Įkraunama...
Įkraunama...

Šleivapėdžiukų klubas 3

QUOTE(Lindre @ 2011 12 13, 19:54)
Nedesiu ir as diena, nes miega nenormaliai - kol batus uzdesiu, tai uz 10 min reiks nuimti, gydytojas sake, uzteks ir nakties.
Slyva, dar pora klausimeliu: Kiek laiko buvo vaikiukui, kai pradejo vaikscioti? Ir ar pedutes turi rauksleles po/ant kauliuku? Pas mus dabar ta, kuri tvarkyta, tokia rauksleta, idomu isnyks tos rauksleles?  g.gif

vaikscioti pradejo 1m.ir 1men. Nezinau ar turejo kokios itakos tie itvarai, bet manau tikrai labai niekur nepavelavo smile.gif
o raukslytes tai dar matosi, bet gerokai jau sumazeje. Gal jei butu daugiau lasiniu ant mano vaiko, gal ir nesimatytu biggrin.gif O dabar kudas, tai nera kaip jom isnykti smile.gif bet ilgainiui manau visai ju nebeliks 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(slyva @ 2011 12 13, 21:30)
vaikscioti pradejo 1m.ir 1men. Nezinau ar turejo kokios itakos tie itvarai, bet manau tikrai labai niekur nepavelavo smile.gif
o raukslytes tai dar matosi, bet gerokai jau sumazeje. Gal jei butu daugiau lasiniu ant mano vaiko, gal ir nesimatytu biggrin.gif O dabar kudas, tai nera kaip jom isnykti smile.gif bet ilgainiui manau visai ju nebeliks  4u.gif

Aisku, aciu uz atsakymus. Taip noretusi, kad vaikui netektu darzely ar mokykloj kompleksuoti del kojyciu, kazkaip gydytojas uzsimine, kad iki 3-4 metu gali vaikscioti pedutem i isore, tai truputi susinervinau vakar. Butu skaudu, jei pradetu saipytis kiti is eisenos ar pan. Noretusi kaip galima anksciau sutvarkyti viska, kad po to neturetu bedu ateity. Nuraminot, kad jums viskas tvarkoj, tikiuosi ir mes budami 2-3 metuku graziai vaiksciosim.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lindre: 13 gruodžio 2011 - 20:53
mes po batuku vaikscioti pradejom beveik metuku,dar anksciau nei dvyne sesute be batuku,ir dabar kojyte ir eisena puiki,taip kad viskas visiems bus gerai,bet va dabar neaisku kaip bus mano kitai mazajai per laisvi raisciai,ko gero per anksti batukus atidavemnet nenumanem kad vel kazkasnutiks,seimos daktare kojyciu neuzmate,tipo viskas gerai doh.gif gal kam ir buvo per laisvi raisciai buvo,ka darete ar tik mankstu uzteko ar batuku reikejo.Broliui igimta buvo tai kitas reikalas
Atsakyti
Merginos, o kodėl jūs perkat amerikietiškus batukus?
Kuo jie geriau už lietuviškus, tuos nemokamus?
Atsakyti
Jeigu yra galimybe tik amerikietiskus. Juose yra silikoninis padukas, kuris masazuoja achilo sausgysle, tokiu budu sumazeja tikimebe, kad ja reiks pjauti, nes masazuojant ji prailgeja. Beto,lt batukuose yra siule per kulniuka ir 100% batukai nutrina vaiku kojytes iki baisiu nuospaudu, su zaizdomis.Veliau negali uzdeti, reikia zaizdas issigydyti. Beto sunkiai nusima jie nuo to metalo, atsukt ten lygtais atsirai kiekviena reikia. Nesiojam nuo 1,5menesiuko amerikietiskus ir esame labai patenkinti, turime dar visas neparduotas poras.
Atsakyti
Slyva, pagal parašą matau, kad sulaukėte šeimos pagausėjimo. Sveikinimai 4u.gif
Atsakyti
Sveikos,

Slyva, sveikinimai susilaukus mazos princeses 4u.gif

sakykit, gal turit kuri parduot amerikoniskus batukus 3 dydzio? Idomu kiek cm vidpaduko juose?
Jau labai isaugo vaikas 1 dydi, tai mastau, kad nebera ko zaist su antru, reik ishkart trecio dydzio smile.gif
Atsakyti
Aciu uz sveikinimus smile.gif Beje, galim pasidziaugti, kad seses pedutes grazios, sveikos thumbup.gif

Breta, tikrai neverta pirkti 2 dydzio. Mes kur perkam batukus is to zmogaus, tai sake, kad taip ir reikia pirkti kas antra dydi mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(slyva @ 2012 02 16, 18:27)
Aciu uz sveikinimus smile.gif Beje, galim pasidziaugti, kad seses pedutes grazios, sveikos thumbup.gif

Slyva, atsakėt į klausimą, kurio drovėjausi ir klausti blush2.gif
Labai džiugu, kad sesutei viskas gerai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Lindre @ 2012 02 16, 18:33)
Slyva, atsakėt į klausimą, kurio drovėjausi ir klausti  blush2.gif
Labai džiugu, kad sesutei viskas gerai  4u.gif

Nera cia ko drovetis 4u.gif mane irgi kamavo sitas klausimas, kol nepamaciau savo mazyles.
Atsakyti
QUOTE(slyva @ 2012 02 16, 18:27)

Breta, tikrai neverta pirkti 2 dydzio. Mes kur perkam batukus is to zmogaus, tai sake, kad taip ir reikia pirkti kas antra dydi mirksiukas.gif

Slyva, o jus pirkot visus naujus batukus? As pirmuosius pirkau naujus, mastau ka si karta daryti ax.gif Ekonomijos faktorius labai vilioja, antra vertus akyse stovi ligonineje sutikto berniuko taaaip sunesioti breisai... tokiu tai nenoreciau smile.gif
Slyva, o jus batukus is Irmanto perkat? Man rods jis cia vienas Lietvoj juos parduoda g.gif

Tiesa, o echo metu nemate, kad mazosios kojytes sveikos?
Atsakyti
Sveikos mamytes,
Slyva, nuosirdziausi sveikinimai ir dideles stiprybes bei kantrybes.
Mes pradejom batukus nesioti nuo 1, o dabar paemem 3 dydi, galiu pasakyti, kad jie laaaabai dideli, bet pedute taip pat gan greitai auga. Mano patirtis sako, kad pirmuosius batukus verta ziureti naujus, o toliau, naktiniam devejimui, uztenka ir devetu, tik ziurekit, kad skilutes dirzeliu butu tvarkingos.
Beje, mano mazasis 10 men. vaikscioti pradejo, ko visiskai nesitikejau ir nelaukiau. Viskas, mamukai, bus musu maziukam gerai mirksiukas.gif
Atsakyti