Įkraunama...
Įkraunama...

Šleivapėdžiukų klubas 3

QUOTE(zilkute @ 2011 04 10, 13:53)
SLYVA kaip jusu mazyliui sekasi? normaliai vaiksto? nelinksta pedute atgal?

Vaiksto gerai, tik su batais suka truputi peda i vidu g.gif Basas tai graziai eina.. Nezinau kodel taip yra.
O kaip jums sekasi? Kaip batukus nesioja? nesipriesina? Mes truputi apleidom sita reikala blush2.gif Turbut pasmerks dabar mus cia besilankancios mamos...
Atsakyti
Mes iš viso per parą turim išbūti 8 val, bet sunkiai sekasi (max 3-4 val). 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(edi75 @ 2011 04 12, 16:37)
Mes iš viso per parą turim  išbūti 8 val, bet sunkiai sekasi (max 3-4 val).  4u.gif

jus dar palygint su mumis pavyzdingi blush2.gif o cia nakti tik tiek isbuna? mes nakti kai uzdedavom tai taip ir isbudavo nuo kokiu 22h iki 6h. Dabar jau koki menesi nesam uzdeje blush2.gif
Atsakyti
Labas visiems, mums jau bus greitai 11men buvome profilaktiskai pas gid. Galvidenia, tai sake kad kojites pagal viska atrodo gerai ir sake uz 6men pasiroditi. Mes nakciai dedam ponceti ir mano dukrite visas naktis randu atsisedusia i preki megancia. Ma n labai dziugu kad kol kas viskas gerai bet vaiksto ji kojites pasukus i vidu . visems linkiu kogeriausio.
Atsakyti
Sveikos mamos ir teciai. Ir mes noretumeme prisijungti prie jusu saunaus burio. Mano sunui tris savaites ir jis taip pat turi igimta desines kojos sleivapadyste. Mes jau nuo trecios gyvenimo dieneles pradejom gipsuoti kojyte, o kita savaite gyd. Galvidiene des paskutini "itvariuka", o paskui - operacija, po kurios laukia 3 menesiu vargai... Norejome paklausti, gal kam nera reikalingi 0-1 dydzio amerikietiski batukai, mes su malonumu juos nupirktumeme. Labai lauksiu zinu is jusu.
Atsakyti
Gabce, sveika prisijungus! Mes deja turim tik 2 dydi isaugta, bet gal atsiras ir mazesniu...
O kodel sakai 3 menesiu vargai? Bent man tie gipsai buvo didesni vargai - nei ismaudyti vaiko normaliai negaledavau...Tai batukai palyginus su gipsu buvo tikras dziaugsmas! Gal tik veliau jau kada diena ilgiau galedavom buti be batuku, vakare nesinoredavo ju deti... Bet vel, pripranti, ir darai tai automatiskai...
Atsakyti
QUOTE(slyva @ 2011 04 14, 15:25)
Gabce, sveika prisijungus! Mes deja turim tik 2 dydi isaugta, bet gal atsiras ir mazesniu...
O kodel sakai 3 menesiu vargai? Bent man tie gipsai buvo didesni vargai - nei ismaudyti vaiko normaliai negaledavau...Tai batukai palyginus su gipsu buvo tikras dziaugsmas! Gal tik veliau jau kada diena ilgiau galedavom buti be batuku, vakare nesinoredavo ju deti... Bet vel, pripranti, ir darai tai automatiskai...

Sveika, gal tu ir teisi, man dabar viskas baisiai atrodo ir tie gipsai, ir tie batukai. O dar gi, protinguole, ilindau i ponseti kluba ir prisiskaiciau seimu pasakojimus is uz atlanto... Mane labai neramina tos liniuotes, bet, gal tu ir teisi, prie visko reikia priprasti.
Atsakyti
Viskas bus ok 4u.gif Mums pradzioj irgi atrode kaip pasaulio pabaiga.. O dabar dziaugiames kad turim sveika vaika thumbup.gif
Blogiausia, kad ta itvara pagal si gydymo metoda reikia nesioti iki 3 metu... Atrodo visa amzinybe. Tada pusiaukelej imi ir pritruksti kantrybes, ar dar ko... blush2.gif Nori jau dabar dziaugtis vaiko kojyciu laisve, o ne dar po metu ar dvieju...
O ka ten prisiskaitei tam ponseti klube?
Atsakyti
QUOTE(slyva @ 2011 04 14, 15:38)
Viskas bus ok 4u.gif Mums pradzioj irgi atrode kaip pasaulio pabaiga.. O dabar dziaugiames kad turim sveika vaika thumbup.gif
Blogiausia, kad ta itvara pagal si gydymo metoda reikia nesioti iki 3 metu... Atrodo visa amzinybe. Tada pusiaukelej imi ir pritruksti kantrybes, ar dar ko... blush2.gif Nori jau dabar dziaugtis vaiko kojyciu laisve, o ne dar po metu ar dvieju...
O ka ten prisiskaitei tam ponseti klube?

Mane taip pat tie 3 metai gasdina. Tik tiek ramiau, kad kai pasisneki su gydytojais, kurie stazavosi uzsienyje, dirbo pagal si metoda, jie sako, kad nera didelis nusikaltimas jei ir nenesiosi 100 procentu tu batuku (recidyvu atveju nebuvo). Bus matyti.
O klube daug nuotrauku sukrauta, daug ivairiu istoriju su laikminga ir ne pabaiga, zodziu, baisuniski dalykai.
Atsakyti

Sveikos musu klubo mamytes,

norejau pasiteirauti kaip sprendziate kojyciu prakaitavimo problema, kai vaikutis nesioja ponseti batukus?

ir dar norejau pasakyti, kad ir as savo mergyte nakti atsisedusia randu ir visa nakti vel guldau atgal, kaip sakote, ar neiskryps stuburiukas? g.gif
Atsakyti
QUOTE(slyva @ 2011 04 10, 14:21)
Vaiksto gerai, tik su batais suka truputi peda i vidu g.gif Basas tai graziai eina.. Nezinau kodel taip yra.
O kaip jums sekasi? Kaip batukus nesioja? nesipriesina? Mes truputi apleidom sita reikala blush2.gif Turbut pasmerks dabar mus cia besilankancios mamos...

Kolkas viskas gerai, nakti isbunam visa ir dar ryte pabuna pas mane lovoj, pazaidziam, kad gautusi 12val, o tada per pietus, bet ne visad gaunasi, nes kai tenka vaziuot i mankstas ar dar kur tai neiseina tada batuku detis... o seip miega ant pilvuko, tai kai bunam sveciuose ir be batuku miega tai nelabai jaudinuos, nes visvien pedutes pasisukusios buna taip kaip butu su batukais ax.gif
Atsakyti
sveikos smile.gif tikuosi cia pataikiau ax.gif mano dukryte su ortopediniais batukais nuo pirmuju zingsneliu,nes ir sleivapedyste ir dar dvigupas X. taciau siemet pirma karta susidurem su beprotiskom eilemis ortopediniam Kaune. pas gydytoja patekom greit bet kojytes matavimu teks laukti apie metus,kazin kodel tokios eiles jei kiek ateini i ta istaiga ten visada tusti laukiamieji? verysad.gif
Atsakyti