Įkraunama...
Įkraunama...

Šleivapėdžiukų klubas 3

Idedu foto kaip atrodo lietuviski batukai:
user posted image
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lindre: 25 spalio 2011 - 21:18
Patys batukai beveik tokie pat kaip musu lenkiski (Pirmam zingsny pirkti), bet liniuote zymiai tobulesne ir matyt lengviau nusiima. Nes lenkiskiems tikrai reiketu su tam tikrais irankiais nuimti..
Atsakyti
Taip, batukus nuo liniuotes nuiti - keliu sekundziu darbas, labai patogu pirmiau juos vaikui uzmauti po viena, o tada tik ta liniuote prisuki. Del batuku kokybes tai nezinau - siandien yra lygiai menuo kaip juos nesiojam, bet vieno batuko jau buvo padas iskrites, teko su moment paklijuoti, ir jau turim ne viena pusle pritrinta.

Gal turite ka patarti kaip pusle efektyviai ir greit nugyti? Be batu laikyti juk negalim, o su batais ar labiau tos pusles trinamos. Dabar apdejau vata, stora vilnone kojine, kad minksciau butu, o kokiu vaistu deti bijau.
Musu gydytojas isvaziaves atostogu, tai nera kaip pasiklausti ka daryti.
Atsakyti
Bent mes neturejom problemu del nuospaudu, tai nelabai ka galiu patarti.. g.gif
Dziaugiuosi, kad liniuote pas jus patogiai nusiima, nes mes pirmus kelis menesius kai nesiojom tuos lenkiskus, nei karto pagaliuko nebuvom nueme.. nes toks sudetingas reikalas ten atrode doh.gif tai ir rubeliu specialiai ieskojau tokiu, kad nereiketu batuku nuimineti (pvz. kelnes..)
Atsakyti
Stengiames tuo liniuotes nuemimu nepiknaudziauti, tik kai labai spardosi dedant, tenka atsukti, nes ja uzdedant, reikia atitaikyti pasukimo laipsni, tai turi buti geras apsvietimas ir patogiai vaikas guleti. Rubus ir as visus sukarpiau, padariau atsegamus taip, kad nereiktu batu nuemineti. Tik dar nieko ziemai nepritaikiau, kad i laukanestis galeciau, turbut suksiu i kokius apklotus ar koki voka reiks pirkt vilnoni.
Atsakyti
QUOTE(Lindre @ 2011 10 26, 21:58)
Stengiames tuo liniuotes nuemimu nepiknaudziauti, tik kai labai spardosi dedant, tenka atsukti, nes ja uzdedant, reikia atitaikyti pasukimo laipsni, tai turi buti geras apsvietimas ir patogiai vaikas guleti. Rubus ir as visus sukarpiau, padariau atsegamus taip, kad nereiktu batu nuemineti. Tik dar nieko ziemai nepritaikiau, kad i laukanestis galeciau, turbut suksiu i kokius apklotus ar koki voka reiks pirkt vilnoni.

as tai pirkau kombinzona kuris susisega per viduri ir kaip vokas pasidaro, o sia ziema gales irgi nesioti smile.gif o kad kojytes nesaltu, vyras buvo nupirkes siltas moteriskas kojines iki keliu as jas nukirpau ties ta vieta kur link kelio arteja, uzdedavau vaikui ant kojyciu ir tada uzmaudavau ant batu, aptraugdavau ax.gif tuo paciu nelipdavo prie rubu batu lipnus segtukai ir vaikui silciau, o nakciai nuimdavau tas kojines smile.gif
Atsakyti
Noriu paklausti ar kas buvote su savo vaikiukais (Šleivapėdžiukais) sanatorijoje?
Kokioje (pavadinimas) ir ar patiko?
Noriu su savo gražuole važiuoti į sanatoriją, bet nežinau kurią pasirinkti.
Ačiū už atsakymus
Atsakyti
QUOTE(edi75 @ 2011 11 24, 17:17)
Noriu paklausti ar kas buvote su savo vaikiukais (Šleivapėdžiukais) sanatorijoje?
Kokioje (pavadinimas) ir ar patiko?
Noriu su savo gražuole važiuoti į sanatoriją, bet nežinau kurią pasirinkti.
Ačiū už atsakymus

o cia sleivapedziukams sanatorijos "priklauso" nemokamai, ar reikia viska patiems apsimoketi?
Atsakyti
QUOTE(Lindre @ 2011 11 24, 18:45)
o cia sleivapedziukams sanatorijos "priklauso" nemokamai, ar reikia viska patiems apsimoketi?

Aš manau, jei turite invalidumą, tai sanatorija priklauso nemokamai.
Atsakyti
QUOTE(edi75 @ 2011 11 25, 12:27)
Aš manau, jei turite invalidumą, tai sanatorija priklauso nemokamai.

Taip, invalidumą turime, bet net į galvą nešovė mintis, kad galim kažką gero nemokamai gauti biggrin.gif
Tada ir aš jungiuos prie edi75 ir laukiu komentarų iš buvusiųjų - kur patiko, kur - nelabai.
Atsakyti
QUOTE(Lindre @ 2011 11 25, 13:14)
Taip, invalidumą turime, bet net į galvą nešovė mintis, kad galim kažką gero nemokamai gauti  biggrin.gif 
Tada ir aš jungiuos prie edi75 ir laukiu komentarų iš buvusiųjų - kur patiko, kur - nelabai.

idomu ir man, ar kas buvo sanatorijoj. pamenu, pries pora metu kai pradejau dometis, skaiciau vienos mamos pasakojima apie sanatorija, tai sake "geriau net nereikia" doh.gif

dar man idomu, ar kas nuo 2 metu dar prasitese invaliduma? ar imanoma? nes pagal istatyma invaliduma duoda 2 metams po operacijos. bet gal galima ka nors "pritrinti", kad va itvarus reikia nesioti iki 3 metu, o jie nepigus, bla bla..
Atsakyti
QUOTE(slyva @ 2011 11 25, 16:42)
idomu ir man, ar kas buvo sanatorijoj. pamenu, pries pora metu kai pradejau dometis, skaiciau vienos mamos pasakojima apie sanatorija, tai sake "geriau net nereikia" doh.gif

dar man idomu, ar kas nuo 2 metu dar prasitese invaliduma? ar imanoma? nes pagal istatyma invaliduma duoda 2 metams po operacijos. bet gal galima ka nors "pritrinti", kad va itvarus reikia nesioti iki 3 metu, o jie nepigus, bla bla..

Na neblogai butu dar prasitesti porai metu, vis papildomi pinigeliai. Tiksliai nezinau, bet mums gydytojas kaip ir uztikrino, kad tures pratesti, kad invalidumas bus iki 4 metu, tiek, kiek batukus nesioji, bet cia is serijos "viena boba sake", nezinia kaip cia bus. Uzkalbinau poliklinoj viena mamyte su ta pacia beda, ju vaikeliui 3 metai, bet kiek pamenu, minejo, kad jiems pratese invaliduma. Mums ptaresimo reiks tik po 2 metu, tai iki tol turbut visa tvarka simta kartu suspes pasikeisti unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lindre: 25 lapkričio 2011 - 16:54