Įkraunama...
Įkraunama...

Lietuviškų žurnalų prenumerata užsienyje

QUOTE(biirute @ 2010 03 08, 19:56)
Sveikute, norejau paklaust kaip greitai gaudavai siuntini? uzsisakiau ir as bet bus tuo 2 savaites o siuntinio dar ner..

siaip per savaite, o dar negavai?
Atsakyti
[quote=Kapitonas Tenkešas,2010 03 07, 12:26]
knyga knygai nelygu. Tas tiesa.
Bet mes lyginam ne knygas , o knygas ir zurnalus.
Zurnalai nera baisus. Jie durni. Ir skirti durniem.
Nes tik durnas zmogus gali moketi uz tai, kad perskaitytu reklama...

o kas cia knygas ir zurnalus lygina, klausymas buvo apie ZURNALU prenumeratas rolleyes.gif o del durnu zurnalu, jus gal ne tuos perkate? ax.gif

Atsakyti
QUOTE(Kapitonas Tenkešas @ 2010 03 06, 22:03)
bet koks ats :
jei nori, kad tavo vaikas uzaugtu sveikas ir protingas, skaityk knygas ..

Dekui uz komentara, bet ne visos moterys ir merginos, bendraujancios supermama.lt, jau turi vaiku.. smile.gif
Be to, pati dirbu bibliotekoje, tad del knygu skaitymo patarimu sitoje temoje, dekui, nereikia smile.gif
Atsakyti
QUOTE(jurdld @ 2010 03 10, 21:50)
siaip per savaite, o dar negavai?

4u.gif gavau vakar!!! viskas ok thumbup.gif
Atsakyti
Labutes.
As zurnalus uzsisakiau antradieni,o sekmadieni radau padetus prie duru flirt.gif Ziuriu atsiusta ne is UK.kaip as galvojau,o is Lietuvos mastau.gif Labai greitai pristate juos,esu labai patenkinta.
Atsakyti
QUOTE(Triuska @ 2010 03 12, 11:04)
Labutes.
As zurnalus uzsisakiau antradieni,o sekmadieni radau padetus prie duru

,esu labai patenkinta.

o zurnaluose daug paveksliuku?
Gal, sakau, ir man koki su daug paveksliuku atsisiust...ir dar kad kryziazodis butu..
Patarkit kokiu.. su daug paveiksliuku ir mazai raidziu.
Atsakyti
QUOTE(Kapitonas Tenkešas @ 2010 03 12, 11:12)
o zurnaluose daug paveksliuku?
Gal, sakau, ir man koki su daug paveksliuku atsisiust...ir dar kad kryziazodis butu..
Patarkit kokiu.. su daug paveiksliuku ir mazai raidziu.

Klausyk,gal eik ir savo kvailais issidirbinejimais drabstykis pas planuojancias mirksiukas.gif Tu gi megsti savo kvailus juokelius laidyt ir nespeja taves blokuot jau doh.gif
Mergytes,i sita padugne nekreipkit demesio mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Triuska @ 2010 03 12, 16:27)

Mergytes,i sita padugne nekreipkit demesio mirksiukas.gif

visiskai sutinku.
As dar norejau paklaust.
Uz lango XXI amzius.
Internetas visur - tualete, virtuvej ir net automobilyje. Kokio velnio reikia pirkti kazkokius tai zurnalus, kai per 1 minute viska gali suzinot nete.?

Atsakyti
QUOTE(Kapitonas Tenkešas @ 2010 03 12, 20:27)
visiskai sutinku.
As dar norejau paklaust.
Uz lango XXI amzius.
Internetas visur - tualete, virtuvej ir net automobilyje. Kokio velnio reikia pirkti kazkokius tai zurnalus, kai per 1 minute viska gali suzinot nete.?

Taip galima,bet manes ne kiek nevilioja toks skaitymas schmoll.gif Pradedi skaityt,pora eiluciu perskaitai ir...daugiau skaitykit zurnale doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Triuska @ 2010 03 12, 21:21)
Taip galima,bet manes ne kiek nevilioja toks skaitymas schmoll.gif Pradedi skaityt,pora eiluciu perskaitai ir...daugiau skaitykit zurnale doh.gif

man atrodo tu biski meluoji.
Tu turbut perki zurnalus todel, kad ten yr nuotrauku, kurias tu issikerpi ir klijuoji ant senos spintos duru...
Atsakyti
QUOTE(Kapitonas Tenkešas @ 2010 03 12, 21:47)
man atrodo tu biski meluoji.
Tu turbut perki zurnalus todel, kad ten yr nuotrauku, kurias tu issikerpi ir klijuoji ant senos spintos duru...

Kurgi ne biggrin.gif as ant sienu klijuoju,tapetu nereikia pirkt biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Triuska @ 2010 03 12, 22:16)
as ant sienu klijuoju,tapetu nereikia pirkt

o kokie paveiksliukai labiausiai patinka?
Atsakyti