[quote=Kapitonas Tenkešas,2010 03 07, 12:26]
knyga knygai nelygu. Tas tiesa.
Bet mes lyginam ne knygas , o knygas ir zurnalus.
Zurnalai nera baisus. Jie durni. Ir skirti durniem.
Nes tik durnas zmogus gali moketi uz tai, kad perskaitytu reklama...
Dekui uz komentara, bet ne visos moterys ir merginos, bendraujancios supermama.lt, jau turi vaiku..
Be to, pati dirbu bibliotekoje, tad del knygu skaitymo patarimu sitoje temoje, dekui, nereikia
Labutes. As zurnalus uzsisakiau antradieni,o sekmadieni radau padetus prie duru Ziuriu atsiusta ne is UK.kaip as galvojau,o is Lietuvos Labai greitai pristate juos,esu labai patenkinta.
o zurnaluose daug paveksliuku?
Gal, sakau, ir man koki su daug paveksliuku atsisiust...ir dar kad kryziazodis butu..
Patarkit kokiu.. su daug paveiksliuku ir mazai raidziu.
o zurnaluose daug paveksliuku?
Gal, sakau, ir man koki su daug paveksliuku atsisiust...ir dar kad kryziazodis butu..
Patarkit kokiu.. su daug paveiksliuku ir mazai raidziu.
Klausyk,gal eik ir savo kvailais issidirbinejimais drabstykis pas planuojancias Tu gi megsti savo kvailus juokelius laidyt ir nespeja taves blokuot jau
Mergytes,i sita padugne nekreipkit demesio
visiskai sutinku.
As dar norejau paklaust.
Uz lango XXI amzius.
Internetas visur - tualete, virtuvej ir net automobilyje. Kokio velnio reikia pirkti kazkokius tai zurnalus, kai per 1 minute viska gali suzinot nete.?
visiskai sutinku.
As dar norejau paklaust.
Uz lango XXI amzius.
Internetas visur - tualete, virtuvej ir net automobilyje. Kokio velnio reikia pirkti kazkokius tai zurnalus, kai per 1 minute viska gali suzinot nete.?