieskus. Plius, jei turite invaliduma, batukai jums bus nemokami, tik uz metala (šina) apie 200 lt reiks sumoketi. Pabandykit, gal tiks, pataupysit pinigeliu.

Operacija ir mums panasiai viskas buvo, tik pagulde is vakaro, nueme gipsus, tai visa diena buvo laisvos kojytes wub.gif liepe nuo 6h berods ryto nebemaitinti, o operacija tik 10h gal buvo, buvo labai sunku, kaip vaikui neduot valgyt unsure.gif Po operacijos parveze man ji mieganti, dar valanda gal miegojo, paskui jau tik pavalge ir kaip ir viskas ok toliau.

Pradzioj ir mes bandem lietuviskus batukus. bet mums nepatiko. Kiek suprantu, tai mes pirkom lenkiskus is "Pirmas zingsnis", kur ortopede dave nukreipima. Ir iskart pasake, kad nekompensuos g.gif O kaip kitos tuos lietuviskus perkat/gaminat? g.gif
Atsakyti